Ultrasonunuzu kapıp gelin...

:KK53:

her eve bi ultrason şart. haklısın :KK45:.. bebek olsa eve alırım herhalde. içerinde ne yapıyor. keyfi yerinde mi :KK53:

konuş bence.. benimki cumaya kadar bekle. 4 test var onları yaptır faks çek bize dedi...
önce sağlık ocağında kan testimi yaptırsam diye düşündüm bide, benim adetlerim çok düzenli hiç böyle gecikmez :mad:

ne hoş ama... maşallah... şu durumda doktorun demeside işe yaramaz doğsa anca inanırım herhalde :KK48:

bizde tüpe başlayacaktık... stresten mi oluyor acep... ultrason olsa kendim bakacam :KK53:. bulursam sana da vereyim:KK45:

Ben de tüp bebek tedavisine başlamıştım. Hatta HSG falan çekildim :KK71:

önce sağlık ocağında kan testimi yaptırsam diye düşündüm bide, benim adetlerim çok düzenli hiç böyle gecikmez :mad:

sağlık ocağı kan testi yapmıyor diye biliyorum... bir ara konuşmuştum.

bana yaptır dediği testlerin için de de gebelik testi de var.

Hiç sebep yoktu. Konum var oku istersen.

okudum canım ya... maşallah...

benim eşimin sonucu sorunlu ya. ben ondan bu kadar rahatım galiba... sanmıyorum nedense :KK53:. birde kendi kendimi aman efendim wolfrog hamişmiş sende ölesindir diye kandırasım gelmiyor. öyle bir şey mümkünse dedim dersin:KK45:

okudum canım ya... maşallah...

benim eşimin sonucu sorunlu ya. ben ondan bu kadar rahatım galiba... sanmıyorum nedense :KK53:. birde kendi kendimi aman efendim wolfrog hamişmiş sende ölesindir diye kandırasım gelmiyor. öyle bir şey mümkünse dedim dersin:KK45:

Eşinin sorunu ne? Benimkinde ileri hızlı sayısı düşüktü ama keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullanarak değerlerini baya bir çıkardı.

Eşinin sorunu ne? Benimkinde ileri hızlı sayısı düşüktü ama keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullanarak değerlerini baya bir çıkardı.

Sayı az canm. Kür yaptık da olmadı demekki.

Test yapmadım daha. Yapınca sonucu yazarım. Yapasımda yok. Boşuna test gidecek. Yinede yapcam ısrar çok:KK45:

benim adet lütfedip bugün geldi, yarın doktora gidip tedaviye başlarım artık. inşallah seninkide daha fazla strese sokmadan gelir

ay sevindim.. ona bile sevindim yani... benimki de gelse sevineceğim...

sen gitmedin inatla dimi doktora...

ay sevindim.. ona bile sevindim yani... benimki de gelse sevineceğim...

sen gitmedin inatla dimi doktora...
öyle saçma bi haldeyiz, bizi bekletip bekletip gelince bile seviniyoruz :KK43: doktoru bugün aramaya niyetliydim ama gerek kalmadı işte

Olsun. Şimdi olmazsa ileride olacak hayırlısıyla.

inş. canm. üzülmedim... bir süredir üzülmeyi bıraktım... benimki laboratuvar ortamında olacak:KK53:. çocukken derdim; göz rengini seçeyim, saç rengini seçeyim ona göre olsun diye. malum olması için laboratuvara ihtiyaç var. hazır olmuşken seçermişim :KK53:

öyle saçma bi haldeyiz, bizi bekletip bekletip gelince bile seviniyoruz :KK43: doktoru bugün aramaya niyetliydim ama gerek kalmadı işte

sal kendini çok odaklanma...

inanır mısın çocuktan çok yiyeceğim iğnelere odakladım... hormon alınca acaba nasıl saçmalayacağım:KK22:... kocama Allah sabır versin :KK45:.

inş. canm. üzülmedim... bir süredir üzülmeyi bıraktım... benimki laboratuvar ortamında olacak:KK53:. çocukken derdim; göz rengini seçeyim, saç rengini seçeyim ona göre olsun diye. malum olması için laboratuvara ihtiyaç var. hazır olmuşken seçermişim :KK53:

sal kendini çok odaklanma...

inanır mısın çocuktan çok yiyeceğim iğnelere odakladım... hormon alınca acaba nasıl saçmalayacağım:KK22:... kocama Allah sabır versin :KK45:.
ya bende günlerdir adetim gelsede, iğnelerimi kendime saplasam artık diye hevesle bekliyorum :confused:

Senin bebiş illa marjinal olucam diyor yani :KK59: Teknolojik bebiş.

Back
X