Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay benimde u harfi gıbı oldune guzel top toptu eskiden
Tamam zaten memeler fora degıldı ama kucuk te degıldi.
Netcez bılmıyorum amelıyatlarda olamam valla Cok korkunc
Sezaryenden sonra ameliyat fikrine daha sıcak bakabiliyorum artık. Hayatımı etkileyecek boyutta rahatsız olacağımı sanmıyorum ama mutsuz olursam onu da göze alırım ya. Bekarken ev arkadaşım olmuştu. Tüm süreçte yanındaydım. Belki onun da etkisi vardır.

Başkalarının yanında emzirmeyi istememe değil ki konu. Emziren kadına ve bebeğine edilen iğrenme cümleleri. Yok ucu siyahmış, yok bebe 2 yaşında büyükmüş meme diye bağırmış, kocanın yanında emzirince artık koca memeye haz duymazmış. Kesip atalım en iyisi bebeler de ne hali varsa görsün madem.

Bende aslında soyle bı dusuncede var tabi ameliyatı goze aldırmayan bıtek acı degıl.

Kimseın gormeyecegı bıseye nıye yatırım yapayım para harcayayım gıbı.yani saçımı boyatayım
Diş gerekirse yapılsın dolguysa burunsa sac ektırmeyse tamam, ama meme hani gızlı ya kocam ıcınde yaptırmam yani

Kimseyi sevmek zorunda degılım de saygı konusunda karsılıklılık esas olmalı.
Bu arada ben sizin yorumlarınızı gormedım
Kesinlikle öyle. Herkese saygı duyarım.Bu arada önceki yorumlarım gözükmüyor mu anlayamadım

Eşim aşırı karşı. Asla istemez yaptırmamı. Ben de zaten onun için yaptırmam. Ben onun için saçımı bile uzatmıyorum yav hahsjjx

Herkesin içinde apaçık emzirmek hoş bir görüntü degil. Bir tülbentle örtmek zor olmasa gerek.

Rahatlasın o zaman. Anne memesinde yeterince süt varsa mama ondan daha iyi bir seçenek değildir. Yemeğini yedikten sonra sütü azsa rahatlamak için alıyorsa memeyi, rahatlasın o zaman. Bunun nesi kötü?
Yoo kotu demedimki ben. Bana gore cok normal degil dedim. Bu benim dusuncem. Cocugun sorunu varsa sorunu cozmekten yana sansimi deniyorum ben. Ayni durum emzik icinde gecerli mesela. Evet arada krizler yasiyorlar, duygu patlamalari oluyor ama bunlari da emzirme ya da emzik ile bastirmak istemiyorum.
Bu arada, ben mama veriyorum cunku bende ikiz var ve emziremedim o kadar uzun sure. Kaldi ki emzirseydim de ayni seyi yapardim buyuk olasilikla.
Bu arada insanlarin bebeklerini disarida emzirmesini de garip bulmam ki gayet cok dogal. Keske bende yapabilseydim ama olmadi.

Yooo onerilen ilk 6 ay ve olursa 1 sene. Daha sonrasinda anne sutu o kadar da besleyici olmamaya basliyor. Tabikide bu sizin ve cocugunuzun istegi. Ben sadece fikrimi belirttim diger herkes gibi.

Siz bence beni anlamadığınıza üzülün

O rahatsız olmuyorsa eşide dahil siz neden olldunuz kocanız meme gördü diyemi

Yooo onerilen ilk 6 ay ve olursa 1 sene. Daha sonrasinda anne sutu o kadar da besleyici olmamaya basliyor. Tabikide bu sizin ve cocugunuzun istegi. Ben sadece fikrimi belirttim diger herkes gibi.
İlk 6 ay ve olursa 1 sene mi? Kesinlikle yanlış biliyorsunuz. Nerede okudunuz bunu? 2 yıldır ve bu kesin bilgi yani bicok kaynak gösterebilirim.

Mormenekşecim senin 2 beğenmemen kumsalda kum tanesi biliyorsun dimi :) saygı saygı diye konuşuyordun noldu
Hala konuşuyorum, değişen bir şey yok. Siz bana saygı duymamakta ısrarcıysanız o sizin bileceğiniz iş. Ayrıca siz bana 10 tane beğenmeme yollayıp hakaret ederken ben size 2 beğenmeme yolladım. Çok da umrumda değil sizin nasıl algıladığınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…