Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)

Başkasının evinde belki oda değiştirmek istememiştir. Ben de erkekli ortam sandım.

Yine siz, yine yanlış tespitleriniz…

Yine aynı Samantha yine aynı yorumlar..

Güzel fantaziymiş hep böyle fantaziler kurarısın dicem evet gene şaşırtmadın o memelee güzel mi oluyor ki emzirmekten ne hale gelmiş oluyorlar çok değişik bir kafa

Güzel fantaziymiş hep böyle fantaziler kurarısın dicem evet gene şaşırtmadın o memelee güzel mi oluyor ki emzirmekten ne hale gelmiş oluyorlar çok değişik bir kafa
Ensestle ilgili çok çarpıcı yorumları vardı kendisinin. Ben en son orda kaldım. Sonrasında şaşırmıyorum bu yorumlarına. Hatırlayan tam cümlesini yazar.

Emzirme denince aklıma geldi.

Uçak yolculuklarımın birinde kalkış sırasında dört aylık kızımı emzirmem gerekiyordu. Çünkü yutkunması lazım, anneler bilir. Emziriyordum. Yanımda Suriyeli bir adam. Yan sırada da eşi oturuyor kucağında bebeğiyle. İki küçük çocuğunu da yanına almış. Endişeli gözlerle bize doğru bakıyordu hep. Yolculuk boyunca gözü hep üzerimizdeydi. Sanki ben çok memnunum yanımda bir erkeğin oturmasından. Keşke gelip kendi otursaydı yanıma, kocasının yanında emzirmek zorunda kalmazdım. Hayır ben zaten ülkeye doluşan Suriyeli Ortadoğu farelerinden rahatsızım. Üstüne bir de kadın kocasına iş atacağım sandı herhalde. Katıksız bir geri zekalılık örneği.

Ne alaka ne alaka ya. Emzirmeden de nadide sultan gibi geziyordum. Hiç alakası yokki küçük memesi olan rahatsızsa yapar estetiğini.

Etik olmayan ne yavrumuzu beslemek mi memeyi Allah bize onun için vermiş kocalarınızı emzirin diye değil
Eski yorumlarda biri de bence kocanın yanında emzirmek doğru değil erotik bir unsur olmaktan çıkarmış gibi bir şey demiş. Memenin koca için var olduğunu sanıyor

Ne alaka ne alaka ya. Emzirmeden de nadide sultan gibi geziyordum. Hiç alakası yokki küçük memesi olan rahatsızsa yapar estetiğini.
Benim göğüslerim emzirmeden önce gayet büyüktü. B ya da C cup kullanıyordum. İki çocuktan sonra söndü ve sündü. Bu üyenin tespitleri hep böyle

2 yaşındaki çocuğun emmesini garip bulanlar 40 yaşında kocalarını emzirip bundan zevk alıyorlar hahahahahah
Sevişmek zevk almak içindir zaten. Bebeği beslemek için yapılan eylem ile şehvet anında yapılan eylemi karşılaştırmanıza gülsem mi üzülsem mi, yoksa fasulye ve çubuktan olaya tekrar başlamanız gerekiyor mu desem bilemedim..

ay seninki iyiymiş benim arkdaşım gerçi bebekti onun ki ama kafede hiç üstünü falan açmadan çıkardı emzirdi... bende sevmem herkesin içinde öyle hemde çocukta rahatsız olur zaten
Çocuk rahatsız mı olur? Hqhahwhahwhsha. Çocuğa memeyi ver de nasıl verirsen ver. Niye rahatsız olsun?

Benim göğüslerim emzirmeden önce gayet büyüktü. B ya da C cup kullanıyordum. İki çocuktan sonra söndü ve sündü. Bu üyenin tespitleri hep böyle
Benim de öyle eski dolgunluk kalmıyor asla. Mesele buysa hiç emzirmezdim. Feda olsun bebelerime*

Anneliği/emzirmeyi bu sekil yorumlayabılen analıktan uzak muazzam algınız...anneyseniz evladınız için Cok üzüldüm, yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…