Başkasının evinde belki oda değiştirmek istememiştir. Ben de erkekli ortam sandım.Bugün kalabalık bir ortam da misafirdik , çocuğu 2 yaşın da olan bir bayan sürekli memesini çıkarıp bebeğini emzirip duruyordu ve ben bunun normal olduğunu bildiğim halde tiksindim .Çocuk büyük gözüktü gözüme ayakta emiyordu bildiğin , resim çekiyoruz lütfen beni çekmeyin diyor üstelik evde bir sürü bomboş oda var.
Kendim de çocuk emzirdim ve bir daha büyük konuşmak istemiyorum ama başkasının yanın da emzirmeyi düşünmüyorum .Bu bana mahsus bir durumdu sanırım ve ilk kez rahatsız oldum .
Yine siz, yine yanlış tespitleriniz…Ya ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)
Yine aynı Samantha yine aynı yorumlar..Ya ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)
Güzel fantaziymiş hep böyle fantaziler kurarısın dicem evet gene şaşırtmadınYa ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)
Yorumunu görmeden aynısını yazmış olmam tesadüf olamazYine siz, yine yanlış tespitleriniz…
Ensestle ilgili çok çarpıcı yorumları vardı kendisinin. Ben en son orda kaldım. Sonrasında şaşırmıyorum bu yorumlarına. Hatırlayan tam cümlesini yazar.Güzel fantaziymiş hep böyle fantaziler kurarısın dicem evet gene şaşırtmadıno memelee güzel mi oluyor ki emzirmekten ne hale gelmiş oluyorlar çok değişik bir kafa
Ya ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)
Bozuk saat bile değil.Yorumunu görmeden aynısını yazmış olmam tesadüf olamaz
Eski yorumlarda biri de bence kocanın yanında emzirmek doğru değil erotik bir unsur olmaktan çıkarmış gibi bir şey demiş. Memenin koca için var olduğunu sanıyorEtik olmayan ne yavrumuzu beslemek mi memeyi Allah bize onun için vermiş kocalarınızı emzirin diye değil
Benim göğüslerim emzirmeden önce gayet büyüktü. B ya da C cup kullanıyordum. İki çocuktan sonra söndü ve sündü. Bu üyenin tespitleri hep böyleNe alaka ne alaka ya. Emzirmeden de nadide sultan gibi geziyordum. Hiç alakası yokki küçük memesi olan rahatsızsa yapar estetiğini.
Sevişmek zevk almak içindir zaten. Bebeği beslemek için yapılan eylem ile şehvet anında yapılan eylemi karşılaştırmanıza gülsem mi üzülsem mi, yoksa fasulye ve çubuktan olaya tekrar başlamanız gerekiyor mu desem bilemedim..2 yaşındaki çocuğun emmesini garip bulanlar 40 yaşında kocalarını emzirip bundan zevk alıyorlar hahahahahah
Çocuk rahatsız mı olur? Hqhahwhahwhsha. Çocuğa memeyi ver de nasıl verirsen ver. Niye rahatsız olsun?ay seninki iyiymiş benim arkdaşım gerçi bebekti onun ki ama kafede hiç üstünü falan açmadan çıkardı emzirdi... bende sevmem herkesin içinde öyle hemde çocukta rahatsız olur zaten
Ama bazı kafalar hiç değişmemiş maalesef esilacımKonudaki cocugun su an 16 yas civari olmasi gercegi
Benim de öyle eski dolgunluk kalmıyor asla. Mesele buysa hiç emzirmezdim. Feda olsun bebelerime*Benim göğüslerim emzirmeden önce gayet büyüktü. B ya da C cup kullanıyordum. İki çocuktan sonra söndü ve sündü. Bu üyenin tespitleri hep böyle
Anneliği/emzirmeyi bu sekil yorumlayabılen analıktan uzak muazzam algınız...anneyseniz evladınız için Cok üzüldüm, yazıkYa ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?