- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Deli mi neEmzirme denince aklıma geldi.
Uçak yolculuklarımın birinde kalkış sırasında dört aylık kızımı emzirmem gerekiyordu. Çünkü yutkunması lazım, anneler bilir. Emziriyordum. Yanımda Suriyeli bir adam. Yan sırada da eşi oturuyor kucağında bebeğiyle. İki küçük çocuğunu da yanına almış. Endişeli gözlerle bize doğru bakıyordu hep. Yolculuk boyunca gözü hep üzerimizdeydi. Sanki ben çok memnunum yanımda bir erkeğin oturmasından. Keşke gelip kendi otursaydı yanıma, kocasının yanında emzirmek zorunda kalmazdım. Hayır ben zaten ülkeye doluşan Suriyeli Ortadoğu farelerinden rahatsızım. Üstüne bir de kadın kocasına iş atacağım sandı herhalde. Katıksız bir geri zekalılık örneği.
Ben de böyle diyorum. Öyle de elbet bir gün toprağa girecek bu memeler, böyle de. Çok üzülürsem estetik yaptırırım napalım skdkdkBenim de öyle eski dolgunluk kalmıyor asla. Mesele buysa hiç emzirmezdim. Feda olsun bebelerime*
Bir şey demiyor ki. Sadece bakıyor. Hatta bi ara ben de o gözlerini kaçırana kadar uzun uzun baktım hayırdır dercesine. Bir şey dese itin bi tarafına sokar çıkarırdım. Bekar ve çocuksuz dahi olsam Suriyeli herife mi kaldım ahkwkejrDeli mi ne
'Ay hoşt' deseydin kadına
O sırada emziren analar ! AgahshsjsaöslsjshsnaaYa ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)
Yani kesinlikle alakasi yok ki bibi, ama 10 yillik konu icinde emziren annelerin ne igrencligi kalmis, ne teshirciligi... eski uyeler ne kadar "eski kafaliymis" bunu anladim.Ya zaten bunun mahremle ilgisi ne besleme yapan bir anneye aaa memesini çıkardı gözüyle pis pis bakanlar utanmıyorda kadın utanacak peh
Ben 10 yildir atip tutan herkese cevap niteliğinde yazdim menekse... saygi duydugun icin tesekkur ederim ama konuya spesifik olarak ne sana ne de baskasina cevap vermeye gelmedigim icin uzerine almana sasirdim. Tesekkur ederimSize saygım sonsuz. Sizi baskılamak ne haddime. Alışık olduğum bir durum değil ve saygı çerçeveside fikrimi belirttim. Bebeğinize Allah sağlık sıhat versin
Ankara'nin en buyuk avmlerinden biri Ankamall, bu avm'nin emzirme odasinda kalp krizi gecirecek kadar havasiz kalmis (daha ilk kizim 3 aylikti) ve kendimi bahcesine atmis ulu ortada emzirmistim, o gunden sonra emzirme odası rahatsiz olan hicbir yerde bebegimi emzirmedim, kaldi ki zaten biz de anormal değiliz mememizi sokaga salalim herkes gorsun. Sacma sapan cevaplarla dolu baslik...Avm lerin hastanelerin emzirme odaları en havasız, en kötü hijyenden eksik yerler. Buralarda hiçbir zaman bebeğimi emzirmedim.
Sahilde, parkta, kafede her yerde zamansız bebeğimi emzirdim, hiç utanmadım. Her zaman eşim yanımdaydı ve hiç rahatsız olmadı.( Emzirme örtüsü hiç kullanmadım)
Yakalandik hanimlar, dagilalim, tum foyamiz ortaya cikmis.Ya ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)
Ulan nasılda yükseldim ama simdi bunaO sırada emziren analar ! Agahshsjsaöslsjshsnaa
Ben yaklaşık 5 yıldır emziriyorum( 3 çocuk ) bu maymundan halliceyim kıskanınnnn ahsahakakskssjsjsUlan nasılda yükseldim ama simdi buna
Yok, hamilelik öncesi ve sonrası fark etmez; gürül gürül sergiliyorum. Cup, kilo, şekli şemali bir engel değil; memelerim hep özgür. AnlıkYa ben bu emzirme döneminde memesini gürül gürül sergileyen kadinlarin, hamile kalmadan önce küçük goguslerini göstermekten cekindiklerini, sütle dolan memenin dolgun görünmesi sonucu firsat bu firsat her yerde gostermekten kudurduklarini düşünüyorum. Ispatlayamam tabi :)
Eski kadınlar bu konuda çok rahatlardı bence. Bir tek erkeklerden saklanıyorlarmış. Öyle olmasa doğumdan sonra toplanan 30 kişilik kadın topluluğu bana " emzir kızım, bizden utanma ver çocuğa, ay nasıl da lok lok emiyor yavrum" diyip yarım saat kendilerinin tüm çocuklarının emzirme süreçlerini, doğum hikayelerini anlatmazlardı. Bence eski yorumlarda insanlar cici olmaya çalışmış gibi.Yani kesinlikle alakasi yok ki bibi, ama 10 yillik konu icinde emziren annelerin ne igrencligi kalmis, ne teshirciligi... eski uyeler ne kadar "eski kafaliymis" bunu anladim.
Ben 10 yildir atip tutan herkese cevap niteliğinde yazdim menekse... saygi duydugun icin tesekkur ederim ama konuya spesifik olarak ne sana ne de baskasina cevap vermeye gelmedigim icin uzerine almana sasirdim. Tesekkur ederim
Ankara'nin en buyuk avmlerinden biri Ankamall, bu avm'nin emzirme odasinda kalp krizi gecirecek kadar havasiz kalmis (daha ilk kizim 3 aylikti) ve kendimi bahcesine atmis ulu ortada emzirmistim, o gunden sonra emzirme odası rahatsiz olan hicbir yerde bebegimi emzirmedim, kaldi ki zaten biz de anormal değiliz mememizi sokaga salalim herkes gorsun. Sacma sapan cevaplarla dolu baslik...
Kadin memesi evet erojen bir organ, evet esimiz icin de ozel bir anlami var ama ben emzirirken bundan tahrik olan erkek gitsin tedavi olsun ve hatta gitsin kestirsin, millette rahat etsin. Ben emziriyorum diye beni ayiplayan kadinda gitsin basini kuma gomsun, orda kimseyi gormez, namusuna halel gelmez.
Bende ekim 2021'den beri kesintisiz emziriyorum, memelerim kafam kadar oldu, eski haline geri donerse bi miktar kirilabilirim.Ben yaklaşık 5 yıldır emziriyorum( 3 çocuk ) bu maymundan halliceyim kıskanınnnn ahsahakakskssjsjs
Eski kadınlar rahatmışta bizim ex üyeler bayaği yobazligin sinirinda "sirin sirin" yuzmusler. Gicik oldum, iyi ki o zaman uye değilmişim.Eski kadınlar bu konuda çok rahatlardı bence. Bir tek erkeklerden saklanıyorlarmış. Öyle olmasa doğumdan sonra toplanan 30 kişilik kadın topluluğu bana " emzir kızım, bizden utanma ver çocuğa, ay nasıl da lok lok emiyor yavrum" diyip yarım saat kendilerinin tüm çocuklarının emzirme süreçlerini, doğum hikayelerini anlatmazlardı. Bence eski yorumlarda insanlar cici olmaya çalışmış gibi.
Sen nasıl emzirenden rahatsız olup tepki verdiysen bizde senin yazdığından rahatsız olup tepki verdil aynı şey yani saygı bekliyorsan saygı duyacaksın ilk önceHanımlar ben bu siteye yeni kayıt oldum ve rastgele bir başlığa tıkladım. Yaptığım yorum da benim ve tanıdıklarımın arasında. Onların fikrimi yargılamasını eleştirdim ama burada da aynı sonuçla karşılaşmayı beklemiyordum. Üzüldüm ve kırıldım. Kimsenin yaşam biçimini asla eleştirmedim ama gelen yorumlar çatla patla sanane vs şeklindeydi. Sadece saygı ve anlayış bekledim o kadar.
Benim göğüslerim emzirmeden önce gayet büyüktü. B ya da C cup kullanıyordum. İki çocuktan sonra söndü ve sündü. Bu üyenin tespitleri hep böyle
Ama zihniyetin halen degısmemesi gercegıKonudaki cocugun su an 16 yas civari olmasi gercegi
Emzirenden rahatsız olmadım ve kendisi akrabam olur. Daha önceki yorumlarıma bakarsanız herkese saygı duyduğumu belirttim. Sizi görsem umrumda bile olmaz.Sen nasıl emzirenden rahatsız olup tepki verdiysen bizde senin yazdığından rahatsız olup tepki verdil aynı şey yani saygı bekliyorsan saygı duyacaksın ilk önce
Yani kesinlikle alakasi yok ki bibi, ama 10 yillik konu icinde emziren annelerin ne igrencligi kalmis, ne teshirciligi... eski uyeler ne kadar "eski kafaliymis" bunu anladim.
Ben 10 yildir atip tutan herkese cevap niteliğinde yazdim menekse... saygi duydugun icin tesekkur ederim ama konuya spesifik olarak ne sana ne de baskasina cevap vermeye gelmedigim icin uzerine almana sasirdim. Tesekkur ederim
Ankara'nin en buyuk avmlerinden biri Ankamall, bu avm'nin emzirme odasinda kalp krizi gecirecek kadar havasiz kalmis (daha ilk kizim 3 aylikti) ve kendimi bahcesine atmis ulu ortada emzirmistim, o gunden sonra emzirme odası rahatsiz olan hicbir yerde bebegimi emzirmedim, kaldi ki zaten biz de anormal değiliz mememizi sokaga salalim herkes gorsun. Sacma sapan cevaplarla dolu baslik...
Kadin memesi evet erojen bir organ, evet esimiz icin de ozel bir anlami var ama ben emzirirken bundan tahrik olan erkek gitsin tedavi olsun ve hatta gitsin kestirsin, millette rahat etsin. Ben emziriyorum diye beni ayiplayan kadinda gitsin basini kuma gomsun, orda kimseyi gormez, namusuna halel gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?