Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deli mi ne
'Ay hoşt' deseydin kadına

Benim de öyle eski dolgunluk kalmıyor asla. Mesele buysa hiç emzirmezdim. Feda olsun bebelerime*
Ben de böyle diyorum. Öyle de elbet bir gün toprağa girecek bu memeler, böyle de. Çok üzülürsem estetik yaptırırım napalım skdkdk

Deli mi ne
'Ay hoşt' deseydin kadına
Bir şey demiyor ki. Sadece bakıyor. Hatta bi ara ben de o gözlerini kaçırana kadar uzun uzun baktım hayırdır dercesine. Bir şey dese itin bi tarafına sokar çıkarırdım. Bekar ve çocuksuz dahi olsam Suriyeli herife mi kaldım ahkwkejr

O sırada emziren analar ! Agahshsjsaöslsjshsnaa

Eklentiler

• IMG_4466.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 49
Ya zaten bunun mahremle ilgisi ne besleme yapan bir anneye aaa memesini çıkardı gözüyle pis pis bakanlar utanmıyorda kadın utanacak peh
Yani kesinlikle alakasi yok ki bibi, ama 10 yillik konu icinde emziren annelerin ne igrencligi kalmis, ne teshirciligi... eski uyeler ne kadar "eski kafaliymis" bunu anladim.
Size saygım sonsuz. Sizi baskılamak ne haddime. Alışık olduğum bir durum değil ve saygı çerçeveside fikrimi belirttim. Bebeğinize Allah sağlık sıhat versin
Ben 10 yildir atip tutan herkese cevap niteliğinde yazdim menekse... saygi duydugun icin tesekkur ederim ama konuya spesifik olarak ne sana ne de baskasina cevap vermeye gelmedigim icin uzerine almana sasirdim. Tesekkur ederim
Ankara'nin en buyuk avmlerinden biri Ankamall, bu avm'nin emzirme odasinda kalp krizi gecirecek kadar havasiz kalmis (daha ilk kizim 3 aylikti) ve kendimi bahcesine atmis ulu ortada emzirmistim, o gunden sonra emzirme odası rahatsiz olan hicbir yerde bebegimi emzirmedim, kaldi ki zaten biz de anormal değiliz mememizi sokaga salalim herkes gorsun. Sacma sapan cevaplarla dolu baslik...

Kadin memesi evet erojen bir organ, evet esimiz icin de ozel bir anlami var ama ben emzirirken bundan tahrik olan erkek gitsin tedavi olsun ve hatta gitsin kestirsin, millette rahat etsin. Ben emziriyorum diye beni ayiplayan kadinda gitsin basini kuma gomsun, orda kimseyi gormez, namusuna halel gelmez.

Yakalandik hanimlar, dagilalim, tum foyamiz ortaya cikmis.

Yok, hamilelik öncesi ve sonrası fark etmez; gürül gürül sergiliyorum. Cup, kilo, şekli şemali bir engel değil; memelerim hep özgür. Anlık

Eski kadınlar bu konuda çok rahatlardı bence. Bir tek erkeklerden saklanıyorlarmış. Öyle olmasa doğumdan sonra toplanan 30 kişilik kadın topluluğu bana " emzir kızım, bizden utanma ver çocuğa, ay nasıl da lok lok emiyor yavrum" diyip yarım saat kendilerinin tüm çocuklarının emzirme süreçlerini, doğum hikayelerini anlatmazlardı. Bence eski yorumlarda insanlar cici olmaya çalışmış gibi.

Eski kadınlar rahatmışta bizim ex üyeler bayaği yobazligin sinirinda "sirin sirin" yuzmusler. Gicik oldum, iyi ki o zaman uye değilmişim.

Hanımlar ben bu siteye yeni kayıt oldum ve rastgele bir başlığa tıkladım. Yaptığım yorum da benim ve tanıdıklarımın arasında. Onların fikrimi yargılamasını eleştirdim ama burada da aynı sonuçla karşılaşmayı beklemiyordum. Üzüldüm ve kırıldım. Kimsenin yaşam biçimini asla eleştirmedim ama gelen yorumlar çatla patla sanane vs şeklindeydi. Sadece saygı ve anlayış bekledim o kadar.

Sen nasıl emzirenden rahatsız olup tepki verdiysen bizde senin yazdığından rahatsız olup tepki verdil aynı şey yani saygı bekliyorsan saygı duyacaksın ilk önce

Insanlar azsa arkami doner emziririm. Ama erkekli yerde . Ve sizin dediğiniz gibi 40 kadin var oldugu kalabalik yerde de emzirmem gider başka odada emziririm. Onceligim bebegim ve kendim rahat edicem. Tabiki gerektiği her yerde emzirilir. Dedigim gibi ben rahatsiz olurum.

Ay benimde u harfi gıbı oldune guzel top toptu eskiden
Tamam zaten memeler fora degıldı ama kucuk te degıldi.
Netcez bılmıyorum amelıyatlarda olamam valla Cok korkunc
Benim göğüslerim emzirmeden önce gayet büyüktü. B ya da C cup kullanıyordum. İki çocuktan sonra söndü ve sündü. Bu üyenin tespitleri hep böyle

Sen nasıl emzirenden rahatsız olup tepki verdiysen bizde senin yazdığından rahatsız olup tepki verdil aynı şey yani saygı bekliyorsan saygı duyacaksın ilk önce
Emzirenden rahatsız olmadım ve kendisi akrabam olur. Daha önceki yorumlarıma bakarsanız herkese saygı duyduğumu belirttim. Sizi görsem umrumda bile olmaz.

Yeni üyelerin zihniyetinde de bence Cok fark yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…