Yanlış anladığımı düşünmüyorum
Ben bir kadının emzirmek gibi doğal bir iş için kendini başka bir odaya izole etmesi
Veya küçücük bebeye örtünün altında işkence eder gibi emzirmesi gerektiği düşüncesinde değilim
Hele ki bayanların bunu garip bulması tiksinç bulmasını ise hiç anlamıyorum
Kesinlikle aynı fikirdeyim, ağzınıza sağlık
Neticede bebeklerin çoğu uykuya geçmek için meme istiyor, bu süreç de uzun oluyor dolayısıyla misafiriniz gelmişse , aman ben onun yanında emzirmiyim diyip misafiri salond yalnız başına oturup kaldıracak mı yeni doğum yapmış bir Anne? Tabii ki yabancı erkek yanını kastetmiyorum fakat bayanlar arasında, üsturubuyla oturup emziren hiçbir anne bana tuhaf gelmiyor ...
Bu mucizevi ve masum eylemden tiksinmeyi, üstelik bunu yazanın da bir anne olmasını aklım hiç almadı doğrusu
2 yaşındaki çocuk hala emermi ya. oda zaten bunu zevk haline getirmiş belkide oyun amaçlı gidip gelip emiyo
Neticede bebeklerin çoğu uykuya geçmek için meme istiyor, bu süreç de uzun oluyor dolayısıyla misafiriniz gelmişse , aman ben onun yanında emzirmiyim diyip misafiri salond yalnız başına oturup kaldıracak mı yeni doğum yapmış bir Anne? Tabii ki yabancı erkek yanını kastetmiyorum fakat bayanlar arasında, üsturubuyla oturup emziren hiçbir anne bana tuhaf gelmiyor ...
Bu mucizevi ve masum eylemden tiksinmeyi, üstelik bunu yazanın da bir anne olmasını aklım hiç almadı doğrusu
Arkadaşlar burda hepimiz kadınız, çoğumuzun da bebeği var bebeği olmasa bile içinde bu duygular var.
Göğüsü örtmek çok zor bi'şey değil diye düşünüyorum. Memeyi tül örtüyle üstten kapatınca çocuk neden işkence görüyo oluyo yahu
Resmen konuyu başka yere çekiyosunuz. Bebek her yerde emzirilir ama her şeyin bi'oluru vardır. Kimse siz mucizevi bi'şey yapıyosunuz diye göğsünüzü uluorta görmek zorunda değil. Tül örtüyle üstten kapatır pekala güzelce emzirirsiniz. İlla göğüsler fora moduna girmeye gerek yok. Emzirme için bi'sürü şey üretildi tüldür, önlüktür
Pamuk helva biz de zaten tam olarak altı çizili kısımdan bahsediyoruz
Arkadaşlar burda hepimiz kadınız, çoğumuzun da bebeği var bebeği olmasa bile içinde bu duygular var.
Göğüsü örtmek çok zor bi'şey değil diye düşünüyorum. Memeyi tül örtüyle üstten kapatınca çocuk neden işkence görüyo oluyo yahu
Resmen konuyu başka yere çekiyosunuz. Bebek her yerde emzirilir ama her şeyin bi'oluru vardır. Kimse siz mucizevi bi'şey yapıyosunuz diye göğsünüzü uluorta görmek zorunda değil. Tül örtüyle üstten kapatır pekala güzelce emzirirsiniz. İlla göğüsler fora moduna girmeye gerek yok. Emzirme için bi'sürü şey üretildi tüldür, önlüktür
Pamuk helva biz de zaten tam olarak altı çizili kısımdan bahsediyoruz
Canım konu dışı ama Kuran da ,çocuğun emzirilmesi ile 2 sene ve 30 ay şeklinde süreden bahseden ayetler var.
Ben tiksindirici bulunmasını garip buluyorum açıkçası
Kadınlar sırf bu baskılar yüzünden rahatça emziremiyorlar
Bir çocuğu iki yaşına kadar emzirmenin çocuğun sağlığı açısından çok büyük önemi var
Ben şahsen emziren kadının memesini görmüyorum bile
Normal birşey yapıyor gibi geliyor bana
Biberon neyse emziren annenin memesi de o olarak görülmeli
Masum bir yavrunun besin ve oyalanma kaynağı
Bir anne gerekirse dışarda bir Park'ta bankta bile oturup emzirebilmeli
Aç bebek beklemez,bekletilmez,emzirmek utanç verici değildir meme tiksindirici değildir
Bunu böyle algılayan toplumun bu konudaki ruhsal baskısı
Bende aynı düşünüyorum tabi diğer arkadaşlarında dediği gibi üslubuyla olmalı.
Ayrıca 2 yaşında çocuk emzirilir mi diyenler var, kızım 25, ayın içinde şu an ve emiyor.
Onu emzirmek bana nasıl mutluluk veriyor anlatamam.
Geçen ay denenmek için sabahtan akşama kadar çeşitli şekillerde oyalayarak vermedim gece de annem uyuttu ama ben gece 03:00 kadar uyuyamadım.
Sinirlerim boşaldı kendimi kötü hissettim, bir gecede depresyonun eşiğine geldim resmen uyansın da meme istesin diye dört gözle bekledim.
Neyse ki sabah 06:00 uyandı da istedi dünyalar benim oldu.
Ulu orta löp diye çıkarmam mememi ama illaki emzirmem gerekiyorsa da başörtümü mememin üstüne kapatıp emziriyorum.
Ayrıca kayınpederim ve kaynımın yanında da emziriyorum, zira sık sık bir araya geliyoruz ve genelde akşamları emiyor, uzun süre kucağımdan inmiyor haliyle yarım saat 1 saat ayrı bir odada tek başıma kalmak olmuyor ki, çoğu zaman uyuya kalıyorum.
Ayrıca dinimiz bile sütümüz olduğu müddetçe en az 2 yaşına kadar emzirilmesini buyuruyor.
Ben daha ne kadar emziririm bilmiyorum ama henüz ruhsal olarak bu fikre asla hazır değilim.
Anne sütü neden zarar versin ki canım ?2 yaşından sonra bir çocuğun hala emiyor olması normal değil , anne sütü artık zarar vermeye başlar
en güzeli 1 -1,5 yaşına kadar emmesidir bence
Anne sütü neden zarar versin ki canım ?
Bende aynı düşünüyorum tabi diğer arkadaşlarında dediği gibi üslubuyla olmalı.
Ayrıca 2 yaşında çocuk emzirilir mi diyenler var, kızım 25, ayın içinde şu an ve emiyor.
Onu emzirmek bana nasıl mutluluk veriyor anlatamam.
Geçen ay denenmek için sabahtan akşama kadar çeşitli şekillerde oyalayarak vermedim gece de annem uyuttu ama ben gece 03:00 kadar uyuyamadım.
Sinirlerim boşaldı kendimi kötü hissettim, bir gecede depresyonun eşiğine geldim resmen uyansın da meme istesin diye dört gözle bekledim.
Neyse ki sabah 06:00 uyandı da istedi dünyalar benim oldu.
Ulu orta löp diye çıkarmam mememi ama illaki emzirmem gerekiyorsa da başörtümü mememin üstüne kapatıp emziriyorum.
Ayrıca kayınpederim ve kaynımın yanında da emziriyorum, zira sık sık bir araya geliyoruz ve genelde akşamları emiyor, uzun süre kucağımdan inmiyor haliyle yarım saat 1 saat ayrı bir odada tek başıma kalmak olmuyor ki, çoğu zaman uyuya kalıyorum.
Ayrıca dinimiz bile sütümüz olduğu müddetçe en az 2 yaşına kadar emzirilmesini buyuruyor.
Ben daha ne kadar emziririm bilmiyorum ama henüz ruhsal olarak bu fikre asla hazır değilim.
bana normal gelmiyor canım 2 yaşını geçmiş bir çocuğun hala emmesisonuçta anne sütünün de faydalı yararlı olduğu bir dönem var 2 yaşından sonra bir yararı olmaz çocuğa onu demek istedim
uzun süre Emzirme büyüyen çocukta yeme ve çiğneme sıkıntıları yaratabilir.
Çocuğun anneye gereğinden fazla bağımlı olmasına,
Ön bakım ve becerilerinin gelişmesinin gecikmesine,
2 yaş sonrasında inat döneminin uzamasına, çocuğun" hayır'ı'' öğrenmede gecikmesine,
2 yaş üzeri çocuklar cinsel kimliklerini keşfetme döneminde olduğundan, emzirmenin uzaması çocuk masturbasyonuna sebep verebilir.
İştahsızlık(diğer gıdaları reddetme ) ve uyku problemlerine(sık uyanma ve uykuya dalamama gibi) neden olabilir.
Uzun süre emzirme, bebek süt dişlerinde erezyona(aşınma) ve çiğneme fonksiyonlarının azalmasına bağlı diş sürme gecikmelerine neden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?