Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana itici geliyor sonuçta meme memedir yani mahremdir..
Çocuk olduktan sonra anneyim açar emziririm benim için çok ters..
Tamam çok masum bi olay ama bu anne çocuk arasında olmalı hadi baba annaanne falan görsün
Artık emzirirken üzerini örten incecik önlükler var sonuçta direk suratına gelmiyor çadır gibi zaten
Çoğu yerde bebek uyurken yatağının üstüne ince tülbent örterler, bunalsa ondan bunalır bebek..
Bazı yakınlarımız emzirirken bebek gülümser bak napıyor ablası der o zaman bile sırf annesi dedi diye zorla bakarım.
Sonuçta doğumda mucizevi bi olay ama kimseye ulu orta açıp doğum cd si izletmiyoruz yani
mahremin annelikten öncesi sonrası yoktur benim için

Son düzenleme:
Eşimle havaalanında uçak saatimizin gelmesini bekliyorduk.
Karşımızda bir kadın ve bebek arabasında bir bebek..
Kadın bebeği aldı kucağına,çıkardı memesini(bulunduğumuz kısım ana baba günü)ve eşimle neye uğradığımızı şaşırdık.
O kadar rahattı ki kadın,yine aklıma o görüntü geldi yaa.

Eşlerin yanında emzirmemek çok zor ya ben daha başarabileni duymadım. Ben de öyle düşünürdüm ama , ilk aylar bebek gece gündüz sürekli emiyor. Hele emmek istemeyen bebekse zorla emzirmeye çalışıyorsun falan. Umarım siz başarabilirsiniz.

Ben türklerde kadın erkek karışık ortamda aleni emzireni görmedim.
Tatildeyken akşam yemeğinde bir bayan , sanırım yabancıydı ,aynen dediğin gibi yapmıştı fakat bir süre sonra neden rahatsız olduysa üzerine peçete örttü.

Son düzenleme:

Ya nurlum manzara kötüydü yaa.
Herkesin içinde koca memesini çıkarttı,meme dışarıda çocuğu hazırladı,millette tuhaf tuhaf bakıyordu(bizim gibi)..
Herkes kafasını çevirmeye başladı şoku atlattıktan sonra,kadına ayıp olmasın diye.
Emzirdikten sonra meme dışarda bebeği arabaya yerleştirdi ve sonra memişini sokuverdi içeri.

Son düzenleme:
Çok fenaymış gerçekten

ulu orta bebek emzirenlerden de bebeğinin altını temizleyenlerden de nefret ediyorum çok itici geliyorlar bana. eltim çok yapardı kp içerde memesini çıkarıp emzirirdi kızını hiç utanma nedir bilmeyen insanlar etrafımızda çok var malesef...

Bebek emzirmek çok doğal bir iştir. İşim nedeniyle Türkiye'nin heryerini gezdim. En kapalı, en muhafazakar denilen illerde köylerde bile kadınların söz konusu bebek olunca bırakın başka kadınların yanında, babalarının yanında bile bebek emzirdiklerini gördüm ve hiç tuhaf gelmedi. Bilmiyorum belki de ben tuhafımdır.

bayanlar tamam en doğal şeydir bebek emzirmek ama herkes bunu doğal karşılamaz ki bir kadının göğüsü görünüyor neticede üzerini örtmeden emziren kadını gördüler mi bakar bizim milletimiz...ben dünyanın en doğal şeyini yapacağım diye elalemin adamı benim göğsümü neden görsün haa umrunda olmayanlar vardır saygı duyarım...

Babanın yanında mı yok artık

bunun annelikle falan alakası yok abartmayın. bizim annelerimiz emzirmek için neden tenha aramış kayınvalde yanında bile göğsünü tülbentle kapatmış benim anne anne değilmi şimdi ulu orta açınca halka açık emzirince dahamı çok anne olunuyo??? yapmayın allah aşkına biraz utanma ve mahreminiz osun çok çirkin bi görüntü gerçekten . hemende anneliği kullanmayın gayette edepli yapılabilir bu iş

bunu tiksindirici bulanlara karşı bebekle anne ilişkisinin ne kadar kutsal olduğunu ortaya sürenlere anlam veremedim.
hamilelikte kutsal,doğum yapmakta.. ama bazı şeyler vardır ki bi başkası üzerinde ne etki bırakır düşünmek lazım.
özellikle çocuk üzerinde.. hadi aç oğlum pipini görsün amcalar gibi bi kavramdır bu da aynı.
tabi çocuktur masumdur, pipi de bi o kadar masumdur o yaşlarda diye, ileride sapkın erişkinlerin tohumunu ekiyoruz...

emzirmekle alakası yok ta insanların içinde meme açıp emzirmek nedir Allah aşkına yapmayın bunu kutsala bağlamayın.
çoğumuz anne ya da anne adayıyız, ne yani bu duygudan yoksun mu oluyoruz bundan tiksinince..
bende oldum olası itici bulurum bunu.

çocuğunla arandaki mahremi bile ulu orta yaşamak bana göre büyüsünü bozuyor herkes şahit olunca..

Son düzenleme:
Bu kadar cellallenmeyin farklı düşüncelere saygınız yok ki ,bi anneye saygınız olsun.kadın sanki o.luk yapmış,ayıp ayıp utanın bu laflarınızdan !

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yok artık eştendemi kaçılcak emzirirken

yok artık eştendemi kaçılcak emzirirken
Canım kastettiğim şu başabilirseniz kaçın.Çünkü sizin göğsünüzü o cinsel bir öge çekici bir unsur olarak algılıyor.E öyle şap şup bebek emerken görünce adamın algısı şaşacak.Hani sizi o konuda nasıl algılamasını isterseniz.Kendi lehinize olur bu durum dikkat ederseniz.Tabi bir arkadaş yazmış gece gündüz emzirmek gerekiyor yapamıyoruz diye haklısınız tabi ki anlıyorum sizi de.Ben daha evlenmedim anne olmadım bakalım yapabilecek miyim ama görüşüm bu yönde.

Ayrıca ben doğumda eşlerini yanlarında isteyenleri de anlamıyorum.Erkek o hadiseyi sizin kadar duygusal algılamaz ki elinde değil.adamın içi kalkacak ondan sonra size yanaşamayacak ne gerek var.Anneliği Türk kadınları herşeyin önüne koyuyor, kendilerine bakmayı dişi olmayı ihmal ediyorlar.Ne olursa olsun makyaj yapmak 5 dk sürmüyor saçını taramak azıcık daha derli toplu giyinmek.Ben eşin yanında emzirmeninde biraz özensizlik olduğuna inanıyorum.Eş bile olsa bahsedilen kişi mahremiyet sizi çekici kılar anlatmaya çalıştığım bu.

Son düzenleme:
Bu işten şunu anladım,memişi herkesin için de çıkartıp emzirirsen daha fazla anne oluyorsun.
Doğurursam en kalabalık yere gidip açıcam memişlerimi ve emzireceğim.
Aha True yu da kaybettik.True ben annemden 3 ay bile süt alamamışım.Benim ki ulu orta da emzirmedi.Daha mı az anne oldu kadıncağız yooo.Çok takılıyorlar ne oldu sonuçta 1.76 boyum var.Sağlıklıyım çok şükür.Genetik olarak da annem babam çok uzun değil ortalama kişiler hatta aney 1.57.Yani çok sıkmayın canınızı 2 yaşına kadar emzirilmeli bebek diye.Herkesin kendi seçimi ama ben çocuk bilençlendikten sonra emzirilmesine karşıyım.Libido daha bebekken dahi varır.Bebekler bu yüzden bezlerinin üstüne oturmayı severler.Emzirecez emzirecez diye abartıp sonra ulu orta emzirmeye vardırıyorsunuz işi işte...

Annem beni iki gün emzirebilmiş sütü kesilmiş hemen kadıncağızın.
Yazdıklarına katılıyorum canımcım ama ben yine de açıcam memişlerimi kararlıyım.

Annem beni iki gün emzirebilmiş sütü kesilmiş hemen kadıncağızın.
Yazdıklarına katılıyorum canımcım ama ben yine de açıcam memişlerimi kararlıyım.
true seni Femen Türkiye ye alalım canım orada pratik sonra annelikte rahat kaygısız uygulamaBirde femen e kızıyorlar kadınların tek suçu ortalıkta emzirmeden memiş açmak...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…