Eşlerin yanında emzirmemek çok zor ya ben daha başarabileni duymadım. Ben de öyle düşünürdüm ama , ilk aylar bebek gece gündüz sürekli emiyor. Hele emmek istemeyen bebekse zorla emzirmeye çalışıyorsun falan. Umarım siz başarabilirsiniz.Hem cinsinin yanında bile emzirilmesine karşıyım ben azıcık mahremiyet olsun ya.Hele ki ulu orta dışarıda emzirenlere yuh diyorum.
Birde eşinizin yanında asla emzirmeyin lütfen buna çok dikkat edin, siz çocuğunuzun annesisiniz eşinizin değil.
Eşiniz sizi o bölge çıplakken sadece bir kadın dişi olarak görsün emzirirken değil.
Eşimle havaalanında uçak saatimizin gelmesini bekliyorduk.
Karşımızda bir kadın ve bebek arabasında bir bebek..
Kadın bebeği aldı kucağına,çıkardı memesini(bulunduğumuz kısım ana baba günü)ve eşimle neye uğradığımızı şaşırdık.
O kadar rahattı ki kadın,yine aklıma o görüntü geldi yaa.
Eşlerin yanında emzirmemek çok zor ya ben daha başarabileni duymadım. Ben de öyle düşünürdüm ama , ilk aylar bebek gece gündüz sürekli emiyor. Hele emmek istemeyen bebekse zorla emzirmeye çalışıyorsun falan. Umarım siz başarabilirsiniz.
Ben türklerde kadın erkek karışık ortamda aleni emzireni görmedim.
Tatildeyken akşam yemeğinde bir bayan , sanırım yabancıydı ,aynen dediğin gibi yapmıştı fakat bir süre sonra neden rahatsız olduysa üzerine peçete örttü.
Çok fenaymış gerçektenYa nurlum manzara kötüydü yaa.
Herkesin içinde koca memesini çıkarttı,meme dışarıda çocuğu hazırladı,millette tuhaf tuhaf bakıyordu(bizim gibi)..
Herkes kafasını çevirmeye başladı şoku atlattıktan sonra,kadına ayıp olmasın diye.
Emzirdikten sonra meme dışarda bebeği arabaya yerleştirdi ve sonra memişini sokuverdi içeri.
Hem cinsinin yanında bile emzirilmesine karşıyım ben azıcık mahremiyet olsun ya.Hele ki ulu orta dışarıda emzirenlere yuh diyorum.
Birde eşinizin yanında asla emzirmeyin lütfen buna çok dikkat edin, siz çocuğunuzun annesisiniz eşinizin değil.
Eşiniz sizi o bölge çıplakken sadece bir kadın dişi olarak görsün emzirirken değil.
Canım kastettiğim şu başabilirseniz kaçın.Çünkü sizin göğsünüzü o cinsel bir öge çekici bir unsur olarak algılıyor.E öyle şap şup bebek emerken görünce adamın algısı şaşacak.Hani sizi o konuda nasıl algılamasını isterseniz.Kendi lehinize olur bu durum dikkat ederseniz.Tabi bir arkadaş yazmış gece gündüz emzirmek gerekiyor yapamıyoruz diye haklısınız tabi ki anlıyorum sizi de.Ben daha evlenmedim anne olmadım bakalım yapabilecek miyim ama görüşüm bu yönde.yok artık eştendemi kaçılcak emzirirken
Aha True yu da kaybettik.Bu işten şunu anladım,memişi herkesin için de çıkartıp emzirirsen daha fazla anne oluyorsun.
Doğurursam en kalabalık yere gidip açıcam memişlerimi ve emzireceğim.
Annem beni iki gün emzirebilmiş sütü kesilmiş hemen kadıncağızın.Aha True yu da kaybettik.True ben annemden 3 ay bile süt alamamışım.Benim ki ulu orta da emzirmedi.Daha mı az anne oldu kadıncağız yooo.Çok takılıyorlar ne oldu sonuçta 1.76 boyum var.Sağlıklıyım çok şükür.Genetik olarak da annem babam çok uzun değil ortalama kişiler hatta aney 1.57.Yani çok sıkmayın canınızı 2 yaşına kadar emzirilmeli bebek diye.Herkesin kendi seçimi ama ben çocuk bilençlendikten sonra emzirilmesine karşıyım.Libido daha bebekken dahi varır.Bebekler bu yüzden bezlerinin üstüne oturmayı severler.Emzirecez emzirecez diye abartıp sonra ulu orta emzirmeye vardırıyorsunuz işi işte...
true seni Femen Türkiye ye alalım canım orada pratik sonra annelikte rahat kaygısız uygulamaAnnem beni iki gün emzirebilmiş sütü kesilmiş hemen kadıncağızın.
Yazdıklarına katılıyorum canımcım ama ben yine de açıcam memişlerimi kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?