Ulu orta pmek normal mi sizce?

o dediğin genelde geri kafalı ve dedikoducu kadınlardır genelde onlar yapar lmaz: bende ona sinir olurum

çok haklısın gerçekten bende rahatsız olurum cnm yavereliniortak
önümde sinema yerine onlarımı izlicem
bide abartıyolar kimi çift-tatlicadiarzu-

çok haklısın gerçekten bende rahatsız olurum cnm yavereliniortak
önümde sinema yerine onlarımı izlicem
bide abartıyolar kimi çift-tatlicadiarzu-

tekrar kusura bakma yanlış anladım seni birden öle yazınca tepki gösteriosunuz sandım sinirlendim sonucta birilerinin uyarması lazımki utansınlar

tekrar kusura bakma yanlış anladım seni birden öle yazınca tepki gösteriosunuz sandım sinirlendim sonucta birilerinin uyarması lazımki utansınlar

önemli değil olabilir böyle şeyler sonuçta anlaştık.
yok tepki değil tartışma çıkarmaya ne gerek var:1rolleyes:
evet evet bende bazen hayretle bakıyorum özellikle halka açık yerde olanlara:1shok:

ya ben de şunu anlamıyorum. tamam mesela nerdeyse ortalıkta sevişenlerden ben de rahatsız oluyorum. ama sevişmeye girmeyen şeyler beni rahatsız etmiyor, öpme sarılma vs.

diyelim yolda öpüşen bi çift görse birileri hemen laf sokar bağırır hatta yanına bile gidip burası namuslu yer fln derler dimi?

ama yolda bi erkek bi kızı dövse kıllarını kıpırdatmazlar. hatırlar mısınız adamın biri karısını yol ortasında bıçaklamıştı kimse sesini çıkarmamıştı. ama o adamla kadın yol ortasında sevişiyor olsalardı eminim onları taşlarlardı.

BıLMEM ANLATABıLıYOR MUYUM??

katılıorummm basit öpücükler illaki oluyoo aşısırısınıda gectimm baska seyler yapanlar var abartanlar var

evet evet öpüşmekten rahatsız olmuyorum yane olamıyorum
diğerlerini görünce
aşırı ötesii bazen bölee kalıyorum:1shok::1shok:
herkes izliyo sahilde mesela ama tam gaz dewam ben bakmaya utanıyorum:1shok:

sende çokk haklısınn ama ulu orta açık açık onu yapmalarıda gerekmio tmm masum öpücükleri dmeiorum ama abartıolar sokak ortasında eşini dövenlerede göz yumanlarada tepkiliyim lmaz:

aslında kızlar hayata bı defa gelıyoruz o an ıcımızden nası gelıyosa oyle davranmalıyız tabı bana gore bole bu ama toplum gerceklerı de var tabıkı ıcınde yasadıgımız toplumun getırdıgı etıketlemeler var
keske boyle olmasa herkes ıstedıgı gıbı yasasa ve ıcınden geldıgı gıbı davransa ama mumkun degıl tabıkı o yuzden bende sokakta sevgılımın elını tutmaktan bıle cok cekınıyorum.yapı meselesı de var tabı bırazda ben arkadaslarımın yanında da utanıyorum :kedi: ne sevgılıme sarılabılıyorum ne yanagından opebılıyorum o utanmıyo ama ben bı turlu yenemedım bunu :kedi:

içimizden nasıl geliyorsa öyle davransa idik hayvanlardan ne farkımız kalırdı? (buna kızan çok olacak ama):ecrin_bebek:

irade ,edep diye birşey var . ki bunlar sadece insanlarda var olan özellikler.

Ay oluyor gecen bende metroda gordum. Dunya umurlarında diğildi. Kiz pek küçük de değildi ama. Çevreye sayqısızlık ediyorlar bence.

ulu orta opusmek normal bır davranıs degıl tabıkı arkadasım sana katılıyorum,kızlar bu kadar kendını basıtlestırmemelı aynı sey erkek ıcınde gecerlı tabıkı

içimizden nasıl geliyorsa öyle davransa idik hayvanlardan ne farkımız kalırdı? (buna kızan çok olacak ama):ecrin_bebek:

irade ,edep diye birşey var . ki bunlar sadece insanlarda var olan özellikler.

cnm sen nıye boyle muhalefetsın? yapılan yorumlara saygı gostermıyosun bu ne terbıyesızlık boyle.sen burda ıcınden gelerek boyle hakaretlerde bulunuyosun senın ne farkın kalıyo o zaman ıfade ettıgın durumdan soyler mısın?bıraz kelımelerını secerek konusmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…