evet bende hoşlanmıyorum neden sokakta yatak odası gibi davranalım ki.
mesela en basiti örnek vereyim
sokağımızda yazın birisi kız arkadaşını evine bırakıyor.balkondayız bizde.
bizim apartmanımızdaki muhalefet bir hanım kesinlikle abes bi görüntü olmadığı halde
utanma kalmamış diye bağırıyor karşıdaki komşusuna ilk kez sevgili görüyor gibi
bak bak diye anons geçiyor bunu kast ettim.
yoksa sokakta nerdeyse her işlerini görücek dereceye gelenlere karşıyım rahatsız olurum.
haklısınn canımm bak buna bende karşıyımm kusura bakma yanlış anladım senii a.s ama yani tam önümdeler gözünün takılmaması imkansız ve çok çirkindi yani tutamadım kendimi kaydirigubbakcemile3
çok haklısın gerçekten bende rahatsız olurum cnm yavereliniortak
önümde sinema yerine onlarımı izlicem
bide abartıyolar kimi çift-tatlicadiarzu-
o dediğin genelde geri kafalı ve dedikoducu kadınlardır genelde onlar yaparlmaz: bende ona sinir olurum
tekrar kusura bakma yanlış anladım seni birden öle yazınca tepki gösteriosunuz sandım sinirlendim sonucta birilerinin uyarması lazımki utansınlar
aynen cnm bunu demek istedim anlaşabildiğimize sevindima.s.
opuyorumnanaktan neyse sorun yokk canım no problem :lepi: olumunekankayizsmile
basit öpüceklere tamam ama aşırısı bipppppppppppp
katılıorummm basit öpücükler illaki oluyoo aşısırısınıda gectimm baska seyler yapanlar var abartanlar var
evet evet öpüşmekten rahatsız olmuyorum yane olamıyorum
diğerlerini görünce
aşırı ötesii bazen bölee kalıyorum:1shok::1shok:
herkes izliyo sahilde mesela ama tam gaz dewam ben bakmaya utanıyorum:1shok:
ya ben de şunu anlamıyorum. tamam mesela nerdeyse ortalıkta sevişenlerden ben de rahatsız oluyorum. ama sevişmeye girmeyen şeyler beni rahatsız etmiyor, öpme sarılma vs.
diyelim yolda öpüşen bi çift görse birileri hemen laf sokar bağırır hatta yanına bile gidip burası namuslu yer fln derler dimi?
ama yolda bi erkek bi kızı dövse kıllarını kıpırdatmazlar. hatırlar mısınız adamın biri karısını yol ortasında bıçaklamıştı kimse sesini çıkarmamıştı. ama o adamla kadın yol ortasında sevişiyor olsalardı eminim onları taşlarlardı.
BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM??
allah allah banamıı diosunn senn :1closedeyes: bana diosan açıkca yazımı alıntı yapıp öle söle evet laf soktumm çokta ii yapmıstımm hiç pişman deilimm
içimizden nasıl geliyorsa öyle davransa idik hayvanlardan ne farkımız kalırdı? (buna kızan çok olacak ama):ecrin_bebek:
irade ,edep diye birşey var . ki bunlar sadece insanlarda var olan özellikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?