içimizden nasıl geliyorsa öyle davransa idik hayvanlardan ne farkımız kalırdı? (buna kızan çok olacak ama):ecrin_bebek:
irade ,edep diye birşey var . ki bunlar sadece insanlarda var olan özellikler.
ya ben de şunu anlamıyorum. tamam mesela nerdeyse ortalıkta sevişenlerden ben de rahatsız oluyorum. ama sevişmeye girmeyen şeyler beni rahatsız etmiyor, öpme sarılma vs.
diyelim yolda öpüşen bi çift görse birileri hemen laf sokar bağırır hatta yanına bile gidip burası namuslu yer fln derler dimi?
ama yolda bi erkek bi kızı dövse kıllarını kıpırdatmazlar. hatırlar mısınız adamın biri karısını yol ortasında bıçaklamıştı kimse sesini çıkarmamıştı. ama o adamla kadın yol ortasında sevişiyor olsalardı eminim onları taşlarlardı.
BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM??
katılıyorum güzelim fazla yoruma da gerek yokiçimizden nasıl geliyorsa öyle davransa idik hayvanlardan ne farkımız kalırdı? (buna kızan çok olacak ama):ecrin_bebek:
irade ,edep diye birşey var . ki bunlar sadece insanlarda var olan özellikler.
cnm sen nıye boyle muhalefetsın? yapılan yorumlara saygı gostermıyosun bu ne terbıyesızlık boyle.sen burda ıcınden gelerek boyle hakaretlerde bulunuyosun senın ne farkın kalıyo o zaman ıfade ettıgın durumdan soyler mısın?bıraz kelımelerını secerek konusmalısın
cnm sen nıye boyle muhalefetsın? yapılan yorumlara saygı gostermıyosun bu ne terbıyesızlık boyle.sen burda ıcınden gelerek boyle hakaretlerde bulunuyosun senın ne farkın kalıyo o zaman ıfade ettıgın durumdan soyler mısın?bıraz kelımelerını secerek konusmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?