Ulu orta pmek normal mi sizce?

bencede hic hos deil ya insan rahatsiz oluyor yani yapicaksaniz baska yerde yapin ama toplum kurallarina uyulmali bence

içimizden nasıl geliyorsa öyle davransa idik hayvanlardan ne farkımız kalırdı? (buna kızan çok olacak ama):ecrin_bebek:

irade ,edep diye birşey var . ki bunlar sadece insanlarda var olan özellikler.

kesinlikle katılıyorum :lepi: nefret ediyorum böyle insanları gördükçe bir kadın buna nasıl izin verir bunu anlamıyorum hadi bunu anlamadığım gibi bi erkek nasıl oluyo da kız arkadasının elalemin erkekleri tarafından böyle izlenmesini kaldırıyooo

:lepi:

benide cok rahatsiz ediyor bu durum. insanlarda gercekten utanma diye bisey kalmamis
sadece sarilma fln olsa bsy deil ama bayagi ileride gidenler var ben aypliyorum dogrusu

küçük bir öpücük rahatsız etmez. mesela sevgiyle ufacık yanaktan öper gibi. ama şapur şupur öpüşmeyi gereksiz bir açlık olarak göruyorum, çok acemiyce çok itici ve küçük düşürücü buluyorum.

ben bunu anlamiorum cok kiside okudum iki kisi öpüstüde neden hep kizlar kendilerini kulandiriorda erkeklere bisi olmio ben bundan rahasiz oldum niye kadinlari düsüiorsunuz siz kendiniz kandinsizi kiz kulandiriorsa erkekte kulandirior artik kedinizi öle asiri düsürmeyin erkek yada kiz ikiside ayni

erkek mılletı her kosulda ıster ama buna müsade eden kızın aklından şüphe duyarım...ar,namus kavramı yok olmus.benımde kız evladım var ALLAH ım içine iman versın insallah

ayip bencede herkesin bi evi var sonucta kime ne ki ciftlerin özel davranislarindan cevreyi de rahatsiz ediyorlar , birde almanyada cok normal bi durum okulda bile öpüsenler oluyor ki , gezmeye gidersiniz ailece coluk cocuk demeden dedigim gibi gercekten cok asiri derecede normal karsilaniyor biz kardeslerimizin görmesini istemeyiz onlar cocuklariyla gezerken yapio sade öpmekle de kalmiyorlar cogu zaman

iğrenç yaa edep denen bişi var kapalı kapılar ardında ne film çeviriyosan çevir.ben utanıyorum ya onlar öyle yaparken. çoluğum çocuğum olsa önünde yapsalar terlikle kovalarım bırak cahil geri kalmış desinler. büyükşehirlerden bu yüzden tiksindiğim oluyor küçük yerlerde cesaret edemiyorlar tanıdık vs çıkar diye. yabancı filmleri izliyorum onda daha ağırları oluor yuh diyorum bazen ama amaaann ecnebi memleket deyip sallıyorum.

içimizden nasıl geliyorsa öyle davransa idik hayvanlardan ne farkımız kalırdı? (buna kızan çok olacak ama):ecrin_bebek:

irade ,edep diye birşey var . ki bunlar sadece insanlarda var olan özellikler.
katılıyorum güzelim fazla yoruma da gerek yok

arkadaşın söylediği şeyde ben bi terbiyesizlik veya hakaret göremedim sen nasıl gördün orası biraz tuhaf

ben bi saygısızlık görmedim yazdığında..hatta yüzde yüz katılıyorumda sen neden bu kadar celallendin orayı anlamadım:1closedeyes:

kesnlkle normal değil
ben normaalde pek çok konuda çok anlaışlıyımdır genişimdir ama ne sokakta,ne cafede,ne arabda öpüşmeyi sewmem yapmam da
bir kafeye weya yemek yemeye gittiğimde bile sewgilimin karşısına otururum her dakka elele tutuşmak sarılmak gerekmez
mesela barda bile o kadar dip dipe olmamıza rağmen öpüşmem çnkü arkadaş ortamında gideriz we o anlar bize özeldir kmsenn görmesni istemem..

anlattığınız tarz şeyler cidden abartı.özellikle 1. örneğiniz. benim de ortalık yerde öpüştüğüm olmuştur.ama o şekilde değil.mesela bazen sevgilim bi şey anlatırken bana ya da dalmış gitmişken bi manzaraya,içimden gelir,ufacık buse kondururum dudağına.çok da içten olur samimi,saf olur...o da mutlu olur...sadece ramazan ayında istemez,millet yanlış düşünür senin hakkında diye.onun dışında bence çok tatlı bir eylem =) aşırıya kaçmamak koşulu ile...

kınamak istemiyorum ama insanlar gittikçe ahlaksızlaşıyor
rabbim evlatlarımızı korusun!

bence normal değil,ulu orta yapılmaması gerek ama ne yazıkki görüyoruz,duraklarda öpüşüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…