istediğiniz yorumu yapın umrumda değil bende size hak vermiyorum hemde sonuna kadar herşeyin bir adabı var kusurbakmayın hala anlayamadıysanız diyecek bir şeyim yok. diyorumki ben tamamen karşı değilim giyilicek yerler var giyilmicek yerler var bu kadarda anlayışsızlık olamaz pes yani.bunlarıda savunanlar oluyo ya hayretler içerisindeyim.şortu eteği giydiğim yerler oldu evet ama normalini giydim bodrumda çeşmede vs.. yerlerde. birde giyilmiycek yerler var neden dikkat çekeyimki neden laf atsınlar? kötü gözle baksınlar? neden bir yerlerimi açıpta gösteriym millete? ne gerek var? göğüslerini oranı buranı sergilemek çokmu hoş bir şey? bırakın allahaşkına. kusurabakmayın ama dişi kuyruğunu sallamazsa erkek gelmez kalsik laf evet bu aynen öyle.hala savunuyolar bana ya.her neyse zaten siz tartışmaya devam edin sizi başbaşa bırakıyorum.
istediğiniz yorumu yapın umrumda değil bende size hak vermiyorum hemde sonuna kadar herşeyin bir adabı var kusurbakmayın hala anlayamadıysanız diyecek bir şeyim yok. diyorumki ben tamamen karşı değilim giyilicek yerler var giyilmicek yerler var bu kadarda anlayışsızlık olamaz pes yani.bunlarıda savunanlar oluyo ya hayretler içerisindeyim.şortu eteği giydiğim yerler oldu evet ama normalini giydim bodrumda çeşmede vs.. yerlerde. birde giyilmiycek yerler var neden dikkat çekeyimki neden laf atsınlar? kötü gözle baksınlar? neden bir yerlerimi açıpta gösteriym millete? ne gerek var? göğüslerini oranı buranı sergilemek çokmu hoş bir şey? bırakın allahaşkına. kusurabakmayın ama dişi kuyruğunu sallamazsa erkek gelmez kalsik laf evet bu aynen öyle.hala savunuyolar bana ya.her neyse zaten siz tartışmaya devam edin sizi başbaşa bırakıyorum.
niye bu kadar tepki anlamış değilim çok açık giyinmeye bu kadar meraklıysanız buyrun özgürsünüz zaten.ben oramı buramı göstermeye meraklı değilim her zamanda karşıyım.kusurabakmayın ama burda hemcinslerimi savunamıcam.erkeklerde suçlu suçsuz demiyorum. geçen gün iç çamaşırcıya gittik bir arkadaşımla akadaşımda erkek.kız giymiş mini eteği hani etekte normal değil afedersiniz başka bir yeri görüncek bize yardımcı olmaya çalıştı bir duruşu vardı arkaaşım gözlerini kapattı.böyle şeylerimi savunuyosunuz bana??? hadi yaa bırakın allahaşkına bana gelip bunları savunmayın ben gayet aydın görüşlüyüm ama herşeyinde bir dozu vardır.herşeyin normalini giyinirim gerek yok fazladan bir yerlerimi açmaya!!!
konu neydi nereye gelmiş...
arkadaşlar....kimileri var..sırf dikkat çekmek için giyiniyorlar evet orasını burasını göstermek teşhir etmek için giyiniyorlar...erkekler de kaçırır mı hemen atlıyorlar..bunu da kabul edelim.bu tarz kızlar zaten kendinide belli ediyor...MALESEF Kİ..
böyle giyiniyor diyede gel tecaviz et anlamına da gelmiyor tabi...böyle bir şeyide kimse yaşamak istemez.
ama bazıları var sırf kendine yakıştıgı için giyiniyor ne erkek nede moda nede teşhir hiç aklına bile gelmiyor...bu yüzden herkes nasıl giyinir yada soyunur mu kendi tercihidir.
ama kız kuyruk sallamasa erkekte gitmez lafıda çok agır bir laf...
erkegi kızların giyimleri azdırıyor demekte agır bir laf.insanlar ne giyinirse giyinsiler.nasıl yaşamak isterlesede yaşasınlar...hiç kimseyi hiç bir şekilde yargılamamak gerekiyor.
ne erkekler var konuşurken yüzüne bile bakmayan terbiyeli edepli bu bir yaradılış terbiye aileden aldıgı yetiştirme tarzıyla ilgili bir durumdur.
ama ne erkekler var...kara çarşaflar giysende hiç bir yerin görünmese sesini duyunca azan.ahlaksız terbiyesiz erkekler var....nedense böyleleride etraflarında namus bekciligi yaparak geçinirler.aslında namussuz olanda kendileridir.
yani azcıcak erkek her şekilde azar bunu kadının kıyafetine yada davranışına yüklememek gerekir.
çok seviyeli yazmışsın öncelikle kutlarım seni.tamam belkide ağır laflar olabilir onlar ama herkes üzerine niye alınıyo neden bu kadar tepki anlamadım. Ben giymem demiyorumki. Aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum.hala anlamak istemiyolar. Tartışma böyle olmalı.biri hakaret etmiş bana resmen terbiyesiz.senin kuyruğun varsa bilemem filan demiş.ben genelleme yapmadım tartışmak için tartışan oluyor burda.
cnm ben de sana katılıyorum ama ark ların dediği gibi yanlış ifade etmişsin biraz sanki açık giyinenler erkekleri azdııryor gibi bu zaten yanlış
ama kimi bayanlar var özellikle frikik vermek
için ugrasırlar sanırım onları kastettin
kapalı da olsa dikkat cekmek için böle davranan bayanlar var
mini etek giyenlere sonsuz saygım vardır aynı sygıyı ben de beklerim dedim ya kimi dikkat cekmek için malesef yapıyor
tabikide öyle demek istedim.kimileri arkadaşın dediği gibi yakışır diye giyinmek ister.diyorum ya bende uygun yerlerede herkesin giyindiği gibi giyinirim.ama beni yerden yere vurmuşlar.ben bundan kötü niyet çıkarıyorum gerçekten.tartışmayı uzattıkça uzatıyolar.yanlış anlaşılsa bile güzelce tartışılabilinir. ne gerek var lüzumsuz tartışmalara?
tabikide öyle demek istedim.kimileri arkadaşın dediği gibi yakışır diye giyinmek ister.diyorum ya bende uygun yerlerede herkesin giyindiği gibi giyinirim.ama beni yerden yere vurmuşlar.ben bundan kötü niyet çıkarıyorum gerçekten.tartışmayı uzattıkça uzatıyolar.yanlış anlaşılsa bile güzelce tartışılabilinir. ne gerek var lüzumsuz tartışmalara?
çok seviyeli yazmışsın öncelikle kutlarım seni.tamam belkide ağır laflar olabilir onlar ama herkes üzerine niye alınıyo neden bu kadar tepki anlamadım. ben giymem demiyorumki. aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum.hala anlamak istemiyolar. tartışma böyle olmalı.biri hakaret etmiş bana resmen terbiyesiz.senin kuyruğun varsa bilemem filan demiş.ben genelleme yapmadım tartışmak için tartışan oluyor burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?