Ulu orta pmek normal mi sizce?

işin ilginç yani herkes sana karşı yazdı.
bir benim adımı verip bana girdin.
bak buda çok ilginç.

Kızlar tartıstıgınız konuya bakın yaa
Gercekten hemcinslerim oldugunuz icin utanıyorum
Üstelik dünya kadınlar gününde..
Hersey yerine göre giyilir yeri gelince bende giyerim mini sort falan sanane yani ?! bu azdırmak oluyosa cidden cok cahilsiniz diyorum ve gülüp geciyorum..Konuya dönersek öyle cafede sokakta falan yiyisir derecede öpüsen insanları ben de normal karsılamıyorum.
Fakat kücük bir buseden kime ne yani?

Son düzenleme:

biz köpekte değiliz kuyruğumuzda yok sizin varsa bilemicem

yok artık cehaletin bu kadarı.
üzüldüm haline sizin gibiler yüzünden hala bu seviyedeyiz iste.

sen hala savunuyorlar demişsin ya. asıl ben senin hala kendini savunduğuna inanamıyorum.
ben istediğimi giyer çıkarım kardeşim benim anam var babam var sevgilim var hepsinden önce kendim varım hepsinden geçti de sana mı laf düştü söylemek?
o zaman bi gün eşin sevgilin aldatsa dişi kuyruğunu salladı ondan diceksin sen bütün suçlu kız çünkü o şort giymiştir erkeği azdırmıştır.
neyse bu zihniyetten çok malzeme çıkar ama konuyu bölme niyetinde değilim senin aksine ha böyle bi konudan nası buraya geldin o da ayrı mesele içinde uhteymiş resmen nası kinlenmişsen o mini etek şort giyen erkekleri azdıran pisliklere?
şimdi sen erkek olsan canına okumuştum şu kuyruk sallama lafına ama sana sadece acıyorum... asıl senin zihniyetin ahlaksız. senin büyütceğin erkek çocuğuna acıyorum.
ayrıca umarım senin bi kızın olur da kızına şort giydi diye aynen bu dediğin lafların dendiğini duyarsın o zaman ne tepki verirsin merak ediyorum
kadınlar birbirine bu kadar kinli bu kadar 2. sınıf görürken biz daha çooook kadın hakları tartışırız çünkü kadınlar acizlikten kurtulamazlar nası hayvan hakları tartışılıyor aynen öyle erkeklerin insiyatifine muhtaç kalırız hep

Kimsenin burda butür bir hareketi savunduğunu göremiyorum...
Kendini ifade etmeye çalışmışsın ama pek başarılı olamamışsın...
Yanlış tabirler...Siz nasıl buraya özgürce düşüncelerinizi yazıyorsanız..
Herkesin istediği gibi giyinmeye hakkı vardır...Buna karışamazsınız..
Hımmm bu durumda aydın görüşlümüsünüz....
Orası tartışılır...buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
konu neydi nereye gelmiş...

arkadaşlar....kimileri var..sırf dikkat çekmek için giyiniyorlar evet orasını burasını göstermek teşhir etmek için giyiniyorlar...erkekler de kaçırır mı hemen atlıyorlar..bunu da kabul edelim.bu tarz kızlar zaten kendinide belli ediyor...MALESEF Kı..

böyle giyiniyor diyede gel tecaviz et anlamına da gelmiyor tabi...böyle bir şeyide kimse yaşamak istemez.

ama bazıları var sırf kendine yakıştıgı için giyiniyor ne erkek nede moda nede teşhir hiç aklına bile gelmiyor...bu yüzden herkes nasıl giyinir yada soyunur mu kendi tercihidir.

ama kız kuyruk sallamasa erkekte gitmez lafıda çok agır bir laf...

erkegi kızların giyimleri azdırıyor demekte agır bir laf.insanlar ne giyinirse giyinsiler.nasıl yaşamak isterlesede yaşasınlar...hiç kimseyi hiç bir şekilde yargılamamak gerekiyor.

ne erkekler var konuşurken yüzüne bile bakmayan terbiyeli edepli bu bir yaradılış terbiye aileden aldıgı yetiştirme tarzıyla ilgili bir durumdur.

ama ne erkekler var...kara çarşaflar giysende hiç bir yerin görünmese sesini duyunca azan.ahlaksız terbiyesiz erkekler var....nedense böyleleride etraflarında namus bekciligi yaparak geçinirler.aslında namussuz olanda kendileridir.

yani azcıcak erkek her şekilde azar bunu kadının kıyafetine yada davranışına yüklememek gerekir.

çok seviyeli yazmışsın öncelikle kutlarım seni.tamam belkide ağır laflar olabilir onlar ama herkes üzerine niye alınıyo neden bu kadar tepki anlamadım. ben giymem demiyorumki. aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum.hala anlamak istemiyolar. tartışma böyle olmalı.biri hakaret etmiş bana resmen terbiyesiz.senin kuyruğun varsa bilemem filan demiş.ben genelleme yapmadım tartışmak için tartışan oluyor burda.

cnm ben de sana katılıyorum ama ark ların dediği gibi yanlış ifade etmişsin biraz sanki açık giyinenler erkekleri azdııryor gibi bu zaten yanlış
ama kimi bayanlar var özellikle frikik vermek
için ugrasırlar sanırım onları kastettin
kapalı da olsa dikkat cekmek için böle davranan bayanlar var
mini etek giyenlere sonsuz saygım vardır aynı sygıyı ben de beklerim dedim ya kimi dikkat cekmek için malesef yapıyor

bak arkadaşım.öyle kesin ve net laflar ediyorsun ki bir şekilde kendi söylediklerinlede çelişiyorsun
diyorsun ki şort ve mini etegin giyilecegi yerler var ve ben giyindim.
peki giyindigin yerlerde erkek yokmuydu?
mutlaka vardı..sonuçta sende öyle yada böyle bir yerlerini açmış ve göstermiş oldun dimi

ve diyorsun ki.erkekler neden öyle giyinerek kötü gözle bakmalarına sebeb olayım demişin
erkeklerin içinimi okuyorsun.belkıde öyle kıyafetleri giyinince içlerinden kimbilir ne düşündüler..

senin deyimle belki kuyruk sallamadın ama sonuçta içlerinde bir şekilde çirkin düşünmelerinede sebeb oldun......öyle degilmi......bak işte kendi söylediklerinle çelişiyorsun.

o yüzden bu bir tarz ve yaşam şeklidir...insanlar istediklerini giyinirler.istedikleri gibide yaşarlar.

kimseyide açık giyin deyipte suçlamak yada bir sıffat yüklememek lazım

tabikide öyle demek istedim.kimileri arkadaşın dediği gibi yakışır diye giyinmek ister.diyorum ya bende uygun yerlerede herkesin giyindiği gibi giyinirim.ama beni yerden yere vurmuşlar.ben bundan kötü niyet çıkarıyorum gerçekten.tartışmayı uzattıkça uzatıyolar.yanlış anlaşılsa bile güzelce tartışılabilinir. ne gerek var lüzumsuz tartışmalara?

canını sıkma sen benim başıma da geldiolumunekankayizsmile

bunca laftan sonra kıvırmaktan başka bişey göremiyorum sizde. artık ne deseniz boş benim nezdimde... bide yanlış anlaşılma diyosunuz kimi kandırıyosunuz!
duygu çıkmazı arkadaşımın dediği gibi kendinizle çelişiyosunuz.hemcinsleriniz için erkekleri azdırıyolar dişi köpek kuyruk sallamazsa vs gibi çirkin yakıştırmalar yaptınız sonra tartışmak istemediğinizi belirtiyosunuz. kimse sizinle tartışmıyo ama tartışma çıkartacak cümleler sarfedip sonra istemiyorum diyince komik oluyo!

hadi neyse tartışma uzamasın burda karşı çıkan çıkmayan herkesin kadınlar gününü kutluyorum bana hakaret eden bile olsa... yanlış anlaşıldım ayrıca kırılan olduysa kusurabakmasın. niyetim kimseyi kırmak,hakaret etmek değil. dediğim gibi genelleme yapmadım ben. herkese iyi geceler.

Hev hev.
Çiki çiki (kuyruk sallama efekti)
Ay iç çamaşırı gözüktü hatunun (kahrolsun bu mini etekler)
İyk iyk..
Duygut mini etekli bir hemcinsine tekme attı sanırımsempatiksalakcinni
Sağolasın arkadaşım,sen de olmasan bu toplum nerelere gidecekti

bende teşekkur ederim...

benim kısaca demek istedigim şu ki ....zaten toplum baskısı aile baskısı o baskı bu baskı sürekli bir baskı halinde yaşıyoruz. öyle deme ayıp şunu konuşma ayıp öyle kıyefet giyinilmez.

açıksın günahkarsın kapalısın yobazsın..sürekli eleştiriler ve baskılar içerisinde yaşıyoruz heleki kızlar...

herşey erkeklere serbest ama kızlara bir dünya yasak var...bu yasaklarıda yine ailelerimiz annelerimiz koyuyor.yani kadınlar....

yıllarca baskı halinde yaşamışlar..artık bırakalımda herkes nasıl yaşamak isterse yaşasın...
açıkmı dolaşacak onun tercihi başına gelecekse kendi sorunu..
ha kapalı tesedurlumu dolaşıcak oda onun tercihi yine başına gelenden kendi sorumlu.
ama açık giydi kuyruk salladı
kapalı giydi o örtünün altında neler etti.deyip ön yargılı olup eleştiri yapmamak lazım...
heleki işin içine bir de erkek girerse..çıkılmaz...
sen ne giyersen giy..nasıl konuşursan konuş....
azıcaksa erkek her şekilde azar...üzerinde paçavra varsa da azar kara çarşaf varsada azar..şort varsada azar....

artık başkaları için degil kendimiz için giyinelim etraf ne dersede desin tınnnnn deyip geçelim kişi kendini bildikten ve kendine saygısı olduktan sonra
asker içinede girse bir şey olmaz...

yeterki terbiyeli ve edepli olalım kıyafetlerle degılde insanlıgımızla yargılayalım...öyle azan erkekleride allah havale eden başka yapıcak bir şey yok...

ben duygut nin kıvırdığını düşünmüyorum...
herkesin kadınlar gününü ayrıca kutluyorum

ya minik bir öpücük dudaktan neyse de öyle kafalar çevrile çevrile öpüşmeye gerek yok.alanyada böyle bir olaya tanık oldum ben eşimle restorantta yemek yiyordum.bir turist çift durdu kadın nedense pispis bana baktı sonra da nispet yapar gibi başladı sevgilisiyle öpüşmeye.durdukları yerde dakikalarca.ne gerek varsa anlamadım.

gerikafaliligi ahlak zanneden ne cok insan varmis...sasirdim...
opusenleri cocuklar gorunce nasil aciklanacakmismis...zaten cocuklardan opusmeyi bile gizliyorsunuz sonra evlenince bir suru vajinismus vakalari, stressli ve olayli ilk geceler yasaniyor. aileler cocuklarini cinsellik konusunda egitmeli, ayip ve cok kotu bir sey olarak gosterilmemeli. yani tamam birbirini parkta, sokak ortasinda orda burda elleyen, neredeyse iliskiye girecekmis hissi veren ciftlerden bahsetmiyorum ama normal opusen bir cift kinanmamali. yikamadigimiz cok tabu var bu memlekette.
hem ozgurluk istiyoruz deriz hem sokakta ciftler birbirini opmesin gormek istemiyoruz deriz, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...insanlar kimsenin istedigi gibi yasamak zorunda degil. istemeyen sevgilisiyle esiyle el ele bile tutusmaz isteyen sarilir opusur...kisisel tercih meselesi, eger opusme dozundaysa ve etraftakileri rahatsiz etmiyorsa kimseyi ilgilendirmez. yiyismek ve askla sevgiyle opusmek farkli. askla opusen ciftleri gormek benim hosuma gider, cifte kumrulara bak ne guzel derim. ama heryerde yapilmasini dogru bulmuyorum...mesela otobuste ya da metroda zaten herkes tikis tikis ve yanyana oluyor...hos degil...
esim evlendigimiz ilk zamanlarda asla disardayken dudagima minik opucukler kondurmazdi, cok katiydi bu konuda ama artik daha rahat cunku kimsenin ona bakmadiginin, kimsenin bizim opucuklerimizle ilgilenmediginin farkinda...

ayıplamak çok basit.tu kaka lise çağında kız hemen başka şeylerle yaftalamak kolay.ben bir eğitimciyim böyle birçok öğrenciyle karşılaştım.bu davranışların tek nedeni sevgi arayışı.ailelerde suç.para vermeyi sevgi gösterdim sanan değişik modeller var.bir de baskıyla sindirdiğini sanan.kucaklarına atıyorlar kendi elleriyle farkına varmadanğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…