Ulu orta pmek normal mi sizce?

bunun dozu çok önemli.....
eşimle hamılelık haberını hastanede almıştık ve çok kalabalıktı ortam ve eşim o heyecanla benı öpmüştü bi an herkezın bana baktıgını görünce çok utanmıştım....

şimdiki genç kızlar çok terbiyesizler sevişmelerinin yanında birde kısacık etekler şortlar filan.tamam yazlık yerlerde giyilir ama giyinip taksime oraya buraya gidip güya hava atıyolar.erkekleri afedersiniz ama azdırıyolar resmen.zaten bizim milletimiz avrupaya özenmekten başka napıyorki.herşeyleri özenti herşeyleri. utanıyorum bazen gerçekten hatta lanet ediyorum burda yaşadığım için.özenti bir toplum oluruz ancak onlarda bizlerle dalga geçerler, küçümserler hep böyle geri kalırız bizde. hep bu pisliklerin yüzünden. akılları fikirleri belden aşşağı.

alla alla ben mini etek şort giyiyorsam bundan kime ne? erkekleri azdırmak için mi giyiyorum demek yani. hadi ben avrupaya özenip giyiniyorum o zaman siz de irana özenip eleştiriyorsunuz demek ki? kimsenin giydiğinden size ne? çok rahatsız oluyorsanız çıkmazsınız taksime fln biz de sizin gibi insanlardan kurtulmuş oluruz

Pardonda şort giyince terbiyesizlik mi oluyor ? anlamadım bu nasıl düşünce yapısı..
Yaptığımız herşeyi erkekler için mi yapıyoruz ? yoksa siz öyle mi yapıyorsunuz cümlelerinizden bunu anladım .. Birde pislikler falan yazmışsınız üslubunuza dikkat edin lütfen :umursamaz:

bu düşünceden yola çıkarsak, geleceğimiz iyi değil...

bir kadın şort ya da etek giyiyorsa, erkekleri azdırıyor, bunun sonucunda da başına ne gelirse müstehak gibi yazmışsınız.bir de bunun avrupa ile ne ilgisi var? şort giymek etek giymek avrupalı kadınların tekelinde bir şey mi? bunda utanacak lanetleyecek ne var? eğer bu kadar rahatsızsanız buyurun İran'a, S.Arabistan'a gidin.Çünkü oradakiler ahlaktan kırılıyorlar!
Bir de bunu yazan bir kadın, çok üzücü.

valla kendini yatak odalarında sanan çiftler herkesi rahatsız edebilir, ama basitçe bi dudağından öpmüş yanağından öpmüş, sarılmış, hiç rahatsız olmam, neden olayım, güzel mutlu bi çift gördüğüm için tebessüm bile edebilirim kendi kendime:hulya:

herşeyin yeri zamanı dozu var:1closedeyes:
burası türkiye ve değişmiycek kurallarımız ve edep terbiye görüşümüz var...bizi biz yapanda bunlar
yiyişmek istiyosan başbaşa kalınca yapıcaksın,ulu orta milletin içinde değil
bu kadar rahatlığı biz kaldıramayız

iyide siz beni yanlış anladınız ben irana özenmiyorum daha tanımadan etmeden eleştirmeyin lütfen.eteği şortu bende giyerim ama herşeyin yeri zamanı vardır demek istedim tartışmak niyetinde değilim kızlar lütfen.benim demek istediğimi anlayan anlar yani.öyle kötü niyetli insanlar varki insan ne giyinceğini şaşırıyo.arkalarından neler konuşup ne laflar atıyolar.uygun yerler vardır tabiki giyilir.ben tamamen giyinmeye karşı değilimki o pislikler dediğimde ulu orta öpüşen kendini ellettiren kızlar lafım onlara neden üzerinize alınıyosunuzki.sizde bunlara karşı değilmisiniz? lütfen tartışmayalım rica ediyorum sizden.

hic ho$ bir manzara degil..:umursamaz:
icinden gelir masumane bir öpücüge veya sarilmaya birsey demem.zemuszemus.ama yiyi$enlerde rahatsiz edici oluyor canim..

bu mantıkla düşünen zihniyet, tecavüzün suçunu da kadına yüklüyor....kadın azdırdı ya, ondan saldırdı zavallı erkek....

yazdığınız paragraftan etraftaki iğrenç erkeklerden rahatsız olunmasından ziyade, mini etekli şortlu kadınların kızların ahlaksız olduğu görüşü anlaşılıyor kusura bakmayın. demek istediğiniz o değilse şayet, düşündüklerinizi yansıtamayan bir yazı olmuş, kusura bakmayın :1closedeyes:

niye bu kadar tepki anlamış değilim çok açık giyinmeye bu kadar meraklıysanız buyrun özgürsünüz zaten.ben oramı buramı göstermeye meraklı değilim her zamanda karşıyım.kusurabakmayın ama burda hemcinslerimi savunamıcam.erkeklerde suçlu suçsuz demiyorum. geçen gün iç çamaşırcıya gittik bir arkadaşımla akadaşımda erkek.kız giymiş mini eteği hani etekte normal değil afedersiniz başka bir yeri görüncek bize yardımcı olmaya çalıştı bir duruşu vardı arkaaşım gözlerini kapattı.böyle şeylerimi savunuyosunuz bana??? hadi yaa bırakın allahaşkına bana gelip bunları savunmayın ben gayet aydın görüşlüyüm ama herşeyinde bir dozu vardır.herşeyin normalini giyinirim gerek yok fazladan bir yerlerimi açmaya!!!

katılıyorum.alkisalkisalkis
üzgünüm duygu ama çok yanlış bir mesajdı o.ve yazdıkça iyice yanlışa yöneliyorsun.

Erkekleri azdırmak..!
Bazı yorumları yapanların erkek olmasını diliyorum.
Hemcinslerimize yakıştıramıyorum bazı cümleleri..
Bir erkeğin azması için şorta gerek yok kii.?
Azacağı varsa sizin ayak bileğinizi görüp de azabilir..

erkekleri azdırmak icin kısa sort giymek gerekmiyor..azmaya meraklı olmayan bir erkek mini etekli kıza bakmas ama meraklıysa kapalıda giyinsen o seni cıplak hayal eder gene laf atar bunu herzaman giyinise baglamak yanlıs adam gibi adam cıplak dahi olsa bir kadını rahatsız etmes..ben acık giyinen bayanları gordugumde bu kadar tepki vermiyorum banane yahu giyinsinler onların sorunu sizin bu tepkiniz cok fazla bende simdinin genc kızıyım yeri gelince acıkda giyiniyorum ama erkekleri azdırıyım diye degil cok sacma terbiyesiz diyede suclamak gereksiz

istediğiniz yorumu yapın umrumda değil bende size hak vermiyorum hemde sonuna kadar herşeyin bir adabı var kusurbakmayın hala anlayamadıysanız diyecek bir şeyim yok. diyorumki ben tamamen karşı değilim giyilicek yerler var giyilmicek yerler var bu kadarda anlayışsızlık olamaz pes yani.bunlarıda savunanlar oluyo ya hayretler içerisindeyim.şortu eteği giydiğim yerler oldu evet ama normalini giydim bodrumda çeşmede vs.. yerlerde. birde giyilmiycek yerler var neden dikkat çekeyimki neden laf atsınlar? kötü gözle baksınlar? neden bir yerlerimi açıpta gösteriym millete? ne gerek var? göğüslerini oranı buranı sergilemek çokmu hoş bir şey? bırakın allahaşkına. kusurabakmayın ama dişi kuyruğunu sallamazsa erkek gelmez kalsik laf evet bu aynen öyle.hala savunuyolar bana ya.her neyse zaten siz tartışmaya devam edin sizi başbaşa bırakıyorum.

yani mini etek giyen kadın kuyrukmu sallıyor.
bir hemcinsimin bu mesajlarını okudukça şoklara giriyorum.

Tacizler ,tecavüzler...Buların sorumlusu tacize ,tecavüze uğrayan kadınlar mı ? aklinialirimsmile Çuvalda giysen adamın içinde varsa taciz de eder,tecavüz de...Kadınlar günü bugün oysa ki...Kadın haklarını,kadının toplumdaki yerini sorgulayacağımıza ,onları teşhirci mi yapıyoruz?Hem de bunu kadınlar ,kadınlara mı yapıyor?sempatiksalakcinni

okypete sen benden ne istiyorsun? hadi sana evap vermiym dedim ama son oktaya getirdin.sen kuranda kadınlar dayak yer diye yazıyor gibi şeyler yazmıştın şoka girmiştim. buna inanan bir zihniyetle ben neden bir olayımki.güldürme beni lütfen.hani önce iyi bir bayan diye geçti aklımdan ama bakıyorumda herkese laf atmaktan başka işin gücün yok yani.hadi hadi tartışamam daha fazla.

ilahisin.
onu ben demiyorum ki.
kuranda var. biraz araştıır. bulursun.
ha kabul ediyormuyum asla etmem.
hoş benim dine bakış açımı herkes az çok bilir.
tartışma zaten aman ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…