atalarımızın bir sözü vardır
karısını seven döşşekte bebesini seven beşşikte diye........
sanırım geleceği tahmin ederekten böyle bir söz etmişler:1rolleyes:
artık kimsenin kimseden utanma gibi bir duygusu kalmamış yazık çok yazık. başka diyecek söz bulamıyorummmmklava:
kızı seven ulu ortada öpüşmez ama dalgasını geçmek isteyen hem kendini hem o kızı rezil eder, bayanlar akıllı olmak zorunda
Sizi birde almanyaya davet edeyim arkadaslar.....öpüsmeyi sevismeyi birak nerdeyse o malum isi yapacaklar sanki....öpüsmek cok mahsum kalir yaninda...:hulya:
Hic unutmam isten ciktim eve gidicem...tranvaya bindim...dörtlü karsilikli koltukta oturuyorum...yanimda genc bir cocuk karsimizdada bir kadinla adam....tranvay full dolu...is cikisi iste....
Adamin elli kizin kazagnin altinda resmen gögüslerini oksuyor bir elide poposunda...öpüsmek degilde yalamak dersek daha yerinde olur...aynen öyle..:bbo:.kalkacam kalkamiyorumda..:1no2:..tranvayda adim atacak yer yok...akannehir
Hayatimin en zor 10 dakikasindan biridir bu olay....en kötüsüde yanimdaki genc cocuk dikmis gözlerini onlara bakiyor siritarak...-tatlicadiarzu-
bence ileriye kacilmadigi sürece abartilcak bir durum yok öpüsmek sonucda kacinci yüzyilda yasiyoruz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?