valla cnm, ramazan boyunca burda hava ılıktı, millet yaz kıyafetleriyle hala, inan mecbur olmadıkça dışarı çıkmak istemedik. çıplak geziolar resmen. genç kızların üstünde kalçayı örtecek boyda bir tunik, altında ya tunikten gözükmeyecek boyda bi şort, ya da hiç bişey. ben iğreniyorum artık.
koca koca kadınlar, şifon elbiseyi astarsız giyiyolar. arkadan bakınca tanganın dışında açıkta kalan yerler gayet net gözüküyo.
belki fiili bi ahlaksızlık değil bu, ama azımsanacak boyutları da aşmış durumda...
bizim toplumumuza gelince: mesela diziler, kavak yelleri ilk başladığında ne kadar güzeldi değil mi? 3 arkadaş, masum aşklar, gençlik, ailece izliyoduk valla.
ama sonra eleştirmenlerden çok tepki aldılar, neymiş efendim çok muhafazakar diziler
çekiliyormuş...
senaristler değişti, senaryo yoldan çıktı, her şey orta yere döküldü...
bi şeyler masumane olunca birilerine çok fena batıyo bizim memlekette.yozlaşmamızın hesabını o kırılasıca kalemlere ve uşaklık ettikleri para babalarına, yani medya patronlarına sormak lazım!...
arkadaşlar cok rahatsız oldugum bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
gecen hafta arkadaşlarla piknige gittik ve oturdugumuz yerin tamkarşısında bir çift şapur şupur öpüşüyor ve hiç durmadan.
öpüşmeklede kalsa iyi cocuk kızın gögüslerini falan elliyor vs.hareketler ve inanın bunu yaptıgı yerde bırcok ınsan var ve okadar normal davranıyolarkı cok sasırdım kızdaha kucuk uzerınde okul kıyafetlerı ben sok olmus durumdayım o kızın aileside kızarını belkıde okulda sanıyo.
daha sonra bır baskayere eşimle yanlız gittik ordada okadar asırı olmasada yıne öpüsenler vs.acaba benmi cok gerilerde kaldım yoksa insanlarmı kendini aştı yada utanma diye birşey kalmadımı kimsede bugıbı hareketlerı kınıyorum dogrusu herkesın ortasında boyle rahatlık pes dogrusu bunu yapanları ve yapmasına ızın verıptı kendını küçük düşüren kızları kınıyorum.
arkadaşlar cok rahatsız oldugum bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
gecen hafta arkadaşlarla piknige gittik ve oturdugumuz yerin tamkarşısında bir çift şapur şupur öpüşüyor ve hiç durmadan.
öpüşmeklede kalsa iyi cocuk kızın gögüslerini falan elliyor vs.hareketler ve inanın bunu yaptıgı yerde bırcok ınsan var ve okadar normal davranıyolarkı cok sasırdım kızdaha kucuk uzerınde okul kıyafetlerı ben sok olmus durumdayım o kızın aileside kızarını belkıde okulda sanıyo.
daha sonra bır baskayere eşimle yanlız gittik ordada okadar asırı olmasada yıne öpüsenler vs.acaba benmi cok gerilerde kaldım yoksa insanlarmı kendini aştı yada utanma diye birşey kalmadımı kimsede bugıbı hareketlerı kınıyorum dogrusu herkesın ortasında boyle rahatlık pes dogrusu bunu yapanları ve yapmasına ızın verıptı kendını küçük düşüren kızları kınıyorum.
kinamak mana vermek istemiorum bende bi kiz evladi yetistiriorum ama cok korkuorum böle seylerden rabbim evlatlarimizi dogruluktan ayirmasin basitlestirmesin insallah.. devir cok degisiyo insanlar devirden daha hizli degisio korkutuo beni... rabbim hayirli akli basinda evlatlar nasip etsin hepimize arkadaslar.. ben yurtdisindayim burda böle öpüsmeler vs.. normal karsilanio almanlarda ve simdi türk kizlarininda onlardan pek bi eksik kalir yani yok diordum taki izine gidene kadar türkiyenin durumu burdan vahim halbuki dinimiz islam okadarmi gavurlasmisiz anlamiorum sok oldum tr deki kizlari hal ve hareketlerini görünce[/QUOT
Bu ülkenin namusu neden sadece kadınlardan soruluyorki? Erkek çocuklarınızı kız çocuklarınız kadar namuslu yetiştirirseniz çifte standart yapmazsanız bu sorunlar olmaz. Evladınız kız olduğu için endişeleniyorsunuz neden? Erkek olsa kız anaları düşünsün diye değilmi? Bu kafalarla daha çok yanarız halimize..
Bu ülkenin namusu neden sadece kadınlardan soruluyorki? Erkek çocuklarınızı kız çocuklarınız kadar namuslu yetiştirirseniz çifte standart yapmazsanız bu sorunlar olmaz. Evladınız kız olduğu için endişeleniyorsunuz neden? Erkek olsa kız anaları düşünsün diye değilmi? Bu kafalarla daha çok yanarız halimize..
bi erkek annesi olarak ben böyle düşünmüyorum arkadaşım
aksine benim evladım böyle bişi yapsa aykırı bi davranışta bulunsa inan yerin dibine geçerim
ona eğitim veren ona terbiye veren benim ve utanırım
ama gerçekten evlatlarının ne yaptığını bilmeyen onlarla ilgilenmeyen aileler var
hiç bi çocuk doğuştan edepsiz doğmuyo
onu yetiştiren bi kadın sonuçta ama arkadaş çevreside çok önemli bu konuda
işte herkes sizin gibi değil
kızının sevgilisi olduğunu duyunca kızı nerdeyse ev hapsine alacak olan anneler oğullarının sevgilisi olunca gerim gerim geriliyolar.
düzgün yetiştirilen çocuk düzgün arkadaşlar edinir, hani hacı hacıyı mekkede... derler ya:)
tabi aile çocuğunun kiminle arkadaşlık ettiğini de, çocuğu da bunaltmadan, mutlaka kontrol etmeli.
bu gidişle yakında kıyamette kopar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?