ben istanbulda büyüdüm, yetiştim. beşiktaşta serencebey parkı vardır, sabancı lisesinin karşısında. bazen ordan geçerken 40-45 yaşında çiftler görürdük, adam kadının dizin yatmış uzanmış meşkediolar filan. annem muhakkak evli değiller bunlar derdi, anlamazdım neden öyle dediğini, evlilik aşkı öldürmez ki, niye o yaşta bi çift sevgisini göstermesin diye düşünürdüm. ta ki eşimle çıkmaya başlayana kadar. erkek karısının kadınlığını başkasının görmesini istemezmiş, bunu öğrendim. şimdi insan içinde yalaşanları görünce arada bedensel arzular haricinde bir duygu olmadığını görebiliyorum.
şükredin o manzaralar Türkiye'de çok yok, varsa da yeri bellirdir. budapeştedeyim 1 yıldır, metroda, sokakta, otobüste... öpüşmek çok masum kalır inanın, durakta inecek olmasalar son raddeye kadar ilerleyecekler yani. bazen biz çıkalım, siz rahatça devam edin diyesim geliyo, yani sokakta birleşen köpeklere su döküp ayırırlar ya, bunlara da ööle bişi lazım:1ninca:
bir keresinde de 13-14 yaşlarında bi kız ve oğlan, ama oğlan daha çocuk yani,14 bile yoktur belki, kız da makyajla fln büyümeye çalışıo belli. kasa sırasındayız eşimle, çok da sıra vardı,baya bekledik, bu çift önümüzde. beklediğimiz süre boyunca kız resmen tırmandı çocuğa yani. ve ellerinde sadece 1 şişe meyve suyu var. tam sıra onlara geldi, eşime dedim ki 2 saattir bi şişe meyve suyu için mi beklio bunlar,eşim de çocuğun elindekini gösterdi. burda prezervatifler kasanın hemen yanında satılıyo da:tomato:ikisi de küçücükler yaa, nasıl midem bulandı var ya:mymeka:
BİZ ÖZENTİ MİLLETİZ VESSELAM...
BİZİM TOPLUMUMUZ.. AVRUPA VE AMERİKAYI ÖRNEK ALIYOR DEĞİL Mİ.. AMA NEDEN SE HEP TUHAF DAVRANIŞLARI ÖRNEK ALIYOR.. MESELA BEKARET AVRUPA VE AMERİKADA SORUN DEĞİL.. YAVAŞ YAVAŞ BİZDEDE KALKMAYA BAŞLADI...
MESELA ÇOK EŞLİLİK... AVRUPADA VE AMERİKADA OLAĞANDI...
ARTIK BİZDEDE OLAĞAN DURUMA GELDİ.. SOKAK ORTASINDA ÖPÜŞMEK.. ÇOK AYKIRI BENCE....DÖRT DUVAR NE İÇİN.. AR NAMUS NEREDE?
ŞİMDİ AVRUPA VE AMERİKA TEK EŞLİLİĞE DÖNDÜ... BEKARET ARTIK ÖNEM KAZANMAYA BAŞLADI.. NAMUS DAHA ÖN PLANA ÇIKAR OLDU... AMA BİZ ALDIK ALACAĞIMIZI AMERİKAN FİLMLERİNDEN....MODERNLİKYA BU....
NEDEN TEKNOLOJİYİ DEĞİLDE BÖLE ŞEYLERİ ÖRNEK ALIRIZ HALA ÇÖZEMEDİM... DAHA MI KOLAY ACABA....?
YOK SA DIŞ GÜÇLERİN YIPRATMA POLİTİKASIMI?:uhm:
o küçük olanları yakalayıp iki tokat atcan
terbiyesiz anan baban seni okulda sanıyor dicen
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisBıZ ÖZENTı MıLLETıZ VESSELAM...
BıZıM TOPLUMUMUZ.. AVRUPA VE AMERıKAYI ÖRNEK ALIYOR DEĞıL Mı.. AMA NEDEN SE HEP TUHAF DAVRANIŞLARI ÖRNEK ALIYOR.. MESELA BEKARET AVRUPA VE AMERıKADA SORUN DEĞıL.. YAVAŞ YAVAŞ BıZDEDE KALKMAYA BAŞLADI...
MESELA ÇOK EŞLıLıK... AVRUPADA VE AMERıKADA OLAĞANDI...
ARTIK BıZDEDE OLAĞAN DURUMA GELDı.. SOKAK ORTASINDA ÖPÜŞMEK.. ÇOK AYKIRI BENCE....DÖRT DUVAR NE ıÇıN.. AR NAMUS NEREDE?
ŞıMDı AVRUPA VE AMERıKA TEK EŞLıLıĞE DÖNDÜ... BEKARET ARTIK ÖNEM KAZANMAYA BAŞLADI.. NAMUS DAHA ÖN PLANA ÇIKAR OLDU... AMA BıZ ALDIK ALACAĞIMIZI AMERıKAN FıLMLERıNDEN....MODERNLıKYA BU....
NEDEN TEKNOLOJıYı DEĞıLDE BÖLE ŞEYLERı ÖRNEK ALIRIZ HALA ÇÖZEMEDıM... DAHA MI KOLAY ACABA....?
YOK SA DIŞ GÜÇLERıN YIPRATMA POLıTıKASIMI?:uhm:
insanı hayvandan ayıran farklardan biride budur bence ,özeli özel zamanlarda ve mekanlarda yaşamak,
biz insanlar içgüdüleriyle değil ,hayvanlardan farklı olarak akıl ,namus,ahlak,vijdan gibi birçok olguyla yaşarız
ve sokakta sevişenlerin ,dil dile öpüşenlerin hayvanlardan bir farkı kalmıyor bence
kızın basitligi=erkegin adiligi
kızın basitligi=erkegin adiligi
yuh diyorum yani
benim çok midemi bulandırıyor bu tarz hareketler, hele ki daha çocuk yaşındakilerin bu şekilde davranması.
14 ünde bunları yapan kızlar 18 ine gelince neler yapar acaba??
vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?