Ulu orta pmek normal mi sizce?

Bugün gazetede okudum "Erzurum valisi arabada bir bayanla uygunsuz vaziyette basılmış" buna ne diyeceksiniz?

ben de bir kez belediye otobüsünde böyle bir olaya şahit oldum ama utancımdan kafamı cam tarafına çeviremezken adamın teki patladı utanmasanız otobüsün ortasın da işinizi halledeceksiniz dedi.çocukla adam kavga etti baya bi ciddi herkes lafla olaya katıldı...
tabii gençlikte bir takım özel şeyler yaşanması normal ama başkalarının bulunduğu ortamlarda değil....Şeniz

Ben utanıırm Öpemem sevmemde Öyle ÖpÜŞenlerı sanatÇılar Çok rahat helede meltem cumbur yedı kıvanÇ tatlı tuĞu tatılde

Bu toplumda ahlak dışı bi sürü şey yaşanıyor biz bir kısmını belkide çok küçük bir kısmını tartışıyoruz şu an..Çünkü genç bir çift yapınca eleştirmek daha kolay, ama gel gör ki şu an babaları dedeleri neler yapıyor? Gücünüz onlara yettiği için belki eşinizin ahlaksızlığına bu denli tepki gösteremezsiniz, oysa çocuklarınız sokaktakileri değil en yakınınızdakileri örnek alır, etkilenecekse anne babasından etkilenir..Kısaca sokakta basit bir öpücük beni bağlamaz (sevişmek değil) ama evli bir insan yaparsa işte o zaman "ahlaksızlıktır" bu devlet bakanı vali ise daha beter..

Ben pek dert etmem öpüşenleri,sevişenleri..
Hele ki oturduğum yer öğrenci yuvası..
Sokağa çıktığım anda her türlü manzara var..
Küçük park,büyük park kaynıyor fokur fokur..:icecream:
Alışkanlık oldu galiba bende..kaydirigubbakcemile3

aman öpüşsünler . kavga edeceklerine. hiç oralı olmam valla...yaş çok küçükse garipsiyorum ama diğerleri , rahatsızlık vermiyor bana...

ya masum küçücük öpücükler falan neyse de

bu ateşli ateşli öpüşenlere gıcık oluyorum:mymeka:

yani şimdi olan var olamayan var dimi ama:icecream:

Birbirlerine sevgi dolu bakan , hafifçe öpüşen çifler beni rahatsız etmez.Çok ileri giden olusa rahatsız olmam ama merakıma mucip olur elbette :)) ıster istemez bakarım :)) Hiçbirşeyin aşırısı hoş değil .Ama yine de her insanın kendi yetiştirilme tarzıdır diye düşünsem de , sanırım pek yetiştirilmekle alakalı bir konu değil .Çünkü bu tip yaklaşımları hoş karşılamayacağını düşündüğünüz tipte insanlardan , çok aşırı hareket eden kişileri görüyoruz .Kişinin kendi yapısı ile ilgili dersek daha doğru olur sanırım .
Yine de kavga eden , en küçük bir araba sollamasında üzerinize saldıran , beyin yapısı gelişmemiş , çevresi için potansiyel tehlike oluşturan tipler yerine , çevremde öpüşüp koklaşan insanlar görmeyi tercih ederim.Netice de kimseye zararları yok :))

öpücük neyse de
öpüşmek... bence çok özel olmalı.. ulu orta yapılacak kadar basite alınmamalı..

bızde esımle kucuk busecıkler kondururuz dısarıda bırbırımıze ama o kadar..

ohooo.. oyle zamanlar oluyo ki birisi gormus gormemis yaninizdan insanlar geciyormus birileri size bakiyormus.. bunlari gormuyorsunuz bile kizlar..
insan asik oldugu kisiyi operken disariyi dusunebilir mi yahu :)
acikcasi ben pek rahatsiz olmam.. kim ne yaparsa yapsin yani ama tabi igrenc goruntuler cikmasin meydana yani.. neticede bakip rahatsiz etmem ama gozume takilip da insani rahatsz etmesinler yeter :)

Ne demişler savaşma, seviş.naniknanik

Yahu zaten bu tarz durumlar merkezi çok kalabalık yerlerde pek rastlanılacak türden mevzular değil. Rahatsız olanlarda öyle kıyılara, köşelere pek bakmazlarsa rahatsız olmazlar bence. :umursamaz:

Peki ben rahatsız olurmuyum olmam banane yiyişsinler isterlerse.:roflol:

Üniversitede çok vardı...öpüşmekle kalınmazdı hatta...
malum Karadeniz ağaçlar çok sık...araları çok müsait...kampüs alanında sokaklar ama en çok da ağaçlık alan...böğğ...ben hoşlanmam bu tarz görüntülerden...gidi evinize yapın ne yapacaksanız...
ben de yapmam öyle uluorta bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…