Ulu orta pmek normal mi sizce?

ben sokaktakilerden rahatsız olmuyorum abartıldığı sürece ama birkaç kez toplu taşıma araçlarında şahit oldum öyle çok abartılı değildi ama rahatsız oldum sonuçta toplu taşıma araçlarında çocuklar var ve bakıp geçmiyorlar direkt karşı karşıya kalıyorlar o görüntülerle hoş değil

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyy hos deil yaaa.hani bi buse alınır belki öptü cekti yaparsın ama öle uzun uzun öpüşülmesi hiç te hos bi göruntu olmuo az kalsın sevişcekler gibi....
ben de gencim bekarım benm de bi sevgilim var ama istemem hiç te hoslanmam acıkcası

mahrem denilen birşey var,hiçte doğal bulmuyorum,hatta içimden çüşünüz demek geliyor....lmaz:
otoyol kanarında ytanmadan çişlerini yapan adamlardan pek farkları yok bence...

alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

bence hic hos bir davranis degil...bazi insanlar ulu orta opusmeyi medeniyet olarak algiliyor ama bana ters geliyor...insanin mahremiyeti olmali hersey heryerde yasanmaz...

öpüşenleri gördükçe çok rahatsız oluyorum...
utanma arlanma kalmadı..zaten artık erkekler değil kızlar atıyor çocukların üstüne kızlar yamuluyor..
git evde öpüş koklaş ne yapçaksan yap..
cafede sinemada otobüslerde yollarda.her yerdeler..
kıyamet diye bişey yok..kıyamet kopuyor zaten şuanda ahlaki olarak battık bittik...edep diye birşey kalmadı memlekette...avrupalıları geçtik modernlikte!!

:umursamaz: kesinlikle iğrençlik.
Yatak odası mantığı diye bişey vardır.
Bunu sokakta milletin gözü önünde yapmanın bi mantığı yoktur iğrençlik sadece lmaz:
Görgüsüzler kaydirigubbakcemile2

bend eüzülüyorum
en çok o kızlara üzülüyorum
kimin eşi ortalık yerde öper sevişir ulu orta yerde namusuyla
o şerefsizlere fırsat verdikleri için o kızlara kızıyorum.
herşeyi zamanın dayaşamak varken bu acele telaş nediye
çoçukluğun tadını çıkarsalar ya.

milletin ardamarı çatlamış
bende sokakda öyle şapur şupur görünce sinir oluyorum
ailemin yanında ben utanıyorum resmen

Öpüşmeye karşı değilim sokakta
ıstiyen öpüşsün , dikkatimi pek çekmez..
Bence hiçte iğrençlik basitlik değil
ınsan sevdiğinidemi öpemiyecek artık..
Ama daha ileri tabikide yanlış
Uzun zaman önce kızlarla parka gitmiştik
Karşımızdaki çift öpüşmeyi bırakın neredeyse sevişecekler :1shok:
Karşıdan hoş görünmüyordu bu davranışları
Sadece öpüşmek olsa dikkatimi çekmezdi..

Keşke herkes sizin kadar sağlıklı düşünse..

valla gerilikse bu bende geri kalmayı tercih ediyorum ama hiç şaşırmıyorum artık arkadaşım maşaallah memleketcek pek bir rahat geniş olmuşuz(
geçenlerde nette haber okuyordum alttaki yorumları okuyunca şoka girdim bende dedim vay bee ne olmuşuz ne kadar gelişmişiz(
haber emniyet mensubu bir polisin hemcinsiyle girdiği ilişkinin çekilmesi ve olayın ortaya çıkması ve açığa alınması kısacası.alttaki yorumlar yaklaşık 9 10 kişinin yorumu
kimsenin cinsel tercihi bizi ilgilendirmez mesleğini iyi yapıyorsa özel hayatından bizene
bu kadar geri olmayın vs gibilerinden dünya kadar fikir beyanı(
allahım allahım dedim.yakında evlilik izni bile çıkarırız bence.zinanın bile artık suç sayılmadığı bir ülkede genç kanı kıpır kıpır iki kişinin sokak ortasında bunları çokda normal dimi!!!((
allah sonumuzu hayretsin ne diyim

ulu orta öpüşen ulu orta çişini yapan daha 4 duvar arasında
olması gerekenleri ulu orta yapan arkadaşlar medeniyse valla kusura bakmayın hayvanlar sizden daha medeni
o zaman

yukarda yazmış olduğun her kelime için alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Hep avrupa özentisi bunlar....bakin avrupada bu cok normal....ahh niye ayip olsun avrupadada böyle yapiyorlar zihniyeti...:hulya:

Modern olmayi sokakta öpüsmekle yerli yersiz mahremini, özelini ulu ortada yasamakla bir tutanlar yüzünden yozlasiyoruz iste...

Ne kadar tuhaftirki bu cok özendikleri avrupa, genclerinin bu denli yozlasmalarindan hicte memnun degil... tam tersi gerek kültürü ile gerek örf ve adetleri ile bircogu türk toplumunu kendine örnek aliyor:hulya:

Iste modern olmak öpüsmekle, acik secik olmakla, kafama göre yasayim düsüncesi ile degil kendini gelistirmekle aklini kullanmakla oluyor....

Millet akilli tabi...bizim begenmedigmiz toplumsal degerlerimizdeki tüm artilari kendi toplumlarina öyle güzel insa ediyorlarki sasirmamak elde degil....

Biz ne yapiyoruz? Onlarin toplumundaki tüm eksileri kendimize örnek aliyoruz.....

Neden??? Modern olucaz ya bu yüzden iste....:hulya:

dünyadaki en özel ve en üstün yaratılan canlı insandır mahremiyet denen olayı kavrayacak kadar hepimizin beyni basıyodur azcık tavukla horoz deilizki bunu ortalıkta yapmayı sevenler aptalca gösteri yaptığını sanıyorlardır yada medeniler hani bizim toplumumuzdaahlaksızlık soyunmak gibi şeyler bazılarına gore medeni olmak anlamında hayatta herşeyin özel olanı guzeldir

Uluorta vantuzvari biçimde öpiüşmeyi hiçte hoş ve medeni bulmuyorum..
Vedalaşırken veya buluşmalarda..yanaktan öper gibi ufak buselere bişey dediğimiz yok tabii.
Ama aşırıya kaçıp, sevişmeye ramak kalmış gibi öpüşmeler de medeniyet göstergesi haline getirilmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…