umarım bu şüphe konusunda bana fikir verirsiniz

Evli birine aşıksınız, aşık olduğunuz EVLİ adamın, evli bir kadınla ilişki yaşadığından şüpheleniyorsunuz ve sevdiğiniz EVLİ adamı bu evli kadından kıskanıyorsunuz....

Acil tedavi olmalısınız...

Diyelim ki gerçekten aşık oldun! insan bunu kendine itiraf etmeye utanır bu duygudan sıyrılmak için dua eder veya aklını başkasına yönlendirir... çünkü bu aşk değil bu şeytanın sana sunduğu baldan tatlı gelen zehir dolu bir yemek..bunu kendine itiraf etmeye utanacakken buraya yazıyorsun birde aşık oldum diye masumlastirmaya calisiyorsun ya pes yani hiç mi edep kalmadı...azcik edep ya hu

Hali hazırda okulda çalışıyorken bence önce güzel bir Türkçe dersi almalısınız.

Durumunuza gelicek olursak ise evli birine aşıksınız ne hikmettir ki aşık olduğunuz adamın evli bir kadınla ilişkisi var diye tuhaf karşılıyor, takip ediyorsunuz insanları. Hafiyelik yapmak yerine önce kendi ayıbınızı düzeltin.

Tencere dibin kara, seninki benden kara!!!

Duygularınmı yıkıldı insanlara güvenin mi alt üst oldu hiç bişey anlamadım hem evli adama aşık ol hem güvenden bahset uzak durun şu milletin kocalarından

Allasen adam sana bı göz kırpsa kucağına atliycak moduna girmişsin bide insanlara guveninden bahsediyorsun bıdı bıdı bıdı... Hiç mi etik ahlak kurallarınız yok Ablacım senin gibiler yüzünden ne yuvalar yıkılıyo yemin ederim midemi bulandirdiniz. Pü Allah belanı ya

ay başımıza neler gelecek daha? evli bir adam var bir metres olma gönüllüsü konu sahibi var, ve bu metres olma gönüllüsü konu sahibi evli adamın başka bir kadınla ilişki yaşadığını düşünüp hayalleri yıkılıyor?
ne utanmaz kalın deriniz varmış maşallah ne diyeyim.

Delirmiş olmalısınız... Ben en çok, adamın eşinin hiç insandan sayılmamasına gıcık oldum. Evli adama aşık oluyorsunuz, başka bir evli kadından kıskanıyorsunuz ? E adamın eşi var ya hani ? Aklınızca adamın eşini yok mu sayıyorsunuz nedir yani hanımefendi ? Yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz bunu aklınızda bulundurun, bu yanlıştan derhal vazgeçmelisiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…