umarım bu şüphe konusunda bana fikir verirsiniz

Uzaktan süzüp bakıp nasıl sevip aşık oluyorsunuz? 15lik ergen filan olsanız anlayacağım, bir çeşit gençlik hayranlığı diyeceğim de ama 28-30unda biri evli adama platonik nasıl aşık oluyor, nasıl sevgi büyütüyor içinde besliyor, hedefe kilitleniyor ben anlamıyorum. Kafanızda kurduğunuza kendinizi kaptıracağınız yaşları geçmiş olmanız lazım çoktan.

Demek insanlara güvenin sarsılıyor..
Benim de insanlara güvenim evli barklı adamlara göz koyanlar yüzünden kırılıyor. Onu ne yapıcaz?

Bunu bende anlamıyorum. Uzaktan biri birine nasıl bu denli aşık olur, bağlanır.
Belki adam kokuyor, belki kötü huyları var, belki hiç ortak noktanız yok.
Hoşlanırsın, etkilenirsin, belki aşık olursun, tamam ama böyle kara sevda çok ergence..

Siz platonik aşkınızı gözetlerken okulun güvenliğini kim sağlıyor acaba? Elalemin hayatına odaklanacağınıza çocukların güvenliğine odaklanın.

Konunun tamamını okumadım, koskoca dünyada adam kalmamış gibi evli olduğunu bildiğiniz bir adama mı aşıksınız? Yazıklar olsun, o adam evli deyip kendinize geleceğinize daha da içinizde aşkını büyütüyormuşsunuz. Denecek söz yok

İşte 15lik ergen filan olsa diyeceğim hayranlık geliştirmiş toyluğu yüzünden. Ama bu yaşta biri için obsesyondan başka bir şey değil, çok sağlıksız bir duygu besleme ve kapılma hali.

Son bölümü ben de anlamadım. Kocası arabayla bırakmamış, kadın çocukları kendi almış. Güveniniz niye sarsıldı bu olayla? İlişkileri mi ortaya çıktı yani? Ne yaşanırsa yaşansın sizde bu adam saplantı olmuş. İnanın yazdıklarınız hiç mi hiç normal değil.

Bu ne ya evli adama aşıksınız bir de adam başkasıyla ilişki yaşıyormuş da sizin güveniniz insanlara kalmamış da bence bir kendinize bakın evli adama aşıksınız ne kadar doğru bir şey bu.
Bir de okula bakın güvenliksiniz siz onları kontrol edeceğinize okulu kontrol edin etraf ipi kopuk sapık dolu okula girmesinler.

Ama ben besir sanmıştım ama adamda nihal... O zaman baya yanlış okumusum
hepisini okumadım.başlığı okudum tamam dedim
.fazlası bunyeme zarar.
bugünün rehabetinin vermiş olduğu aksi ve lanetliğimden hunharca nasiplensin istemedim.en basit ve yakışır yanı bu oldu.

Ah nasıl isterdim seni tanımayı, hoşlandığın!!! adamı tanımayı,
Hele o adamın karısını tanımayı. O kadar isterdim kkii
Ne yapacaksın
Peki adamın karısının pozisyonunda olmadığının garantisi var mı
Keşkeler mümkün olsa 5 yaşındaki çocuğu sapığın elinden kurtarırdım

Yani olay tam olarak şöyle siz okul müdür yardımcısına aşıksınz adamda okul aile birliği bilmem nesi kadınla aşk yaşıyor diye düşünüyor ve bu durumdan üzüntü duyup insanlara güvencinizi kaybediyorsnz. Hay Allah adamın evliliği zaten kötüymus benden önce başka kadin kaptı üzüntüsü mu bu nedir ?adam evli yaaa EVLİİİİ bı kendinize gelin

El alemin kocasının başka kadınla ilişkisi olabileceği şüphesi mi sizi mahfediyor? Bütün duygu düşünce hissiyat ve güveniniz mi yıkıldı. Nasıl bir nevrotikliktir bu acaba? Kadının kocasının tepesinde dolaşıp umut besliyorsunuz ve kendinize bundan yıkım çıkarıyorsunuz.Şimdi bu adam başka bir kadınla birlikte oldu diye güvenilmez oluyor ama sizinle olsaydı güvenilmez olmayacaktı.Neden diye sormayacağım çünkü biliyorum, çünkü siz dizilerdeki karşı konulamayan, eşsiz renklere sahip mucizevi bir kadınsınız ve size aşık olur sizinle birlikte olursa adamın güvenilmezliğinden değil sizin eşsizliğinizden olacaktı.

Kafanızda kendi yaşadığınız ve adamı sahiplendiğiniz bir dünya yaratmışsınız ama adamın bir karısı var zaten.Belkide aldatmadığı çok sevdiği sizin kafayı yemeniz yüzünden öyle gördüğünüz bir ilişkileri vardır.

Ya normalde ilgimi çeken konulara girip bütün yorumları okuyup ona göre cevap yazarim. Fakat bu konuda yorum falan okumadım. Direk cevap yazmak istedim. Nasıl sinirlendim yaa. Bu ne cürek ya. Alenen kalkmış burda evli birine aşığım diyorsunuz ya. Ne piskinlikliktir. Bekar adamların suyu mu çıktı. Bi de başkasıyla aşk yaşıyor diye kahroluyormuş. Yahu sana nem yahu size ne. Cekilin ya bi dagilin ya. Adam evli evli. Kendinize gelin ya. Benim evliliğim sizin gibi biri yüzünden bitti. Sizin nefsiniz yüzünden babasız büyüyecek çocuklar kalıyor geriye. Banlanma korkum olmasa yazacaklarimin haddi hesabı yok. Kahroluyormuş ya. Allah sana dert vermemiş sanırım kahrolacak. Oturmuş saat hesabı yapmış. Yazamıyorum susuyorum.

Ne yapacaksın
Peki adamın karısının pozisyonunda olmadığının garantisi var mı
Keşkeler mümkün olsa 5 yaşındaki çocuğu sapığın elinden kurtarırdım
Valla ne yapacağım biliyor musun? Güzelce anlatacağım senin kocan böyle, bu kadın böyle, seviyor peşinden koşuyor diye
O yüzden başıma gelecek olsa,,, kulağıma da gelecek olacağına o kadar eminim ki, içim çok rahat
Tabii ki keşkelerle olmuyor, sonuçta mesajı yazdım diye bu insanları tanımadım
Yanlarına kalmasın....

Yahu evli adam baskasiyla sevgili diye uzuluyorsun, hayallerin yikiliyor.

Adam evli evli..

Adamin ikinizde umrunda degilsiniz eve gidince karisi ve cocugu varsa cocuklari onemli....
Bir kendinize gelin ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…