umarım bu şüphe konusunda bana fikir verirsiniz

Nasıl çirkin bir olay bu farkındanısınız? Adam evli yahu sizene kiminle ne yaptığından.Yasak aşkının şüphesinden çok kendiniz için endişelenmelisiniz.Bırakın şu adamların peşini artık ya bekar adam mı kalmadı.Allah inşallah fırsat vermez sizede bir yuva daha yıkılmaz.Empati yapın azcık ya empati.Nasıl başka bir kadının acı çekmesini,aldatılmasını aşk diye adlandırırsınız.Düpedüz ahlaksızlık bu aşkmış.İnşallah evlendiğinizde kocanızada biri aşık olurda anlarsınız ozaman anyayı konyayı.

Siz biraz fazla boş kalmışsınız. Evli adamlara ilgi duymalar, velilerin eşlerine diyaloglarına varana kadar merak etmeler. Kendi işinize odaklanın biraz..

Neredeyse yüz bulup hesap soracaksınız insanlara. Kimse de "sen kendi işine bak" diye bozmuyor sizi hayret. Hiç sevmiyorum meraklı insanları..

Siz onlar için kimsiniz ki size bir şey ispat etmek için sesli sesli diyalog kuracaklar?..

Okul mu baska yer mi mi belli degil, kimin eli kimn cebinde belli degil. Bayan guvenlik mudure, veli mudure, mudur bahcivana, bahcivan hepsine....Allah cocuklara acisin ne diyeyim

Buradan güvenlik zaafiyeti doğar..

Güvenlik diye kapı emanet edilen kişi kendi işinden başka her şeye yetişiyor

Yok artık davranışlarından tahmin etmiştim. Bırak o müdür yardımcısının peşini, o EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... Takıntı haline getirdiğin , yasak aşk olduğuna inandığın kadının da peşini bırak, onuda eşi düşünsün. Gerekirse okuldaki işinide bırak git, başka buluruz okula güvenlik....

İnsanların hayatına burnunu sokmayı ve kafanda kurduğun zırvalarla insanları itham altında bırakmayı acilen bırakmalısın !!!!
Kafanda kurmuş kurmuş bir de senaryoya uydurmuşsun her şeyi. Ne yani kocası çocukları bırakıyor ve eşi arabayla döneceği içinde ne güvenilir yer olan müdür yardımcısına bırakıyor anahtarı. Bunu neresi kötü ? Bu durumdan nasıl yasak ilişki sonucuna varılır anlayamıyorum. Bu durumdan bu kanıya ancak kalbi çok kötü olan birisi varabilir ve bu da siz oluyorsunuz !!!!

Sizin aşık olduğunuz adamdan araba anahtarı veren adama ordan da başka bir yasak aşka konu nasıl bağlandı sonuç ne oldu amaç ve hedef neydi hiç bişey anlamadım

Hangi dil konusuyorsun ? Birsey anlamadigim. Tek anladigim sende guvenilmez biri oldugun baskalarini elestirecene kendini elestir

Bence milleti dakika dakika takip edeceğinize okulun, çocukların güvenliği ile ilgileninin.
İnsanlara güveniniz kalmamış, ah yazık, evli bir adama göz koyan siz değil misiniz, güvenilir olduğunuz nerden çıkardınız?
Bir anahtar meselesinden konuyu nasıl yasak aşka bağladınız, paranoyaklık bu.

Kafan mı guzel hem goz koymussun hem de baskasindan kiskaniyorsun. Hepinizin carpik duygulari batsin.

Ya su is yerlerindeki aldatma konularindan sonra kadinla erkegin ayni yerde calismasina karşıyım. Yobaz oldum ciktim bunların yuzunden.

Size ne ya siz kendi işinize bakınsana güvenliğini sağlayın gerisine karışmayın işiniz dışındaki şeyler sizi ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…