Sevseydi ayrilmazdi.. en kabul edilmeyende bu zatenŞimdiye kadar tek bir ilişkim oldu onunla da ciddiydik zaten çok kötü bir şekilde bitti asla döneceğini sanmıyorum başlarda donse affederdim sanırım ama simdj şunu iyi anladim sevseydi ayrılmazdı zaten.
Seninki dondu mu ? Nasil oldu peki ? Bu surede sen neler yaptin ?Donuyorlar canim ama kafa ayni kafa, huy ayni huy.
ayrıldığınız ne kadar oldu? o mu ayrılmak istedi yoksa sen mi?Basliktanda anlasildigi uzere.. kesin olarak biten bi iliskiniz tekrardan basladi mi hic ? Pisman olma ihtimali ne ? Belli bi ayrilma nedenimiz yok...
Bu surede sen ne yaptin peki ? Nasil davrandin da dondu peki sana ?Var canım hayatımdaki en büyük hataydı onu kabul etmek aldım sonra yine üçün birini sakın dönme.
Kesin bitti demesine ragmen mi ?severek dönen de var, tilki misali dönen de. iliski boyutunuzu bilmek lazim.
Iste onun o pismanligini gormem icin benim bu ayrilik surecinde nasil davranmam lazim ?Donuyorlar canim ama kafa ayni kafa, huy ayni huy.
Burcu balik canim :)Burcunu desene bana bi şunun,bu aralar çevremden çok duydum eskisi dönmek istiyor vs gibi hepsinin ortak noktası burçları idi merak yaptım
bak şimdi bende merak ettimBurcunu desene bana bi şunun,bu aralar çevremden çok duydum eskisi dönmek istiyor vs gibi hepsinin ortak noktası burçları idi merak yaptım
Bundan bi ay once ben ayrildin. Sonumuzun olmayacagini dusundum o aralar baya kotuydum.. sonrasinda tekrardan gorustuk bu bi aylik surede. Ama bugun bana kesin bitti. Artik olmaz dedi. Bende engelledim heryerden yazmamak icin..ayrıldığınız ne kadar oldu? o mu ayrılmak istedi yoksa sen mi?
Bu 4senede neler yaptin peki sen ? Nasil dondu sana ? Nasil davrandin aradin mi sordun mu hic gorusmediniz mi o 4senede.bana tavsiyelerin varmi suanda nasil davranmaliyim senceVar canim esim oluyor suan kendisi, ve biz tam 4 sene ayri kaldik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?