Ummadigi anda eski erkek arkadasi donen var mi ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi lmnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lmnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
1.045
693
53
35
Basliktanda anlasildigi uzere.. kesin olarak biten bi iliskiniz tekrardan basladi mi hic ? Pisman olma ihtimali ne ? Belli bi ayrilma nedenimiz yok...

Şimdiye kadar tek bir ilişkim oldu onunla da ciddiydik zaten çok kötü bir şekilde bitti asla döneceğini sanmıyorum başlarda donse affederdim sanırım ama simdj şunu iyi anladim sevseydi ayrılmazdı zaten.

severek dönen de var, tilki misali dönen de. iliski boyutunuzu bilmek lazim.

Birşeyler yolunda gitmemiş ki bitmiş yeniden birleşsende bir süre sonra herşey başa saracaktır hiç yanaşma bence

Şimdiye kadar tek bir ilişkim oldu onunla da ciddiydik zaten çok kötü bir şekilde bitti asla döneceğini sanmıyorum başlarda donse affederdim sanırım ama simdj şunu iyi anladim sevseydi ayrılmazdı zaten.
Sevseydi ayrilmazdi.. en kabul edilmeyende bu zaten

Burcunu desene bana bi şunun,bu aralar çevremden çok duydum eskisi dönmek istiyor vs gibi hepsinin ortak noktası burçları idi merak yaptım

Basliktanda anlasildigi uzere.. kesin olarak biten bi iliskiniz tekrardan basladi mi hic ? Pisman olma ihtimali ne ? Belli bi ayrilma nedenimiz yok...
ayrıldığınız ne kadar oldu? o mu ayrılmak istedi yoksa sen mi?

Benim dönmüştü,barıştım,pişman oldum..sizin ilişkinizi kendi çerçevesinde değerlendirin.

ayrıldığınız ne kadar oldu? o mu ayrılmak istedi yoksa sen mi?
Bundan bi ay once ben ayrildin. Sonumuzun olmayacagini dusundum o aralar baya kotuydum.. sonrasinda tekrardan gorustuk bu bi aylik surede. Ama bugun bana kesin bitti. Artik olmaz dedi. Bende engelledim heryerden yazmamak icin.. ama pisman olsun istiyorum, ben nasil olduysam

Var canim esim oluyor suan kendisi, ve biz tam 4 sene ayri kaldik..
Bu 4senede neler yaptin peki sen ? Nasil dondu sana ? Nasil davrandin aradin mi sordun mu hic gorusmediniz mi o 4senede.bana tavsiyelerin varmi suanda nasil davranmaliyim sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…