Ummadigi anda eski erkek arkadasi donen var mi ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi lmnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir tanesi döndü aramadım sormadım peşine düşmedim o zaman gelmişti. Başladık fakat bende birşeylerin bittiğini farkettim dönsede yok o eski duygu yogunlugum yoktu bitti ben bitirdim diyemem ama sogukluğumdan dolayı öfkelendi gitti başkasıyla evlendi. Diğer kişi beni çok üzmüştü baskasıyla nişanlandı evlendi ama ben ihanetini affedemedim çok yaktı içimi asla dönmez diyordum. O bile aradan üç sene geçti aradı tabi benim içim soğumuş hislerim bitmiş bi de dönse ne olacak evlenmiş gitmiş konuşmadım engelledim ama gene de en azından rahatladım hesabımı kapattıgım için. Yani evli olsa bile mutlu olmadıgını biliyorum olsa gidip başkasını aramaz ha arasada benden yüz bulamaz Allah karısına sabır versin. Öyle işte gidipte geri dönene kapıyı içerden kapatın dışarda kalsın bi kez gittiyse gene gider. Ha dönsün sırf yalvardıgını göreyim diyorsanız yolu çok basit ama uygulması emek ister. Aramayacaksın sormayacaksın hayatına bakacaksın keyfini çıkaracaksın ve unutmuş olacaksın o zaman geliyorlar.

Bu surede sen ne yaptin peki ? Nasil davrandin da dondu peki sana ?
4 yıl birliteydik sonra ayrıldık 1yıl ayrı kaldık o sürede sürekli yazıyodu hiç bırakmadı en son dayanamdım kabul ettim değişen hiçbişey olmamış sopumuştum devam edemedim tamamen bitti 2 yıl oldu biteli şimdi evliyim eşimle de çok mutluyum Allaha şükür.

burçlar diyelim dönmez canım o yeni ufuklara yol almıştır
balık burca kadar duygusal bir burç görmedim zaten ben. bir şeye kırılır ne olduğunu bile anlamazsın. sana bana normal gelen şey ona çok anormal gelebiliyor o yüzden zor zaten balıklarla bir şeyin devam etmesi

var canım.
genelde ummadığın anda dönerler zaten.
7 yıl sonra döndü mesela birisi.
sanıyor ki eskisi gibi olacak.
şu an dalgamı geçiyorum kendileriyle

evet ama bende balığımbaltayı taşa vurdun

evet ama bende balığımbaltayı taşa vurdun
hadi ya :) benim ki öyleydi valla ama insandan insana değişiyor bence. ona bakarsan c.başkanı da balık burcu ama pek duygusal gibi gözükmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…