Suandahic bisey dusunemiyormBenim dönmüştü,barıştım,pişman oldum..sizin ilişkinizi kendi çerçevesinde değerlendirin.
dönenlerin burcu neymiş?Burcunu desene bana bi şunun,bu aralar çevremden çok duydum eskisi dönmek istiyor vs gibi hepsinin ortak noktası burçları idi merak yaptım
tutmadı hay AllahBurcu balik canim :)
hmm uzmanlık alanımBurcu balik canim :)
Dönenler boğa idi ama konu sahibininki balıkmış.dönenlerin burcu neymiş?
balık mı uzmanlık alanın? benim de ayrıldığım bir balık vardı :) ama dönmedihmm uzmanlık alanım
4 yıl birliteydik sonra ayrıldık 1yıl ayrı kaldık o sürede sürekli yazıyodu hiç bırakmadı en son dayanamdım kabul ettim değişen hiçbişey olmamış sopumuştum devam edemedim tamamen bitti 2 yıl oldu biteli şimdi evliyim eşimle de çok mutluyum Allaha şükür.Bu surede sen ne yaptin peki ? Nasil davrandin da dondu peki sana ?
Benimki de balıktıbak şimdi bende merak ettim
burçlar diyelim dönmez canım o yeni ufuklara yol almıştırbalık mı uzmanlık alanın? benim de ayrıldığım bir balık vardı :) ama dönmedi
sonuç döndmüBenimki de balıktı
balık burca kadar duygusal bir burç görmedim zaten ben. bir şeye kırılır ne olduğunu bile anlamazsın. sana bana normal gelen şey ona çok anormal gelebiliyor o yüzden zor zaten balıklarla bir şeyin devam etmesiburçlar diyelim dönmez canım o yeni ufuklara yol almıştır
evet ama bende balığımbalık burca kadar duygusal bir burç görmedim zaten ben. bir şeye kırılır ne olduğunu bile anlamazsın. sana bana normal gelen şey ona çok anormal gelebiliyor o yüzden zor zaten balıklarla bir şeyin devam etmesi
7 yıl mı aklı nerdeymişvar canım.
genelde ummadığın anda dönerler zaten.
7 yıl sonra döndü mesela birisi.
sanıyor ki eskisi gibi olacak.
şu an dalgamı geçiyorum kendileriyle
aynen öyledönersede daha iyi bir aday bulamadığı içindir
hadi ya :) benim ki öyleydi valla ama insandan insana değişiyor bence. ona bakarsan c.başkanı da balık burcu ama pek duygusal gibi gözükmüyoevet ama bende balığımbaltayı taşa vurdun
aklı hep bendeymiş öyle diyo bende yav he he diyorum şimdilik7 yıl mı aklı nerdeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?