Ummadigi anda eski erkek arkadasi donen var mi ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi lmnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Basliktanda anlasildigi uzere.. kesin olarak biten bi iliskiniz tekrardan basladi mi hic ? Pisman olma ihtimali ne ? Belli bi ayrilma nedenimiz yok...
Evet ama hayatımın en büyük hatasını yapmışım ona geri dönmekle. Bir sene sonra çok daha kötü bir şekilde bitti

ppısmanlıgını goreyım yeter dıyorum artık
Ya tabiki herkesin ilişkisi şartları aynı olmaz. Ama ayrılığa alıştıysan çok da zor gelmediyse tamamen de bitebilir. Çünkü ilerde tekrar ayrılmanız daha kolay olur bir kere yaşanmıştır çünkü

Bu 4senede neler yaptin peki sen ? Nasil dondu sana ? Nasil davrandin aradin mi sordun mu hic gorusmediniz mi o 4senede.bana tavsiyelerin varmi suanda nasil davranmaliyim sence
Hayir hic gorusmedik o 4 senede, ve aklimda bi yerlerde hep vardi,kendi iliskimin detaylari film gibidir girersem cikamam ama benim deneyimim dogrultusunda sunlari soyleyebilirim;bana donen adam olgun hayattan dersini almis bi adamdi, seninkide oyle olabilir..biz birbirimizi unutamamis ve gercekten pismandik, seninkide oyle olabilir..uzun sureli geri donuslerde onun gibisini bulamadim duygusu oluyo buda iliskiye daha siki sarilmaya neden oluyor, seninkide oyle olabilir..ama olmayabilirde, bir sansi hakediyosa ver baktin ayni tas ayni hamam ki umarim degildir o zaman dusunursun..

ben bigun bile pisman olmadim iyikide bi sans vermisim tekrar..

evet döndü. fakat suçlu bendim. o da gitti. sonra geri geldi, her şey yolunda

Ben..3 yildir esimle evliyim cok sukur☺:) hic pismanlik diymadim.aksine zamaninda bitirdigim icin pisman oldum.ki 2 yil kadar ayri kaldik 4 yillik iliskiden sonra.epey uzun hikayemiz yani

Var 10 yil sonra pat diye cikti geldi hayatimin icine etti, seviyorum vazgecmem dedi ertesi gun ben sıkildim deyip gitti 4 ay sonrada baska biriyle evlendi
Allah bildigi gibi yapsin onu

geri dönen çok ama kabul eden yok

Basliktanda anlasildigi uzere.. kesin olarak biten bi iliskiniz tekrardan basladi mi hic ? Pisman olma ihtimali ne ? Belli bi ayrilma nedenimiz yok...
Evet döndü. Hem de suçlu bendim çok kırmıştım onu. Üç ay kadar ayrı kaldım hiç bir şekilde iletişime geçmedi üç ayın sonunda özledim sensiz yapamıyorum deyip geri döndü. Ee tabi bende özrümü diledim Allah bozmasın şimdi çok iyiyiz

ınsallah banada nasıp olur senınkı gıbı

masallah canım. ılk ben hata yaptım ayrılmak ıstedım nedenlerımı sundum ve ayrıldık. sonrasında gerı dondum gorustuk ama sevgılı gıbı degıl.. sonrasında bugun sonunun gelmeyecegını soyledı ve gorusmeyecegını soyledı.
bu 3ay boyunca sen ne yaptın hıc aramadın sormadın mı canım bana tavsıyelerın neler bu konuda. nasıl davranmalıyım sence

Ben..3 yildir esimle evliyim cok sukur☺:) hic pismanlik diymadim.aksine zamaninda bitirdigim icin pisman oldum.ki 2 yil kadar ayri kaldik 4 yillik iliskiden sonra.epey uzun hikayemiz yani
2 yıl ayrı kalıp tekrar bırlesmeyı bassarabılmenız ne guzel.. masallah canım. bu ıkı yılda nasıl davrandın pekı ona karsı bı adım attın mı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…