Ümmü sübyan

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Kızlar merhaba benim annemi bana hamileyken çok korkutmuşlar bizde 6 aydır bebek istiyoruz bi sorunum da yokve tam yumurtladigim gün (tahmini) iliski olduysa gece kabus görerek sıçrayarak uyanıyorum cinayetler kanlar yakınlarımın ölümünü falan görüyorum. Görümcem ümmü sübyan olabileceğimi söyledi ama pek bilmiyorum açıkçası anneme söyledim oda inanmadi bende inanmiyorumda varmı yaşayan bilen?

Bence bilinç altına işlenmiş hikaye patlak vermiş
Bende oyle dusunuyorum da anneme sordum bende ablanda abinde yasamadim ama sende cok korkuyodum dedi ama Allah verdiyse kimsenin gücü yetmez almaya takılma yoktur öyle bisey inanma dedi

Bende oyle dusunuyorum da anneme sordum bende ablanda abinde yasamadim ama sende cok korkuyodum dedi ama Allah verdiyse kimsenin gücü yetmez almaya takılma yoktur öyle bisey inanma dedi
Aman diyim öyle kötü kötü yazılar falan okuma internetten kimseylede paylaşma. Çünkü benim falancanın falancasınada şöyle olmuş diye uyduruk hikaye anlatırlar iyice kabuslarına girer

Aman diyim öyle kötü kötü yazılar falan okuma internetten kimseylede paylaşma. Çünkü benim falancanın falancasınada şöyle olmuş diye uyduruk hikaye anlatırlar iyice kabuslarına girer
Haklısınız da takiliyorum bazen

Pek dini boyuta girmemeye özen gösterdim Anlatrken ama :)

Bu tip korkular kişinin beyninde bitiyor. Kendini pozitif şekilde telkin et. Duanı oku ve bunların hikayeden ibaret olduğunu düşün ki öyle :)). Hergün dünyada binlerce belki milyonlarca doğum oluyor. Sana gelene kadar ohhoo :dondurma:

O kabuslar strestendir. İlişki sonrası kötü şeyler olabileceğine kendinizi şartlayarak uyuduğunuz içindir.

Tövbe yarabbim tövbe tövbeee... canim benim hamileyken abuk subuk rüyalar normal ve daha gercekci oluyor ... hormonlardan kaynakli birsey doktoruna sora bilirsin ümmü dümmü degil o

Back
X