- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba benim annemi bana hamileyken çok korkutmuşlar bizde 6 aydır bebek istiyoruz bi sorunum da yokve tam yumurtladigim gün (tahmini) iliski olduysa gece kabus görerek sıçrayarak uyanıyorum cinayetler kanlar yakınlarımın ölümünü falan görüyorum. Görümcem ümmü sübyan olabileceğimi söyledi ama pek bilmiyorum açıkçası anneme söyledim oda inanmadi bende inanmiyorumda varmı yaşayan bilen?
Ben duymuştum olabiliyormuş korkutuyolar 3 harfliler uğraşıyolar hatta hamile kaldığında düşük yapman için daha fazla korkutuyolarmış bir cevşen alıp yastığına falan koyabilirsin yada boynuna asabilirsin geceleri yatarken ayetel kürsi fatiha birde nas felak kulhü oku yat allahinA izniyle birşey olmazKızlar merhaba benim annemi bana hamileyken çok korkutmuşlar bizde 6 aydır bebek istiyoruz bi sorunum da yokve tam yumurtladigim gün (tahmini) iliski olduysa gece kabus görerek sıçrayarak uyanıyorum cinayetler kanlar yakınlarımın ölümünü falan görüyorum. Görümcem ümmü sübyan olabileceğimi söyledi ama pek bilmiyorum açıkçası anneme söyledim oda inanmadi bende inanmiyorumda varmı yaşayan bilen?
hiç sevmem ama bakın bu adam bile bu tip sıkıntıları olan kadınlar jinekologa gitsin, duasını da etsin diyor. yani düşünün.
Bende tuncel kim diyordum şimdi jeton düştü:) :)