Ümraniye Armağanevler Temizliğe Abla Arıyoruz !!! :)

cananunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
8
0
36
İstanbul
Merhaba Ümraniye Armağanevler'de oturuyorum. Bu civarlarda olan yada gelebilirim diyen temiz bir abla arıyoruz. 2+1 70metrekare evimiz. Az eşyamız ve Az işimiz oluyor. Detayları bana ulaşanlarla konuşuruz...:49:

canım bulabildin mi? Ben de bağlarbaşında oturuyorum arıyorum birini yeni :/

Canım Merhaba,

Mesajını daha yeni gördüm kusura bakma :D Evet ben birini buldum çok memnunum. Yarın gün alıyorum hafta 2-3 kez çünkü kadının çocukları var bu yüzden yarım gün gelebiliyor. Abla birazcık iyi niyetli :) Yani ona şurayı şöyle burayı bölye yapalım ablacım diyince herşey tamam :) Ama çok memnunum gerçekten. İstersen sana telefon numarasını veririm.

Canım Merhaba,

Mesajını daha yeni gördüm kusura bakma :D Evet ben birini buldum çok memnunum. Yarın gün alıyorum hafta 2-3 kez çünkü kadının çocukları var bu yüzden yarım gün gelebiliyor. Abla birazcık iyi niyetli :) Yani ona şurayı şöyle burayı bölye yapalım ablacım diyince herşey tamam :) Ama çok memnunum gerçekten. İstersen sana telefon numarasını veririm.

mrb canım benimde ihtiyacım var yarım gün ne kadar veriyorsun kaçtan kaça kadar çalışıyor nerde oturuyorsunuz

Back
X