Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya siz ne diyorsunuz insan hayatından bahsediliyor.. Ve aynı kefeye konulmaz diyorsunuz. Diğer katledilen kızlarımız insandı da bu kadın ne? İnsanı insan olarak görün,ötekileştirmeyin. Herkesin hayatı kendinedir,kimin ne yaşadığını,nasıl yaşadığını başkaları yargılayıp da bu şekilde su testisi su yolunda kırılır diye ahkam kesemez. Acılar içinde yardım çığlıkları atarak can veren biri söz konusuyken, yaşantısının nasıl oldugu bir an bile gecmedi aklımdan.
Tüm katledilen kadınlara,çocuklara üzülüp ağladığım gibi bunda da aynı tepkiyi veriyorum çünkü söz konusu bir can, katledilen bir insan..

Görüntülere göre kendi yaralanmasıyla değil sırtında bıçağı cikartamiyor hatta iki kere izledim görüntüyü ilk ceketi yırtılmış sanmıştım kadını meğer bıçak hala sirtinda duruyor

Rabbim çok zor nasıl acı çekti kim bilir

İns ona bunu yaşatan da aynı acıyı çeker amin...

.

Kesinlikle.bunun üstüne söz yok artık.
Ayni zamanda yanındaki adamların kadını kurtarmaya calismamasi kaçması da bu üyeye göre dogru bi hareketmis ben yorumlarını pek kaale almıyorum onun sizde almayin bence

Eli kesildiği için değil , bıçak kadının sırtında saplanıp kaldı ve cani bıçağı çıkaramadığı için kaçtı , bıçağı çıkarabilmiş olsaydı , daha da saplamaya devam ederdi , belki de parçalara ayırırdı kadının bedenini .

Kişiliğe hakaret umursanmasaydi

Öldüren kişinin doğru veya yalan bana hakaret etti veya erkeligime dil uzattı demesiyle cezası hafiflemezdi kanunlara göre bu da bir gerçek !
Tahrik etti, erkekliğime laf etti diyerek sıyrılmaya çalışıyorlar...

Diyarbakırda zihinsel engelli kadına tecavuz edildiği için görülen mahkemenin sonucu ne biliyomusun? O an çığlık atmadığı için rızası var dendi ve sanıklar serbest.

Adalet beklemeyi bırakalı çok oldu.

Çocukları var mı bilmiyorum varsa bu videoyu izlerse psikolojisini düşünemiyorum. Video yasaklansa keşke.
Face hesabına bakılırsa bı kız bı erkek iki evladı var
İns görmezler video bı çok içinde kin besleyen çocuklara da ilham verecektir kesinlikle kaldırılmalı !

Şahsen ben o kadının çocuğu olsam anneme bunu yasatani orda yardım etmeyeni aynı şekilde yapmak isterdim .

Zaten kanunlarda çok açık var ve böyle caniler kullanıyorlar sebep ne olursa olsun oldurulmez madem hakaret ediyor al ses kaydını ver mahkemeye boşa sana hakaret edeni kadın diye tutma yanında ama olurmu onu biraz surundurmesi lazım

Evlenemsin falan diye aklınca kadına hayatı dar getirecek

Eminimki onada hapishane hayatı dar gelecek

Kadın ve çocuklara el uzatanii çok güzel bı hapis hayat bekliyormuş

Vallahi ne diyeceğimi bilemedim. Nasıl böyle şeyler geçebiliyor akıllarından, bu tür düşüncelere sahip olan insanların olduğunu görmek de kanımı dondurmaya yetiyor.
Ötekileştirme zihniyeti olduğu sürece ve bu zihniyete sahip insanlar kendi fikirlerine göre çocuk yetiştirdiği sürece,üzülerek söylüyorum ama daha çok yaşanır böyle olaylar.. Bunu söyleyen insanlar; tecavüze uğrayan bir kadının mini etek ya da tayt giydiğini duyunca "iyi olmuş erkeği tahrik etmiş" diyenlerden..

Nolur ölsün şu adam nolur etlerini dograsinlar içerde mahkumlar Allahim nolurrr acılar icinde kivransin da sesini duyan olmasin serefsizin amiiinnn
Boş yere yada suçsuz yatanlar bakıyorlar mis çaresine ins haberini alırız yakında TV de

Allahım.............

İzledim izlemez olaydım. O kaçan insan musveddelerini ibreti alem için etek giydirip cadde de gezdirmeli. Adamım diye gezmesinler meydanda.

O yaratığı önce hapiste tırnaklarına kadar bicaklasinlar inşaAllah. Öldürün beni diye yalvarsın da Allah o pisliğe kolay ölüm nasip etmesin.

Artık bu illetler için idam cezası gelmeli ama asmak gibi değil. Her yerini aynı o gariban kadıncağız gibi bicaklayacaksin sonra vahşi hayvanların olduğu yere atacaksın acı çeken çeke hönküre hönküre ölecek.

Nasıl vicdansız olduk demi yanımızda biri tacize uğrar susariz hiç mi kafasına vuracak sandalye yok hiç mi birşey yok nasıl insanlar olduk yazıklar olsun içim sızlar iyi resmen yazık çok yazık hergün bı kadın cinayeti

Ben dün izledim keşke izlemeseydim hiç böyle olmamistim dünden beri midem çok bulanıyor aklıma geldikçe içim sizliyor evde duvarlar üstüme üstüme geliyor resmen yaşama isteğimi güvenimi kaybettim kanım dondu suan bile feci şekilde mide bulantımar kaldiramadim sanırım gorduklerimi ne kadar canı yanmis tir kim bilir

"Su testisi su yolunda kırılır" yazan kişilerin yorumlarını dehşetle okudum. Bu şekilde normalleştiriyorlar çünkü minareyi çalan kılıfını hazırlıyor. Adam zaten planlamış "Niye öldürdün?" sorusuna cevabı belli. "Hapçıydı, yolluydu, beni aldatıyordu" Kendini savunabilecek, bunun doğruluğunu ya da yanlışlığını ispat edebilecek biri var mı ortada, yok. Bu kadar kolay mı arkadaşlar, ben de sizi öldüreyim o zaman "Benim namusuma laf etti, zaten hap da kullanıyordu pisliğin tekiydi" diyeyim. Sana kendini savunma hakkı bırakıyor muyum? O çok istediğiniz idamda bile suçsuz yere asılanlar olmadı mı? Velhasılı kelam kadın hapçı, yollu, bu ülkede niye mahkemeler var niye kanunlar var? Bu kadının cezası ölüm mü olmalı? Kapatalım bütün mahkemeleri gidelim o zaman herkes kafasına göre birbirine ceza versin. Bu nasıl bir mantık, benim aklım almıyor.

Bence bu konu kapanmali.konu sahibi de ne niyetle acmis acaba insanlar uzuldu sok oldular yeterli mi onun icin.

Bencede kapanmalı gormemistim bu haberi burda gördükten sonra mal gibi merak edip baktım 6 aylik bebegim var ve kolumu kaldiricak halim kalmadı o görüntülerden sonra midem deli gibi bulanıyor ilk defa bu kadar kötü oldum

Evet kadın öyle olabilir ama bu kimseye öldürme Hakkini vermez boşa o zaman oldurmen mi gerekir düzgününü bulursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…