"Su testisi su yolunda kırılır" yazan kişilerin yorumlarını dehşetle okudum. Bu şekilde normalleştiriyorlar çünkü minareyi çalan kılıfını hazırlıyor. Adam zaten planlamış "Niye öldürdün?" sorusuna cevabı belli. "Hapçıydı, yolluydu, beni aldatıyordu" Kendini savunabilecek, bunun doğruluğunu ya da yanlışlığını ispat edebilecek biri var mı ortada, yok. Bu kadar kolay mı arkadaşlar, ben de sizi öldüreyim o zaman "Benim namusuma laf etti, zaten hap da kullanıyordu pisliğin tekiydi" diyeyim. Sana kendini savunma hakkı bırakıyor muyum? O çok istediğiniz idamda bile suçsuz yere asılanlar olmadı mı? Velhasılı kelam kadın hapçı, yollu, bu ülkede niye mahkemeler var niye kanunlar var? Bu kadının cezası ölüm mü olmalı? Kapatalım bütün mahkemeleri gidelim o zaman herkes kafasına göre birbirine ceza versin. Bu nasıl bir mantık, benim aklım almıyor.
Ne şeriatı ya
Allah aşkına ne meraklısınız bu şeriata! !
Şeriat geldiğinde kafanı evden çıkarabiliyor musun bakalım!
Tipinde meymenet yok pisliğin.of yaaa dünden beri ben ben degilim sanki.kocamdan bile şüphe eder oldum.acaba gece uyurken beni bıçaklar mi?acaba o caniden bir farki var mi? Niye düşünsün ki beni bi cinnet geçirse acımaz kiyar ? Falan gibi seyler düşünür oldum.dün durup durup yuzune baktim bunlari gecirdim icimden.niye surekli boyle bakiyosun sacmalama izleme bunlari demistim sana psikolojin bozulur demistim sacma sapan iş yapıyorsun flaan dedi.benim gercekten beynim allak bullak.bütün insanliga olan güvenimi kaybettim.yaşama hevesim gitti resmenProfiline ben de baktım da Allah kelimesi ağzından düşmüyor şerefsizin... Amin ecmainler falan.. Allah' tan korksa yapabilir mi? Allahsız şerefsiz...
Şeriat geldiğinde eşiniz sizi kırbaçlayabilir... Eşiniz üzerinize defalarca kadın getirip aynı evde yaşatabilir.. Seçme ve seçilme hakkınız olmayabilir... Araba kullanamayabilirsiniz mesela.. Cumhuriyetin, demokrasinin gerçekten yaşandığı bir ülkeye bakarsanız görürsünüz.. Bizim ülkemizde cumhuriyet kavramı yok.. Padişahçılık mevcut.CAHILSINIZZZZZ!!!
size şeriat kadinlarin evden cikamayacaklari bir şey gibi gosteriliyor yahu gosterilene degilde asil olani arastirip bulun yaa..
Seriat olsa kadınlar bu halde "modern" köle olmazlardi baş taçı olurdu..
Su anki konumumdan daha kotuye gidecegimi bilsem neden şeriat gelsin diyim ki.
Ne şeriatı ya
Allah aşkına ne meraklısınız bu şeriata! !
Şeriat geldiğinde kafanı evden çıkarabiliyor musun bakalım!
Şeriat geldiğinde eşiniz sizi kırbaçlayabilir... Eşiniz üzerinize defalarca kadın getirip aynı evde yaşatabilir.. Seçme ve seçilme hakkınız olmayabilir... Araba kullanamayabilirsiniz mesela.. Cumhuriyetin, demokrasinin gerçekten yaşandığı bir ülkeye bakarsanız görürsünüz.. Bizim ülkemizde cumhuriyet kavramı yok.. Padişahçılık mevcut.
Padişah ne derse o.. Bu iktidar bu ülkenin başına geçmeden önce var mıydı bu kadar? Kadın mini giymesin, hamile kadın gezmesin, kızlar regl olur olmaz evlenebilir.. Babası kızına şehvey duyabilir.. Anasınım diz kapağından tahrik olan... Falan hep bu iktidar döneminde peydah oldu.. Erkekler de cesaretlendi.. Tecavüze rızası vardı, iyi hal falan... Yani şeriat öyle güzel bişi değil.. Cumhuriyet varoluş nedenimiz bizim..
Kanun!!!derken rüşvet demek istediniz heralde parasi olanin düdüğü ötüyor ne yazikki..yasa diye bir sey yok büyük balık küçük balığı yer diye bir sey var,paran oldugu surece herseyi yapabilirsin cünkü adalet diye bir şey yok.
Öyle olsa da kimse kendi kafasına göre başkasına ceza kesemez. Büyük balık küçük balığı yer durumundan apayrı bir durum bu ayrıca.
Şeriat gelsin diyenler o adam namusum icin yaptım dediği an serbest kalır, kadını da mezar taşı bile olmadan izbe bir yere gömerlerdi. Düşünmeden yorum yapıp durmayın. Hangi şeriatla yönetilen ülkede kadınların hakları var.
Hayir bu ulkenin kanunu yasasi var diyorsun ya yok öyle bir dünya diyorum canisi
Şeriat ülkesinde kadın olmak.. Bir yazın bakalım nete araştırın.. Sizin dediğiniz gibi uygulanmıyor kurallar..Iste anlatmak istedigim bu yazdiklarinizin hic birisi seriatte yok evet erkek ikinciyi evlenebilir ama ilk esin rizasi olmak zorunda bana hadi kaynak atin bakalim nasil adam karisini kirbaclayabilir ben aksine dair kaynak atarim isterseniz hangi baba kizina göz dikmis buyurun kaynak atın okuyalim boyle boş boş ortaya konusmayin
Bu konuyu da mı dine getirdiniz? Pes...
Haddinizi aşıyorsunuz. KİBNe diyosun be sen? Şeriat gelsin mi dedim??!!!!! İdam gelmesi için şeriat olması lazım diyorum!!! Neyine meraklıymışım gelmesini istiyorum diye bi laf mı söyledim yahu !!! Nerenle okuyosun sen??? Bi okuduğunu anla ondan sonra konuş ya öf . Sıktınız iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?