Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kanun!!!derken rüşvet demek istediniz heralde parasi olanin düdüğü ötüyor ne yazikki..yasa diye bir sey yok büyük balık küçük balığı yer diye bir sey var,paran oldugu surece herseyi yapabilirsin cünkü adalet diye bir şey yok.

Ne şeriatı ya
Allah aşkına ne meraklısınız bu şeriata! !
Şeriat geldiğinde kafanı evden çıkarabiliyor musun bakalım!

CAHILSINIZZZZZ!!!

size şeriat kadinlarin evden cikamayacaklari bir şey gibi gosteriliyor yahu gosterilene degilde asil olani arastirip bulun yaa..

Seriat olsa kadınlar bu halde "modern" köle olmazlardi baş taçı olurdu..

Su anki konumumdan daha kotuye gidecegimi bilsem neden şeriat gelsin diyim ki.

Profiline ben de baktım da Allah kelimesi ağzından düşmüyor şerefsizin... Amin ecmainler falan.. Allah' tan korksa yapabilir mi? Allahsız şerefsiz...
Tipinde meymenet yok pisliğin.of yaaa dünden beri ben ben degilim sanki.kocamdan bile şüphe eder oldum.acaba gece uyurken beni bıçaklar mi?acaba o caniden bir farki var mi? Niye düşünsün ki beni bi cinnet geçirse acımaz kiyar ? Falan gibi seyler düşünür oldum.dün durup durup yuzune baktim bunlari gecirdim icimden.niye surekli boyle bakiyosun sacmalama izleme bunlari demistim sana psikolojin bozulur demistim sacma sapan iş yapıyorsun flaan dedi.benim gercekten beynim allak bullak.bütün insanliga olan güvenimi kaybettim.yaşama hevesim gitti resmen

Şeriat geldiğinde eşiniz sizi kırbaçlayabilir... Eşiniz üzerinize defalarca kadın getirip aynı evde yaşatabilir.. Seçme ve seçilme hakkınız olmayabilir... Araba kullanamayabilirsiniz mesela.. Cumhuriyetin, demokrasinin gerçekten yaşandığı bir ülkeye bakarsanız görürsünüz.. Bizim ülkemizde cumhuriyet kavramı yok.. Padişahçılık mevcut.
Padişah ne derse o.. Bu iktidar bu ülkenin başına geçmeden önce var mıydı bu kadar? Kadın mini giymesin, hamile kadın gezmesin, kızlar regl olur olmaz evlenebilir.. Babası kızına şehvey duyabilir.. Anasınım diz kapağından tahrik olan... Falan hep bu iktidar döneminde peydah oldu.. Erkekler de cesaretlendi.. Tecavüze rızası vardı, iyi hal falan... Yani şeriat öyle güzel bişi değil.. Cumhuriyet varoluş nedenimiz bizim..

Ne şeriatı ya
Allah aşkına ne meraklısınız bu şeriata! !
Şeriat geldiğinde kafanı evden çıkarabiliyor musun bakalım!

Ne diyosun be sen? Şeriat gelsin mi dedim??!!!!! İdam gelmesi için şeriat olması lazım diyorum!!! Neyine meraklıymışım gelmesini istiyorum diye bi laf mı söyledim yahu !!! Nerenle okuyosun sen??? Bi okuduğunu anla ondan sonra konuş ya öf . Sıktınız iyice

Iste anlatmak istedigim bu yazdiklarinizin hic birisi seriatte yok evet erkek ikinciyi evlenebilir ama ilk esin rizasi olmak zorunda bana hadi kaynak atin bakalim nasil adam karisini kirbaclayabilir ben aksine dair kaynak atarim isterseniz hangi baba kizina göz dikmis buyurun kaynak atın okuyalim boyle boş boş ortaya konusmayin

Ayrica efendimiz zamaninda kadınların binek benmesi sunnet bunu zamanimiza uyarlayacak olursak her kadinin araba surmesi gerekir

Öyle olsa da kimse kendi kafasına göre başkasına ceza kesemez. Büyük balık küçük balığı yer durumundan apayrı bir durum bu ayrıca.

Öyle olsa da kimse kendi kafasına göre başkasına ceza kesemez. Büyük balık küçük balığı yer durumundan apayrı bir durum bu ayrıca.

Hayir bu ulkenin kanunu yasasi var diyorsun ya yok öyle bir dünya diyorum canisi

O ülkeler seriatla yonetiyoruz diyip yonetmedikleri icin..

Ayrica cilt cilt islam tarihi okumussunuz heralde

Adam namusum dedigi anda kadin vuruluyormuş yok öyle bir şey kadı önüne çıkılıyor ve kadininda konusma hakki var

Seriatte kısas vardir bu adamin yaptiginin aynisi yapilirdida iste anca besliyoruz biz paşa gibi

Ya arkadas mışla muşla gelmeyin kulaktan dolma seyler arastirin gercekleri okuyun

Ya burada bunu paylaşınca ne geçti elinize. Yok insanlar görsün ona gore davransın mı? Insanlara ders olsun mu? Ne gecti ki elinize. Bakmasaydın diyebilirsin sadece okumam bile yetti. Okumasaydın diyebilirsin. Okudum bir cok kadin gibi. Benim gibi kac hassas kadın etkilendi hemde nasıl !!!!

Paylaştınız bunu ee sonuç? Sadece boş konusmalar..... yardim edebiliyor musunuz konusunca. Surekli herkes her yerde sadece konusuyor. Bos çene. Isterseniz topa tutun beni gerçekler bunlar. Birsey yapamıyorsanız veya yapamayacaksanız insanlarin psikolojisini de bozmayın.

Banlansam da umurumda değil hepsini izleyemedim bile ona ragmen etkisinden uzun süre çıkamayacağım biliyorum. Etik degil yaptığınız. Bu video nun izlenebiliyor olması da berbat zaten. Bir ergen veya bir çocuk okusa sizin konunuzu????? Izlese o videoyu????? Düşünebildiniz mi bu acıdan acaba?

Şeriat ülkesinde kadın olmak.. Bir yazın bakalım nete araştırın.. Sizin dediğiniz gibi uygulanmıyor kurallar..

Bu konuyu da mı dine getirdiniz? Pes...

++++
Ne şeriatmış arkadaş ne diyeyim gelsin de bu otbeyinli tipler 4-5 karılı adamlara kapama olsunlar. Bir de şeriat düzgün uygulanmadığı için bidibidi yazmışlar b.k var şu şeriatta tüm haklarını kaybetsinler camdan bile bakamasınlar bunlara müstehak. Bu millete her şey müstehak kardeşim.

Güler misin, aglar mi bazi yorumlara bakinca?! Seriat dedikleri seyin Islamla alakasi yok bir kere, en azindan Kurandaki Islamla alakasi yok....Seriat dediklerinin kurandaki anlamiyla yasadiklari seriat ap ayri bi sey. Bi bakin hele seriat yasanan ülkelere ne güzel insan ve kadin haklari var, harika cidden. Yada idam cezasi uygulanan ülkelere bakin bakim idam korkusu insanlari düzeltmis mi o ülkelerde artik suc azalmis mi....Eger bi beser insan olabildiyse ..irk, renk, din felan fasa fiso..herkes bal gibi neyin yanlis neyin dogru oldugnu biliyor ama nefise uymak cogu kisi icin daha kolay.

Haddinizi aşıyorsunuz. KİB
Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…