Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda görünce konuyu yeni izledim.o şerefsiz bıçağı çıkarmaya çalışırken o erkek müsvetteleri nasıl engel olmadı daha bellimi karnından bişey çıkarmaya çalışıyor yapıştırsanıza yumrugu alsanıza elinden ne biçim insanlar yaaa göz göre kimse yardım etmedi Allahım dünyanın sonu çok kötü bi yere gidiyo böyle bi dünyaya çocuk getirmeyede korkuyo insan

Ay allahim boyle bir insanlik yokk!! Hayvan bile yapmaz bunu!! Izlerken ben ne izliyorum dedim . O kacanlari allah bildigi gibi yapsinn !! Bir suru adam bi tamesi arkadan kafasina indirsee boyle mi olurdu yaa .. allahim sen bizi koru bu dunya bataklik oldu battikca batiyoruzz!! Polisss geldi diye bile bagrilsa adam korkup kacicakti belki ya!! Yakalanmismi cani musvedde? Onu cezaevinde bi hadim ederlerde gorur gununu!!

O goruntuleri bende izledim keske biber gazi yaninda olsaydi..cok kotkutu gercekten

Ağlayarak uyudum bende vallahi saçma sapan rüyalar gördüm etkisinden bi süre çıkamayacağım sanırım

Farkindalik yaratmak icin olabilir mi acaba?
Gözümün önünden gitmiyor kadının hali..
Farkındalık yaratmak için olabilir evet ama, kadınlar cani eşlerinden boşandığda bile malesef öldürülüyorlar.
Bu insan dışı varlıklar evliyken de boşandıktan sonra da yapıyor yapacağını olan kadınlara oluyor ne yazık ki.
Hiç bir canlı bu şekilde ölümü haketmiyor..
Ağlamaktan içim dışıma çıktı..
Keşke izlemeseydim..

Ağlayarak uyudum bende vallahi saçma sapan rüyalar gördüm etkisinden bi süre çıkamayacağım sanırım
Bende öyle.duygu kadakalı hic unutmayacağım.bu haince katledilişini hic mi hic unutmayacağım.

Madem oldurecekti, Keske o pislik silahı cekip vursaydi,böyle acılar cekerek can cekiserek ölmesi cok zoruma gitti.o canının hemen çıkmaması ve kıvranması cok cok zoruma gitti

Peh silahmiss o serefsizin silah almaya kiralamaya parasi yokturr . Almis bi bicak gelmis e diyo zatenn en kotu muebbet yerim . E kaybedicek biseyim yok evladim param yok diyo. Oh cezaevine girer rahatima bakarim modundadir. Orda keske iskence odalari olsada ayni acilari cekse ama ölmese!!

insanlar çok kötü... gerçekten çok acı.. sen çocuğunu ne hallerle büyüt biri gelsin katletsin... düşündükçe çığlık atmak haykırmak geliyo içimden.. inşallah yattığı yer nurla dolsun ne günahı varsa affolsun Allahım mekanı Cennet olsun fatiha okuyalım ruhuna bol bol böyle vahşet görmediğmiz bilmediğimz neler vardır daha mahvettiler tüm güzellikleri ne desem ne beddua versem az gelir geçmycek bu acı

Şerefsiz zaten facebookta durum paylaşmış hakkınızı helal edin bir kac gün sonra can alacağım,listem kabarık 7 yıl yokum 7 yıl sonra görüşürüz falan yazmış allahin cezasi.cok daha onceden planlanmis bi cinayet,kadının otele gitmesiyle falan cinnet gecirmis durumu yok ortada.baska yerde yakalasa orda da öldürmeyi kafasina koymus,kadina israrla yürü çıkalım dedi,disarda bicaklayacakti.kadin gelmeyince cikardi orda öldürdü iste kopek

Amiinnn

İzlemek bile kabus gibiydi. Kadının yaşadıgi acıyı düşünemiyorum
Gece rüyama girdi resmen
Keşke videoyu kaldırsalar.Çoluk çocuk cahil cühela herkes izleyecek.
Sanki böyle katliamlar artsın diye her siteye koymuşlar.Ülkemizde ki gazetecilik anlayışını bir türlü anlayamadım

Adam cinayettenn sonra 7 yıl yatar çıkarım diyo inanabiliyo musunuz?iste bu curreti veren devletimiz.yazik cok yazık.idam gelsr idam edilecegini bilse o cinayeti isleyemezdi.o pislige cezaevi ödul.paşalar gibi yatar yatar beslenir çıkar.böyle pislik bi ülkede yaşıyoruz

Neden eylem yapilmiyor? Bence gunlerce surecek eylemler yapilmali. Devlet de, o ceza indirimini veren hukukcular da kadinlari ciddiye almali artik. Sacma sapan hersey icin eylem yapiliyor ama kadin cinayetleri ve erkeklere verilen ceza indirimleri icin kimse sesini cikarmiyor.

Evet rahmetli ozgecanda vahşice katledilerek öldürülmüştü,medyada cok büyük yanki uyandırdı herkes ayaklanmisti,nitekim hapiste adam cezasını buldu ve geberdi bu sayede.cok ta sevindim geberdigi gün.insanlar cesedine mezar yeri bile vermemisti.

Bu da aynı durum ne farkı var?kocasi tarafından katledildigi icin mi ayaklanma olmadi?o kadinin suçu neydi?kimse böyle bi ölümü haketmiyor.ayni ayaklanmayl ayni yankiyi keske bu rahmetli icinde yapsalar

Ay okurken tuylerim urperdii.. zaten cinnette gibii hicc hicc degildiki gayet normal hatta ben videonun en basinda cinayer videosu degil heralde dedim. Hem insan cok hem gelme yok gel muhabbeti yapiliyo falan .!! Ya iste korku yokki kansiz kopekte ne Allah korkusu nede devlet korkusu.!!
Yaa umreye gittigim bi vakit elleri kollari kesik insanlar goruyodum. Hani hastalik falan sandim ama oyle degilmis hirsizlik yapablarin cezasi el kol kesmekmis! Orda dukkani acik birakip camiye gidenler var rahatlar cunku hadi yiyosa yap hirsizlik elin gider bidaha yap bacagin gider bidaha yap diger elin sonu yok!!
E burdaa cinayettt isliyo adamm 7 yil yatar cikarim rahatliga bak yaa !! Idam gelsede bu pisliklerde dunyadan defolup gitse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…