- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
O goruntuleri bende izledim keske biber gazi yaninda olsaydi..cok kotkutu gercektenKocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Bu tür haberleri hemen hergün görüp duyuyoruz ama bu haber ve öldürülme anını izleyince kendimden geçtim. Ne biçim hayat dedim. Neden kopmuyor kıyamet.
Bu hayat çok zor değil mi bayanlar. Gelin Allah a siginalim tek yardimcimiz O çünkü. Ve eğer hakaret, şiddet uygulayan bir kocanız varsa kesinlikle temkinli olmalıyız. Onları kiskirtacak hareket ve sözlerde bulunmayip derhal uzaklasmaliyiz diye düşünüyorum.
O videoyu da eğer psikolojiniz saglamsa izleyin. Yoksa izlemeyin
O goruntuleri bende izledim keske biber gazi yaninda olsaydi..cok kotkutu gercekten
Ağlayarak uyudum bende vallahi saçma sapan rüyalar gördüm etkisinden bi süre çıkamayacağım sanırımSabah 5 e kadar uyuyamadim sesi kulaklarimdan gitmiyoaz önce gözümü actigimda aklimda yine ayni sey.mahvetti bu olay beni.rabbim kadincagizin her ne günahlari varsa,bu çekmiş olduğu işkencenin hürmetine hepsini bağışlar insallah
Gözümün önünden gitmiyor kadının hali..Farkindalik yaratmak icin olabilir mi acaba?
Bende öyle.duygu kadakalı hic unutmayacağım.bu haince katledilişini hic mi hic unutmayacağım.Ağlayarak uyudum bende vallahi saçma sapan rüyalar gördüm etkisinden bi süre çıkamayacağım sanırım
Bende öyle.duygu kadakalı hic unutmayacağım.bu haince katledilişini hic mi hic unutmayacağım.
Madem oldurecekti, Keske o pislik silahı cekip vursaydi,böyle acılar cekerek can cekiserek ölmesi cok zoruma gitti.o canının hemen çıkmaması ve kıvranması cok cok zoruma gitti
Bende öyle.duygu kadakalı hic unutmayacağım.bu haince katledilişini hic mi hic unutmayacağım.
Madem olecekti Keske o pislik silahı cekip vursaydi,böyle acılar cekerek can cekiserek ölmesi cok zoruma gitti.o canının hemen çıkmaması ve kıvranması cok cok zoruma gitti
Şerefsiz zaten facebookta durum paylaşmış hakkınızı helal edin bir kac gün sonra can alacağım,listem kabarık 7 yıl yokum 7 yıl sonra görüşürüz falan yazmış allahin cezasi.cok daha onceden planlanmis bi cinayet,kadının otele gitmesiyle falan cinnet gecirmis durumu yok ortada.baska yerde yakalasa orda da öldürmeyi kafasina koymus,kadina israrla yürü çıkalım dedi,disarda bicaklayacakti.kadin gelmeyince cikardi orda öldürdü iste kopekPeh silahmiss o serefsizin silah almaya kiralamaya parasi yokturr . Almis bi bicak gelmis e diyo zatenn en kotu muebbet yerim . E kaybedicek biseyim yok evladim param yok diyo. Oh cezaevine girer rahatima bakarim modundadir. Orda keske iskence odalari olsada ayni acilari cekse ama ölmese!!
Amiinnninsanlar çok kötü... gerçekten çok acı.. sen çocuğunu ne hallerle büyüt biri gelsin katletsin... düşündükçe çığlık atmak haykırmak geliyo içimden.. inşallah yattığı yer nurla dolsun ne günahı varsa affolsun Allahım mekanı Cennet olsun fatiha okuyalım ruhuna bol bol böyle vahşet görmediğmiz bilmediğimz neler vardır daha mahvettiler tüm güzellikleri ne desem ne beddua versem az gelir geçmycek bu acı
Bence hapihanede o pisliğe 24 saat gece gündüz aralıksız bu görüntüyü izletsinler ya da ses kaydını dinletsinler .
Evet rahmetli ozgecanda vahşice katledilerek öldürülmüştü,medyada cok büyük yanki uyandırdı herkes ayaklanmisti,nitekim hapiste adam cezasını buldu ve geberdi bu sayede.cok ta sevindim geberdigi gün.insanlar cesedine mezar yeri bile vermemisti.Neden eylem yapilmiyor? Bence gunlerce surecek eylemler yapilmali. Devlet de, o ceza indirimini veren hukukcular da kadinlari ciddiye almali artik. Sacma sapan hersey icin eylem yapiliyor ama kadin cinayetleri ve erkeklere verilen ceza indirimleri icin kimse sesini cikarmiyor.
Şerefsiz zaten facebookta durum paylaşmış hakkınızı helal edin bir kac gün sonra can alacağım,listem kabarık 7 yıl yokum 7 yıl sonra görüşürüz falan yazmış allahin cezasi.cok daha onceden planlanmis bi cinayet,kadının otele gitmesiyle falan cinnet gecirmis durumu yok ortada.baska yerde yakalasa orda da öldürmeyi kafasina koymus,kadina israrla yürü çıkalım dedi,disarda bicaklayacakti.kadin gelmeyince cikardi orda öldürdü iste kopek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?