ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

Tuba373

EL VEKİL,SANA EMANETİZ...
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
4.614
4
116
42
İstanbul
Arkadaşlar karar veremiyorum...
Bilgilerinizi paylaşırsanız çok faydalı olacak...

kızlar dr ve hastane tavsiyenize ihtiyacım var...

Son düzenleme:
ben erdeme gidiyorum memnunum bu konuda galiba ayrı bir bölümü var erdemin hastaneyi ara bir sor istersen

hangi dr. a gidiyorsun tatlım? erdem çok pahalı ve çok test mest istiyorlar diyorlar doğru mu?

kızlar hospıtalum da tülay gönenç e gden ve memnun kalanınız var mı? bilgilerinizi paylaşır mısınız

adalet zatiye gidiyorum çok iyi bir doktor zaten ayşe katrancı ve adalat hanıma git gitceksen diğerleri hakkında pek iyi diyen yok zaten ençok bu ikisinin hastası var diğerlerinin hiç yok ben kaç aydır gidiyorum kan ve idrar tahlillerimi sağlık ocağında yapıpöyle gidiyorum bana burası çok pahalı başka yerdede yaptırsan kabul ederim diyor ama kabul etmeyen doktorlarda var gereksiz şu zamana kadar hiç test tahlil istemedi

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim canım...
ben de bugün hospıtalıum tülay hanıma gittim memnun kaldım şimdilik.. bakalım tedavi sırasında nasıl ilgilenecek? inş aradığım dr u bulmuşumdur:)

ben erdem de adalet hanıma gidiyorum canım biliyorsun zaten :) tavsiye ederim. aynı hastanede mustafa bey var. alanında kesinlikle bi uzman. erkek doktora gidiyor olsaydım kesinlikle ona giderdim. ikili test konusunda o yetkili olduğu için bi kere muayene oldum ona. acayip pozitif biri. çok ilgili. hastalarına cebini veriyor. ve içtenlikle cevaplıyor şahit oldum yani :)

ben de adalet hanımdan bu konuda çok memnunum. 14 haftalık hamileyim. hiç evham yaptırmadı. gereksiz negatif şeyler söylemedi. sorularıma açık cevaplar verdi. kimisine bilmene gerek yok boşuna aklını karıştırma dedi ve en önemlisi gereksiz test yaptırmadı. yapılcakları illa burda yaptır demedi uygun fiyatlı yerlere yönlendirdi. bence adalet hanım iyi bi doktor.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende erdem hastanesinde zeynep yeşim hn.a gidiyorum 30.haftadayım çok bilgili bi doktor bence herşeyini anlatıyo her defasında derdini sıkıntını soruyo ben çok memnunum öyle baştan savan bi dr değil çok iyi tavsiye ederim.

nasıl yani sitareciğim yapma be gülüm ben senin tavsiyen üzerine gidiyordum, kafamçokkarıştı

ben memnun kaldım ama bu hafta sonu tekrra gideceğiz bakalım bu defa devam edip etmeme kararını veririm inş. bu zamana kadar 2 kere gittim çok ilgilendi ama hayırlısı inş ya...

folik asit bile mi vermedi sana ya
2. ay da 10 a yakın test verilir noormalde sana vermedi mi? bakalım bu hafta inş kalp atışları için gideceğiz inş memnun kalırım . bakalım vermesi gereken testleri verecek mi?

ayrıca genelde dr lar ilk görüşmede hemen cep tel verirler kartvizitle. adalet hanım vermiyor mu?? bu çok önemli bişey ya, her an arayabileceğim bi dr istiyorum ben. soracağım bunu vermezse ve memnun kalmazsam hospıtalıum dan bahar yada tülin hanıma gitmeyi düşünüyorum. erdem has. çok yakın bana ya bunun için ısrarla memnun kalmak istiyorum:))))) hayıllrısı inş...

Son düzenleme:
kızlar ya doğru düzgün dr bulamadım ayllardır.

hospıtalıum a yada erdem e giden yok mu yahu

kızlar ya doğru düzgün dr bulamadım ayllardır.

hospıtalıum a yada erdem e giden yok mu yahu

medicanaya gitsen ? :) bn sibel hanma gidiyorum ama çok yoğun oluyo daha sakin olsun dersen zehra hnmda çok ii bi kere dr um yoktu sonuçlarımı o kontrol etmişti çok ii sıcak ve samimi bi dr tavsiye ederim .

muayenesi ssk lıya ne kadar canım
cep numarasını hastalarına veriyor mu

aslında erdem çok yakın bana ama kararsızım , birde cepp nosu versin dr um istiyorum. soracağım gittiğimde

erdem hastanesi Ayşe Katrancı'yı kesinlikle tavsiye etmiyorum. hatta erdem hastanesinide tavsiye etmiyorum. yazdığım mesajlar sürekli siliniyor. artık aynı olayı tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım. şikayet edebildiğim her yere bu doktoru şikayet edeceğim. mesajlarım silinmeye devam etsede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…