GLDNNN şimdi nereye gidiyorsun
cep nosu veriyor mu şu ana kadar gittiğin dr lar
allah allah ya hayret bişey herkesin gittiği veriyorda bi bize denk gelmedi:)))))))
kızlar ya doğru düzgün dr bulamadım ayllardır.
hospıtalıum a yada erdem e giden yok mu yahu
allah allah ya hayret bişey herkesin gittiği veriyorda bi bize denk gelmedi:)))))))
tubacım dün sana burdan cevap yazmıştım ama bnm msjımda güldeninkiyle aynı akıbete uğramış. adalet hanımın yaptıklarını değil yapmadıklarını anlatmıştım ama silinmiş. dediğim gibi adalet hanım tecrübeli bilgili ama bunu hastasına yansıtmıyor. bilgi paylaşmıyor. hiçbir test yapmadı. cebini bırak kartını bile vermedi. bu da silinmeden oku istersen :)
kaydirigubbakcemile3
bişi dil canım..sitarem
güldnnn
cvplar için sağolun canlarım
ya bu hafta gideceğim işte tel numarası isteyeceğim . bakalım ne cevap verecek ilgisine göre devam ederim yada etmem baacağız artık. ayrıca testi her dr istiyor bakalım benden isteyecek mi
sitarem
güldnnn
cvplar için sağolun canlarım
ya bu hafta gideceğim işte tel numarası isteyeceğim . bakalım ne cevap verecek ilgisine göre devam ederim yada etmem baacağız artık. ayrıca testi her dr istiyor bakalım benden isteyecek mi
şu numara işini hiç anlamıyorum bazısı veriyor bazısı vermiyor..
acil durumda ulaşamayacaksam ben neyleyim o dr u. hadi mesai satleri arasında hastaneden ulaşabilirsiniz dediklerini düşünelim ( ki her hastanede dr u mesai saatlerinde arayabilirsin genelde) mesai saatinde aradığıı düşün 2 saat ulaşamıyor insan. yok hasta var sonra ara, yok bilmemne bilmem ne:))) bunun için cep istiyorum protesto ediyoruz:enbuyukkk:
deme kız:)) ama sen baştan çok memnundun bende senin tavsiyen üzerine gitmiştim:)))) n eyapacağım ya oooooof buldum zannetmiştim sonund aradığım dr u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?