ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

canım niye silindğini bende anlamadım oysa kötü bişey yazdığınızı hatrlmaıyorum neyse ya boşver

GLDNNN şimdi nereye gidiyorsun
cep nosu veriyor mu şu ana kadar gittiğin dr lar

özel muayenehaneye gitmeyi düşünüyorum. ümraniyede tuğba ipek kutay'a. tavsiye eden çok olmuştu ama ben hastane tercih etmiştim, şimdi tavsiyelere uymaya karar verdim. :)) ama henüz gitmedim yakın bir zmnda gitcem inşallah.

allah allah ya hayret bişey herkesin gittiği veriyorda bi bize denk gelmedi:)))))))

allah allah ya hayret bişey herkesin gittiği veriyorda bi bize denk gelmedi:)))))))

bende hayret ettim ztn doktora bunu söylemeye çalıştım ama olmadı. bu nedenle hastanelere gitmekten vazgeçtim. ben acil durumda ulaşamayacaksam ne anladım o doktordan...

kızlar ya doğru düzgün dr bulamadım ayllardır.

hospıtalıum a yada erdem e giden yok mu yahu

eleştiri tek yönlü olmaz doktorlar hakkında iyi şeyler yazdığımızda oh ne ala kötü yönlerini memnuniyetsizliğimizi yazdığımızda yaptırıma uğruyoruz. burası doktorlar ve hastaneler hakkında fikirlerimizi paylaşıp tavsiyeler verdiğimiz bi topic değil mi? madem doktor eleştirmek tavsiye etmek formata aykırı en baştan topic açtırmayın.

anlamadım ki başka topiclerde başka doktorlara sorumsuz diyen var dava edicem diyen var ama msj silinmemiş burda ise erdem hastanesine toz kondurulmuyor.

msjımı silmişsiniz ama yinede bu erdem hastanesini ve adalet hanımın ilgisiz olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor malesef.

ıyı gunler bende 2 sene once umranıye hospıtalyumda yaptım dogumumu ve cok guzel ılgılenıorlar bıdaha dogum yapsam yıne gıderım oraya ılgılerınden dolayı ben reyhan topuz un ozel muayehanesıne gdıordum ve orayla anlasması vardı tavsıye edrım sezeryan ıle oldum dogumumu ama hıc anlamdım hergun ıgnemı yaptılar ılgılendıler saat bası hem dokotrumgeldı hem ebe hemsıreler bebgımlede cok guzel ılgılendıler tavsıye edrım canım

tubacım dün sana burdan cevap yazmıştım ama bnm msjımda güldeninkiyle aynı akıbete uğramış. adalet hanımın yaptıklarını değil yapmadıklarını anlatmıştım ama silinmiş. dediğim gibi adalet hanım tecrübeli bilgili ama bunu hastasına yansıtmıyor. bilgi paylaşmıyor. hiçbir test yapmadı. cebini bırak kartını bile vermedi. bu da silinmeden oku istersen :)

kaydirigubbakcemile3

sitarem
güldnnn
cvplar için sağolun canlarım
ya bu hafta gideceğim işte tel numarası isteyeceğim . bakalım ne cevap verecek ilgisine göre devam ederim yada etmem baacağız artık. ayrıca testi her dr istiyor bakalım benden isteyecek mi

şu numara işini hiç anlamıyorum bazısı veriyor bazısı vermiyor..
acil durumda ulaşamayacaksam ben neyleyim o dr u. hadi mesai satleri arasında hastaneden ulaşabilirsiniz dediklerini düşünelim ( ki her hastanede dr u mesai saatlerinde arayabilirsin genelde) mesai saatinde aradığıı düşün 2 saat ulaşamıyor insan. yok hasta var sonra ara, yok bilmemne bilmem ne:))) bunun için cep istiyorum protesto ediyoruz:enbuyukkk:

bişi dil canım..
ki ben adalet hanıma sadece gebelik için gitmedim birden. kist tedavimi onda yaptırdım kistim geçti hamile kaldım sevincimi paylaşmadı bile ( istesen belki kerhen verir de ulaşabilir misin bilmiyorum. ben hastaneden ne zaman arasam doğumda hastası var şuan cvp vermiyo diyolar.

ne demek bişey deil cnm. sende gittikten sonra bizi bilgilendir. memnun kalırsan belki bende giderim kim bilir? ama benima rtık acilen şu doktor işini çözmem gerekiyor. 14 haftayı geçtim hala kara kara düşünüyorum.
tuğba hanım' da sgk lı doğumlarda hospitalium çamlicaya geliyormuş.

erdemde tek bi erkek doktor var kadın doğumda mustafa bey ikili testimi o yaptı uzman o diye. erkek doktora gitseydim kesin onu seçerdim. cebini veriyor. bni muayene ederken hastası aradı kanaması varmış tlfnu açtı sakinleştirdi tavsiye verdi dinledi dakikalarca. bi onu gördüm cebini verip aranınca ulaşılabilen.

bide benim silinen msjımda dediğim gibi ben hisara ayşe hn a gittim geçen hafta çok ilgili bana kartını verdi hemen hiç test yapılmadığını duyunca şok oldu 20 ye yakın test istedi kilomu ölçtü tansiyonuma baktı çok memnun kaldım ama acayip pahalı doğumu orda yapmam

deme kız:)) ama sen baştan çok memnundun bende senin tavsiyen üzerine gitmiştim:)))) n eyapacağım ya oooooof buldum zannetmiştim sonund aradığım dr u

deme kız:)) ama sen baştan çok memnundun bende senin tavsiyen üzerine gitmiştim:)))) n eyapacağım ya oooooof buldum zannetmiştim sonund aradığım dr u

memnundum canım hala da kendisine eğitimine tecrübesine bişiy demiyorum. çok bilgili anlaşılıyor herkes de öyle diyor. herkes doğumundan çok memnun güveniyorum ona doğuma yine de ona giderim ama. hamileyken insan ilgi alaka biraz şefkat bekliyor. endişelerimizi anlasın küçümsemesin istiyor. o doktor benzer şeylerle çok karşılaştığı için alışmış olabilir ama bizim ilk hamileliğimiz. empati kursun istiyorum. evdeyken korktuğum bişi olursa ulaşayım istiyorum önemsiz de olsa ben bilemem ki değil mi?

önceleri ilgisiz gelmiyordu bana. diyordum ilk haftalar daha. demek ki bişiy gerekmiyor. ilk 3 ay düşük riski olur biliyorsun en tedirgin olduğumuz zamanlardır. ozamanlar hiç üzmedi beni gereksiz yere korkutmadı evham yaptırmadı sandım ki bu iyi. özel hastanelerdeki bazı doktorlar gibi kaz gibi yolmuyor gereksiz para harcatmıyor ama bana hiç test yaptırmadı el insaf.. benimle haftası aynı arkadaşları duydum neler neler anlatıyorlar doktorları için o zman dedim ki bnm adalet hanımda var bi gariplik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…