ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

bende 11hazirana almıştııımmmmmmm
çok şükür üçümüzde atlattık hayırlısıyla bunu da ) gözlerimiz aydıınn olsunnn kızlarr :)

gittim canım benim gittim çok şükür herşey yolundaymış

bu arada sen de gitmişsin dark dan aldım haberini tebrikler)))
senin bebişin cinsiyeti belli değil mi

canım ya dr bana kasılmaların var mı dedi
size de sordu mu

ben baya oldu söylemiştim kasılmalarım var diye magnezyum vermişti arttığını söyledim 2 ye cıkar dedi.. cinsiyet erkek canım Mevlam nasip ederse...

Allah bağışlasın oğluşun oluyor demek
Rabbim sağ salim kucaklamayı nasip eyler inş hepimize

sizler allahım sagsalim evlatlarınızı kucagına almayı nasip etsin inşallah bir ayazda kurtulursunuz..

nerden nereye be tubacım
maşallah valla. daha bebiş bekleyenler topiciğinde yazdığımız dün gibi
şimdi haftalar geride kaldı. burdan takip ediyorum seni yazamasamda çok mutlu oluyorum sağlık haberlerini aldıkça. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş. bebişine ve kendine iyi bak emi öptük kızımla sizi.

sağol canım benimopuyorumnanaktan
aynen canım aynen ... inş yakında bebişlerimiz durmuyor yemiyor yaramazlık yapıyor topiklerine yazarız:))):roflol:

sen nasılsın canım bebişin nasıl kontrole en son ne zaman gittin iyisinizdir inş....

biz de seni öptük kızımlahihoyyyt

en son bu ctesi gittim canım. kızım biraz sabırsız çıktı. çok aşağı inmiş. nst de sancım çıktı. içerde tutmaya çalışıyoruz cimcimeyi. yürümek bile yasak bana. en azından 36. haftayı atlatana kadar. çünkü kilosu ve gelişimi henüz yeterli değil.prematüre olmasın diye tüm çabamız. 19 unda bi daha gidicem inş. toparlamış oluruz durumu.

Anadolu yakasında ÜSKÜDAR,ÇAMLICA ya yakınında oturanlara tavsiyem Dr.Mehmet Güçlü .Herkese tavsiye ediyorum tüm arkadaşlarım memnun kaldı 444 50 60 tan randevu alabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…