• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umre hazirliğı

123yagmur

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
524
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar, ailem yakın zamanda umreye gidecek ani bir şekilde karar verdiler. Bizim yakın çevreden daha önce giden yok. Ne götürmeliler?Bunu biz bilmiyorduk oraya gidince olmadığına pişman olduk dediğiniz birsey var mi?

Pamuklu kıyafetler, güneş kremi, güneş gözlüğü.
Bozulmayacak atıştırmalık tarzı ürünler. Çünkü otelde kahvaltı ve akşam yemeği var aradaki vakitte insan acıkıyor. Rahat sandalet terlik ya da hafif bir ayakkabı. Basit ilaçlar. Ağrı kesici, grip ilacı, bazı krem ya da merhemler. Aklıma şuan bunlar geldi. Şimdiden Allah kabul etsin

Yazık harcanan paralara
Resmen din ticareti
Amaç manevi tatminse
Ülkemizde Dini bütün bürsürü geçinemeyen aile var
Ne gideceğini bilmiyorum
Not: geçen yıl annem de gitti

Yazık harcanan paralara
Resmen din ticareti
Amaç manevi tatminse
Ne gideceğini bilmiyorum
Not: geçen yıl annemde gitti
Tatile gidenlere veya yurtdışına gezmeye gidenlere aynı minvalde yorum yapıyor musunuz?
Lütfen İnsanlara saygı duymayı öğrenin artık,
kim nereye istiyorsa oraya gitsin.

Yazık harcanan paralara
Resmen din ticareti
Amaç manevi tatminse
Ne gideceğini bilmiyorum
Size ne ya. Arkadaşın da yazdığı gibi kim nereye istiyorsa gitsin. Saçmalamışsınız

Pamuklu kıyafetler, güneş kremi, güneş gözlüğü.
Bozulmayacak atıştırmalık tarzı ürünler. Çünkü otelde kahvaltı ve akşam yemeği var aradaki vakitte insan acıkıyor. Rahat sandalet terlik ya da hafif bir ayakkabı. Basit ilaçlar. Ağrı kesici, grip ilacı, bazı krem ya da merhemler. Aklıma şuan bunlar geldi. Şimdiden Allah kabul etsin
Bozulmayacak atistirmalikta en mantıklısı kuruyemis tarzı olur değil mi? Birde vitamin içmeye başlayın orada da için dediler ne alabilirim bilemedim

Bozulmayacak atistirmalikta en mantıklısı kuruyemis tarzı olur değil mi? Birde vitamin içmeye başlayın orada da için dediler ne alabilirim bilemedim
Kuruyemiş olur, paketli bisküvi, kraker olur.

Yazık harcanan paralara
Resmen din ticareti
Amaç manevi tatminse
Ne gideceğini bilmiyorum
Sizce gidilmeye değer mi diye mi konu açtım.
Siz inanmayabilirsiniz.
İnsanların inançlarına saygı duymayı öğrenin.
Kimin nereye gideceği sizi hiç ilgilendirmez...

Hayırlı olsun , Rabbim kolaylastirsin ve kabul etsin.
Oydar Oydar arkadasimizin yazdiklarina ek olarak Tavaf terligi , abdest çorabı , tırnak makası, bolca çamaşır (otelde yikatmayi ben hem hijyen açısından hem de fiyat açısından tercih etmemistim) , karışık çerez olabilir, uzun bir zaman otelde olunmuyor çünkü, sadaka niyetine ufak cerez paketlerine lokum hazirlamistim , yine cerezleri de aynı paketlemeyle götürmüştüm.
1 dolar yaptırmıştım bolca Medine ve Mekke de temizlik gorevlilerine vermek için.

Hayırlı olsun , Rabbim kolaylastirsin ve kabul etsin.
Oydar Oydar arkadasimizin yazdiklarina ek olarak Tavaf terligi , abdest çorabı , tırnak makası, bolca çamaşır (otelde yikatmayi ben hem hijyen açısından hem de fiyat açısından tercih etmemistim) , karışık çerez olabilir, uzun bir zaman otelde olunmuyor çünkü, sadaka niyetine ufak cerez paketlerine lokum hazirlamistim , yine cerezleri de aynı paketlemeyle götürmüştüm.
1 dolar yaptırmıştım bolca Medine ve Mekke de temizlik gorevlilerine vermek için.
Amin Allah razı olsun, Rabbım gitmek isteyen herkese nasip etsin🤲
Orda dağıtmak için ben de birseyler koymak istiyorum, o zaman bende lokum ve bir dolar yaptırayım orada dagitsinlar.

Back
X