Umrumda değilsin ama karnında çocuğum var dedi

bebekbeklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
11
3
1
34
Arkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
Güncelleme: 6. Sayfa

Son düzenleme:
Arkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
Ne demek benim için sen önemli değilsin o zaman neden yapmış senden çocuk? Diğer konuyu bilmiyorum ama bunun hamilelik alınganlıgıyla ilgisi yok edilmeyecek bi laf etmiş ve o adamla evli olup cocuk beklemene çok üzüldüm

Diger konunuzu da okumuştum bugün. Hamilelik alınganlığı falan değil ki bu eşinizin düpedüz terbiyesizliği. O nasıl laf yaa.. valla düşündükçe daha çok sinirleniyorum. Siz hamilesiniz, hassassınız, bi lafı on kere düşünüp söyleyeceği yerde kurduğu cümleye bak..!

HADSİZ.

karnınızdaki sabiyi düşünün takmayın o kocanızın sözünü canınızı nasıl yakacağını çok iyi biliyor .

Erkekler baba olmadan çocuğu umursamaz.. hatta doğumdan önce ayrılma gerçekleştiğinde baba arayıp sormaz bile .. yani seni umursamıyorum ama karnında çocuğum var hikaye.. belliki evde bulamayınca telaşlanmış , ee nasıl desin gittin sandım korktum diye .. ha tabi birde ondan geç gelince sinirlenmiştir kendince.. yani seni umursamasa o çocuk bağlayamaz kocanı

Back
X