Umrumda değilsin ama karnında çocuğum var dedi

İnşallah ama kimsenin eşi kimseye benzemiyor yaşamayan bilemez kaçkere şu hamile halim ile birbirimize girdik düşün. Allahtan çok iri yarı değil gücüm az da olsa yetiyor.
Canım benim karnında sana sıkı sıkıya bağlı bi can var.
Kucağına aldığında daha iyi anlayacaksın, hiç bir seyden haberı yok ama nasıl seviyor seni. O minik kalbi senle dolu.
Haklısın hepimizin yasamı farklı ama aynı olan bişey var.. Her anne güçlü olmalı .. evladı ıcın en iyisini istemeli... Yavrusunu herkesten korumalı..
Hepimizin türlü türlü sıkıntısı var ama öncelikli olarak evlatlarımızın saglıgını mutlulugunu dusunmelıyız

Sen ona ders vermeye calismissin da o da sana ders vermek icin soylemis gibi. O yuzden cok takilmmayin derim. Soyledigi soz hic hos degil. Ama genelde erkekler kısasa kısas yapabiliyor

Sana kızmış geç geldiğinr sinir olmuş umursamıyor gibi görünmek istemiş intikamını da bu şekilde almak istemiş başarılı da olmuş.

Arkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
Ne alinganligi canim. Ben olsam kisa sureli evi terkedrdim de gorsun ebesini. O nasil cumle ya!

Onu bir döverim varya aklı hayali şaşar. Karısıyla konuşmayı ogrensin bide hamileyse 2 kat ogrensin,iyi ki orda değilim onu sozlerimle yerin dibinde gömerim.

Küs olduğunuz için seni merak etmedim anlamında demiştir takılmayın. Ben genel olarak alıngan biriyim eşime karşı hamile değilken bile :eek: yavaş yavaş törpüledim. Siz de üzülmeyin sonra bunu dediğine pişman olur eminim.

umursamayan adam karnındaki çocuğuda onemsemez.bence size deger veriyor ama çok gururlu.ozledim merak ediyorum diyemiyorda cocuk icin aradim diyor

Daha bir sürü şeyler söyledi ve bunları söylerken gayet sakindi. Biz anlaşamıyoruz seni eskisi kadar sevmiyorum ve eskisi kadar merak etmiyorum. Ama çocuğumuz olacak ve onun babasız büyümesini istemiyorum. Belki doğunca farklı olur ama şuan hamile olduğun için bana ihtiyacın olduğu için yanındayım. Doğunca farklı olabilir. Ama ben çocuğumun ayrılırsak ve başkasıyla evlenirsen bir başkasına baba demesini istemiyorum. Şuan sana sadece çocuğumun annesi olduğun için saygı duyuyorum dedi.

utanmaz..kendı çeksın o sancıyı,toplanan odemden rahat edemediğin gunleri,ağrıyan belını ,ne yana donsen uyuyamadığın geceleri,mide yanmalarını,çeksin bakalım hepsıni dayanabılecek mi..Allah katında bu kadar makbul ve guzel hali cehenneme çevıren ınsanın halı ne olur bılmem..

Allah esinize akil fikir versin sizede sabir nasil adammis o demek hamile olmasan simdi adliyede durusma saatini bekliyo olurdunuz..

Daha bir sürü şeyler söyledi ve bunları söylerken gayet sakindi. Biz anlaşamıyoruz seni eskisi kadar sevmiyorum ve eskisi kadar merak etmiyorum. Ama çocuğumuz olacak ve onun babasız büyümesini istemiyorum. Belki doğunca farklı olur ama şuan hamile olduğun için bana ihtiyacın olduğu için yanındayım. Doğunca farklı olabilir. Ama ben çocuğumun ayrılırsak ve başkasıyla evlenirsen bir başkasına baba demesini istemiyorum. Şuan sana sadece çocuğumun annesi olduğun için saygı duyuyorum dedi.
yav he he diyemedin mi? :kahve:

Bukadar lafı dışarı çıkıp alışveriş yaptıgınız için söylemiş olamaz.
Evliliginiz de sorunlar başka siz onları çözmeden mi çocuk istediniz?

özellikle hamileyken sana bunları söylemesi çok kırıcı. seni bu şekilde üzüp ağlattığında karnındaki çocuğun da etkileneceğinin farkında değil galiba. böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum umarım yakın zamanda aranız iyi olur sen de daha fazla üzülmezsin.

Back
X