Umrumda değilsin ama karnında çocuğum var dedi

Arkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
Geç kalışınıza sinirlenip sizin için endişelenerek söylediği çok belli

Canınızı yakmak istemiş ve başarmışta bazı insanlar bunu kasıtlı yapıyor en ağırını konuşuyor hiç hoş değil şu durumda zor ama mantıklı davranıp tavrınızı alın size bi durumu unutturana kadar pes etmeyin

Arkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
Bendede var o stres bende eşim yüzünden erken dogum yapmak istiyorum bana alışveriş manyağıymışım gibi bakıyor oysaki bebegime beşik bile almadım düşün ne olacak bunerkeklerin hali anlamıyorum yeri geliyor bebeğimden tiksiniyorum biran önce kurtulmak istiyorum ☹

Ben sizi beklerken öfkelendiği için böyle bir cümle kurduğunu düşündüm yani tabikide kırıcı sözler elbette ama ağlayıp üzülmeyin lütfen eşinizi tanıyor olmanız lazım bazı insanlar kırılınca kırıyor malesef hiç düşünmeden ..

Sabahki konunuza baktım. Çocuk kazayla oldu demiş annesine. Şimdi size de bu lafı demiş. Eşinizle çok mu kavga ediyorsunuz... Sanki annesine sizinle anlaşamadığını söylemiş çocukta istenmeden oldu açıklamasını yapmış gibi.

Bazen sinirle insanın ağzından kaçabiliyor. Eskiden bende öyleydim. Sırf karşımda kinin canını acıtmak istediğim için söylerdim bile bile.. başarırdım da. Sonra evlilikte bu böyle yürümedi tabi. Bende törpüledim kendimi.
O aslın da seni merak etti ama gururuna yediremediği için seni aramayı , böyle bir laf etti.Ama yerin de olsam sürekli o lafı ona yedirirdim. Pişman etmek için.

Çünkü barıştıktan sonra insan söylediği o laf için baya vicdan azabı çekiyor :)

Bendede var o stres bende eşim yüzünden erken dogum yapmak istiyorum bana alışveriş manyağıymışım gibi bakıyor oysaki bebegime beşik bile almadım düşün ne olacak bunerkeklerin hali anlamıyorum yeri geliyor bebeğimden tiksiniyorum biran önce kurtulmak istiyorum ☹
Bebekten tiksinmek nedir ya bu yorumla ben sizden tiksindim açıkçası...

Bu sizi alakadar etmez gereksin yorumda bulunmayın.
Erken dogum yapmak istemek ne ya?
Bunun olası sonuçlarından haberin var mı senin?
İnsanlar neler çekiyor yavrusunun kokusunu bir kez içine çekmeden haftalarca bekliyor hastane kapılarında..
Kurduğun cümlelere dikkat et korkmuyor musun? Allah korusun vakıtlıce saglıkla dogsun bebegın.

Erken dogum yapmak istemek ne ya?
Bunun olası sonuçlarından haberin var mı senin?
İnsanlar neler çekiyor yavrusunun kokusunu bir kez içine çekmeden haftalarca bekliyor hastane kapılarında..
Kurduğun cümlelere dikkat et korkmuyor musun? Allah korusun vakıtlıce saglıkla dogsun bebegın.
İnşallah ama kimsenin eşi kimseye benzemiyor yaşamayan bilemez kaçkere şu hamile halim ile birbirimize girdik düşün. Allahtan çok iri yarı değil gücüm az da olsa yetiyor.

Back
X