Umrumda değilsin ama karnında çocuğum var dedi

çok üzüldüm sizin durumunuza.. ama daha yarıntılı anlatınca kızgınlıkla denicek laflar değil.. bu olayın telafisi nasıl olur.. konusmayın sesiz kalın.. sinirle kırıcı konustum hıcbır doğruluk payı yok sözlerimde derse düzelebilr..ne kadar kırıcı sözler.. bebeği planlayark mı yaptınız evlilik çatırdamış gibi biraz.. konunun bebkle alaksı yok bence

ne kadar cocuksu laflar :kusmuk:
nerden bulup evlenip birde cocuk yapiyorsunuz beyni gelismemis canlilardan

ne kadar cocuksu laflar :kusmuk:
nerden bulup evlenip birde cocuk yapiyorsunuz beyni gelismemis canlilardan

çok rahat sizede böyle biri gelebilirdi.. evlenince malum insanların içinden naısl bir karakter çıkacağı belli olmuyor.. nerden buluyorsunuz diyeceğinize böyle bir eşim yok diye şükretmenizi tavsiye ederim

çok rahat sizede böyle biri gelebilirdi.. evlenince malum insanların içinden naısl bir karakter çıkacağı belli olmuyor.. nerden buluyorsunuz diyeceğinize böyle bir eşim yok diye şükretmenizi tavsiye ederim
tavsiyene hic ihtiyacim yok. sukur etmeyi unutmamiza imkan vermiyorsunuz zaten.

yav he he diyemedin mi? :kahve:

Ne olacak "yav he he" diyince? Sizi sevmeyen , umursamayan kocaya böyle diyip yanında kalmaya devam eder miydiniz?

Konu sahibi , evet kocanız sizi sevmiyor ve önemsemiyor. Siz de onu sevmeyin. En iyisi bu evliliği bitirmek olur. Bunu yapamayacaksanız da aynı evin içinde sadece ebeveyn olarak yaşayın. Beklentiye girmeyin , onu sevmeyin , onunla seks yapmayın, ona hizmet etmeyin.

Bi işiniz var mıydı?

hamile bi kadına bunlar söylenebilir mi ya? nasıl canım sıkıldı bu duruma. insan tanımadığına karşı bile bu denli anlayışsız olamazken o senin eşin ya hayat arkadaşın

Bu erkeklere ne oluyor böyle anlayan beri gelsin.Sanki zorla evlendirilmiş gibiler.Hep bu son zamanlarda çıktı bu.Evliliği kötülemek trend oldu.Böyleleri de evlendiğine pişman oluyor.

Hep dışarı özenmeler bunlar
Açıkçası ben öyle düşünmüyorum.Dışarı dediğiniz bir çok ülkede evlenmeden aile kuran insanlar var.Nikah yok ama çocukları var ve aileler gayet de.Çiftin arasında nikah üstü bir bağ oluyor.Bizim insanımız da zor bela evleniyor , evlendikten sonra da böyle saçmalıklar yapıyor.Evliliği pranga ve zûl görmeye başlıyor.Erkekler kendini çok bişey sanmaya başladı bu dönem.Buna sebep de yine kadınlar bence.

Açıkçası ben öyle düşünmüyorum.Dışarı dediğiniz bir çok ülkede evlenmeden aile kuran insanlar var.Nikah yok ama çocukları var ve aileler gayet de.Çiftin arasında nikah üstü bir bağ oluyor.Bizim insanımız da zor bela evleniyor , evlendikten sonra da böyle saçmalıklar yapıyor.Evliliği pranga ve zûl görmeye başlıyor.Erkekler kendini çok bişey sanmaya başladı bu dönem.Buna sebep de yine kadınlar bence.

Ben dışarı ile yurtdisini kastetmiyorum. Insanlar heleki sosyal medya sayesinde elindekinin kiymetini bilmemeye başladı. Herkes sözde daha zengin daha mutlu daha güzel insanlarla beraber. Heleki erkekler bu konuda cok daha zayıf

Ben dışarı ile yurtdisini kastetmiyorum. Insanlar heleki sosyal medya sayesinde elindekinin kiymetini bilmemeye başladı. Herkes sözde daha zengin daha mutlu daha güzel insanlarla beraber. Heleki erkekler bu konuda cok daha zayıf
Doğru.Yanılsama içinde bir çoğu.Tüm kadınlar onları beğenir filan sanıyorlar bi' de.Öyle bi' özgüven...

bence artik esimdir diyerek ona yaptiginiz isleri birakin. es olarak sorumluluk hissetmeyin. sadece kendinizle ve bebeginizle ilgilenin. yapabiliyorsaniz evde iki yabanci gibi yasayin. gebe kadina boyle laflar edilmez. hayatinizin en zor ve o kadar da guzel zamanlari. bu erkek gorunumluye uzulerek gecirmeyin.

Daha bir sürü şeyler söyledi ve bunları söylerken gayet sakindi. Biz anlaşamıyoruz seni eskisi kadar sevmiyorum ve eskisi kadar merak etmiyorum. Ama çocuğumuz olacak ve onun babasız büyümesini istemiyorum. Belki doğunca farklı olur ama şuan hamile olduğun için bana ihtiyacın olduğu için yanındayım. Doğunca farklı olabilir. Ama ben çocuğumun ayrılırsak ve başkasıyla evlenirsen bir başkasına baba demesini istemiyorum. Şuan sana sadece çocuğumun annesi olduğun için saygı duyuyorum dedi.

Yek yeaaa. Oldu paşa beyimiz. Siz istediğiniz an boşanabilin kafanıza göre, sevmediğiniz kadınla bir güzel sevişip çocuk yapmayı da bilin, ama boşanınca kadının hayatında söz sahibi olun. Başkasına baba falan demeyecek o çocuğun babası bir tane ve maalesef ki kendisi. O zaman o da evlenmesin, senin çocuğun da başkasına anne demesin. Bu ne saçma bir bakış açısı?

Doğru.Yanılsama içinde bir çoğu.Tüm kadınlar onları beğenir filan sanıyorlar bi' de.Öyle bi' özgüven...
Ooo aynen.
Bir kadın var orta yaşlı.Eşi her fırsatta ezmeye çalışıyor,neymiş ele güne karşı boşanmamış yoksa ona gençliğinden beri kimler kimler hayranmış,baksanız da adama yolda neredeyse kimse bakmaz,kadınsa boylu boslu,beyaz tenli,kendini günbegün geliştirmeye çalışan biri.Adamsa boş bir özgüvenle sabit fikirli,herkese kendi fikrini dayatan bir kişi.
Diyorum bazen dese ya kadın patlayıp,ben senin kaç gömlek üstünüm,sana dönüp bakmazdım bile ama demek bir şey yapmışsın da Allah beni sana mükafat olarak vermiş diye.
Bazen bunu yapmalı ki herkes yerini bilsin...

Back
X