Umrumda değilsin ama karnında çocuğum var dedi

Ooo aynen.
Bir kadın var orta yaşlı.Eşi her fırsatta ezmeye çalışıyor,neymiş ele güne karşı boşanmamış yoksa ona gençliğinden beri kimler kimler hayranmış,baksanız da adama yolda neredeyse kimse bakmaz,kadınsa boylu boslu,beyaz tenli,kendini günbegün geliştirmeye çalışan biri.Adamsa boş bir özgüvenle sabit fikirli,herkese kendi fikrini dayatan bir kişi.
Diyorum bazen dese ya kadın patlayıp,ben senin kaç gömlek üstünüm,sana dönüp bakmazdım bile ama demek bir şey yapmışsın da Allah beni sana mükafat olarak vermiş diye.
Bazen bunu yapmalı ki herkes yerini bilsin...
Eşi de olsa insan karşıdakine ölçüsünce değer vermeli.Abartınca herkes ego yapıp kendini çok matah bişey sanıyor.

eşinizi En iyi siz bilirsiniz normalde nasıl bana sanki çok merak etmiş kızgınlıkla canınızı acıtmak istemiş gibi geldi okuyunca aklımda geldi benim eşimde bikere geç gelmişti aramıştım cevap vermemişti çok merak etmiştim geldiğinde okadar sinirliydimki onun canını acıtmak için bunun gibi şeyler söyledim seni sevdiğim için değil çocuğumun babası oldugun için merak ettim senden nefret ediyorum bebeğim için katlanıyorum daha birsüre şey meğerse arabası arıza vermiş tamire bırakıp yolcuyla gelmiş çok utandim dinlemden soylediklerim için ama eşim sen seni sevmiyorum desen bile ben biliyorum seviyorsun çünkü beni biliyor sizde eşinizi biliyorsunuz biran kızgınlıkla söylemiş olabilir üzülmeyin

Ne olacak "yav he he" diyince? Sizi sevmeyen , umursamayan kocaya böyle diyip yanında kalmaya devam eder miydiniz?

Konu sahibi , evet kocanız sizi sevmiyor ve önemsemiyor. Siz de onu sevmeyin. En iyisi bu evliliği bitirmek olur. Bunu yapamayacaksanız da aynı evin içinde sadece ebeveyn olarak yaşayın. Beklentiye girmeyin , onu sevmeyin , onunla seks yapmayın, ona hizmet etmeyin.

Bi işiniz var mıydı?
ben yaw he he demesini kendini çok ezdirdiğini düşündüğüm için dedim
yoksa tabi ki çekilir dert değil eşinin sıfatında bir insan :kahve:

Back
X