umuda yolculuk devam ediyor gönlümüzdekinin göbisimize konmasi dilegimizle hep berabe

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
50
umuda yolculuk devam ediyor gönlümüzdekinin göbisimize konmasi dilegimizle hep beraber elele

yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimiz için... güzel haberler verelim bu ay hepimiz inşallahhhh
4 haziranı bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun

yeni topik hatırlı olsun bize uğur getirsin hepimiz buraya 'Hamileyim' yazarız inşaaaaallahhhhhhh

Topiğimiz hayırlı olsun.Rabbim bekleyen herkesin yüzünü hayırlı zamanda güldürsün inşallahhhhhhhhhhh

yeni topişe bende geldiiimmm... kızlar adetim 3 gün gecikti gelecek gibide görünmüyo pazartesi doktordan randevu aldım kanda baktırcam bakalım bnm için dua edin hayırlısı olsun die..

yeni topişe bende geldiiimmm... kızlar adetim 3 gün gecikti gelecek gibide görünmüyo pazartesi doktordan randevu aldım kanda baktırcam bakalım bnm için dua edin hayırlısı olsun die..

SEBBOSUMM kiz eger hamissen subat annesi olcan giiii

yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimiz için... güzel haberler verelim bu ay hepimiz inşallahhhh
4 haziranı bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun

yeni topigimiz hayirli olsun,rabbim tum bebis isteyenlerin yuzunu guldursun insallah,

yeni topğimiz hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin herkese

yeni topik hatırlı olsun bize uğur getirsin hepimiz buraya 'Hamileyim' yazarız inşaaaaallahhhhhhh

Topiğimiz hayırlı olsun.Rabbim bekleyen herkesin yüzünü hayırlı zamanda güldürsün inşallahhhhhhhhhhh
insAlllah bu ay olur melekler cok bekletmez siz degerli gulleri

kizlar bende bu topikte yeniyim ve bu ay hamile kalmayi cooook istiyorum.30 mayis yumurtlama gunum cok heyecanliyim,banada dua edin neolur.Allahim isteyen herkesebu duyguyu tattirmayi nasip eder insallah

kizlar bende bu topikte yeniyim ve bu ay hamile kalmayi cooook istiyorum.30 mayis yumurtlama gunum cok heyecanliyim,banada dua edin neolur.Allahim isteyen herkesebu duyguyu tattirmayi nasip eder insallah
canim iliskiden sonra yat kalkma hemen

hemde sabaha kadar kalkmicam ovulasyon testi aldim gunu tam olarak kacirmamam icin,simdilik 30 u gibi gorunuyor,simdiden heyecanlaniyorum,insallah bu topikte hamile oldugumuzuda paylasiriz

Canim ilk gebelikmi ins hemen hamis kalirsin

bende geldimm 2 aydır iğne tedavisi görüyorum hhaziran ortasını bekliiyorum inşallah güzel haberlerin peşpeşe geldiği bir topik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…