umuda yolculuk devam ediyor gönlümüzdekinin göbisimize konmasi dilegimizle hep berabe

selam canım eski topikler ne kadar güzel oluyodu yazmaya yetişemiyoduk artık kimsecikler olmuyo ay sonu sendromu galiba

ben pek giremiyorum kk ya
girsem de nadiren yazabiliyorum iş yerinde fazla problem olmaya başladı
ama takipteyim hep inşallah hepinizin hamiş olduğuna şahit olucam

evet kizlarrrrr testimin sonucu buyrunnnn

evet az önce testi yineledim ve gecen persembeden dahada koyu cok sukur

benim gelmesi gereken adetim 20 mayisti 10 gun gecti

merhaba kızlar yeni topik hayırlı olsun inşallah seboşcum senin içinde herşeyin hayırlısı olur umarım

gurbet abla hayırlı olsun bu arada.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
yavrum herkese nasip etsin insALlahhhhh
senin adına çok sevindim gurbet abla bende hüsranla sonuçlandı bu ayda... allahım hayırlısını vesin..
canim olacakk insALlah olacak merak etmeee beraber takip edelim yumurtlamani falan insAllah bu ay olacak canimmm

yavrum herkese nasip etsin insALlahhhhh
senin adına çok sevindim gurbet abla bende hüsranla sonuçlandı bu ayda... allahım hayırlısını vesin..
canim olacakk insALlah olacak merak etmeee beraber takip edelim yumurtlamani falan insAllah bu ay olacak canimmm

Canim ilk gebelikmi ins hemen hamis kalirsin

evet canim Allah nasip ederse ilk gebeligim olacak

bende bu testi yaptim ama ayni koyulukta olacak sekilde 2 cizgi yakalayamadim,tahmini olarak yumurtlama gunumu hesapladim,Allah hepimizin gonlune gore versin

Son düzenleme:
gurbetgüzeli hamileliğini tebrik ederim.nasıl hamile kaldın? Aşılamamı tedavi ilemi?
Yada denediğin bir yöntemlemi
Bizede yardımcı ol, dua et.
Ben hep hamile kalanların yöntemlerini kendimde
denerim malum 3,5 yıldır canım epeyce yanıyor.
İçim alev alev allahım inşallah en kısa
zamanda bizlerede nasip eder.

sagol canim Allah vergisi canim asilama tedavi
yok canim denedigim bir yöntem yumurta ni takip et o gun iliskide bulun ve kalkma

gurbet abla maşallah Allah gönlüne göre verdi testindeki belirgin ikinci çizgi de artık kesinleştirdi. doktora gitmedin sanırım yurtdışında zor oluyor bu işler değil mi :26:
Allah bana da inşallah bu testte ikinci çizgiyi görmenin tekrarını nasip eder hayırlısıyla:97: kürtaj olalı 6 ay olacak yani 6. adetimi bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun son 4 günüm:18:

sagol canim benimmmmmm
merhaba kızlar yeni topik hayırlı olsun inşallah seboşcum senin içinde herşeyin hayırlısı olur umarım
sagolasinnnn canimmmm
canim sagol amin herkese nasip olsunnn

yavrum cok cok sagol canim benim insAllah bu ay sonu denemeye basliycaksindir hemen hamis kalirsin insALlah evet yaa burada zor hemen cup diye gidemiyorsun kan testine falan 10 haziranda 6 haftalik olacak insllah o zamn keseyi yerlesigini ve gormeyi umuyorum isAllhta ole olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…