- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kızlar yeni topik açılmış hayırlı olsun da neden kimse yooook:44:
selam canım eski topikler ne kadar güzel oluyodu yazmaya yetişemiyoduk artık kimsecikler olmuyo ay sonu sendromu galiba
merhaba kızlar yeni topik hayırlı olsun inşallah seboşcum senin içinde herşeyin hayırlısı olur umarım
yavrum herkese nasip etsin insALlahhhhhgurbet abla hayırlı olsun bu arada.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canim olacakk insALlah olacak merak etmeee beraber takip edelim yumurtlamani falan insAllah bu ay olacak canimmmsenin adına çok sevindim gurbet abla bende hüsranla sonuçlandı bu ayda... allahım hayırlısını vesin..
yavrum herkese nasip etsin insALlahhhhhgurbet abla hayırlı olsun bu arada.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canim olacakk insALlah olacak merak etmeee beraber takip edelim yumurtlamani falan insAllah bu ay olacak canimmmsenin adına çok sevindim gurbet abla bende hüsranla sonuçlandı bu ayda... allahım hayırlısını vesin..
canim olacakk insALlah olacak merak etmeee beraber takip edelim yumurtlamani falan insAllah bu ay olacak canimmm
Canim ilk gebelikmi ins hemen hamis kalirsin
sagol canim Allah vergisi canim asilama tedavigurbetgüzeli hamileliğini tebrik ederim.nasıl hamile kaldın? Aşılamamı tedavi ilemi?
Yada denediğin bir yöntemlemi
Bizede yardımcı ol, dua et.
Ben hep hamile kalanların yöntemlerini kendimde
denerim malum 3,5 yıldır canım epeyce yanıyor.
İçim alev alev allahım inşallah en kısa
zamanda bizlerede nasip eder.
hsg canimmm nasilsinnuzun zamandan sonra merhaba sizlere
sagol canim benimmmmmmsenin adına çok sevindim gurbet abla bende hüsranla sonuçlandı bu ayda... allahım hayırlısını vesin..
sagolasinnnn canimmmmmerhaba kızlar yeni topik hayırlı olsun inşallah seboşcum senin içinde herşeyin hayırlısı olur umarım
canim sagol amin herkese nasip olsunnngurbet abla hayırlı olsun bu arada.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
yavrum cok cok sagol canim benim insAllah bu ay sonu denemeye basliycaksindir hemen hamis kalirsin insALlah evet yaa burada zor hemen cup diye gidemiyorsun kan testine falan 10 haziranda 6 haftalik olacak insllah o zamn keseyi yerlesigini ve gormeyi umuyorum isAllhta ole olurgurbet abla maşallah Allah gönlüne göre verdi testindeki belirgin ikinci çizgi de artık kesinleştirdi. doktora gitmedin sanırım yurtdışında zor oluyor bu işler değil mi :26:
Allah bana da inşallah bu testte ikinci çizgiyi görmenin tekrarını nasip eder hayırlısıyla:97: kürtaj olalı 6 ay olacak yani 6. adetimi bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun son 4 günüm:18:
uzun zamandan sonra merhaba sizlere
uzun zamandan sonra merhaba sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?