Umudumu yitirmeye başladım.......

angela79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
103
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...dediğim gibi umudumu yitirmeye başladım sanki ( 10 yıllık evliyim 5 seneye yakın bebek istiyoruz ama maalesef olmuyor...

Rahim filmi çektirdim,eşimde bir şey yok,çatlatma iğnesi 1 kere aşılama... ama yok yok... bıraktım ama herşeyi! bebekli anneleri görünce,sokakta bir çocuk ANNE,BABA diye seslenince içim gidiyor. yaşım 32 . ne yapacağımı bilemiyorum. eşimi tüp bebeğe ikna edemiyorum. evliliğim yolunda ama çocuk meselesi aklıma gelince çıldırıyorum,evlilikten soğuyorum.herşeyi bırakıp gidesim geliyor...

Nasıl bir duygu bu anneliği tatmadan anneliği yaşıyorum sanki.her anımı sanki hamileymişim gibi yaşıyorum bazen... elimi karnımda tutup ne olurdu ben de bu duyguyu yaşasaydım diye yalvarıyorum... benimle aynı duyguyu yaşayanlar bilirler,çok zor Allah'ım... bir mucize yalnız istediğim...

sizde de oldu mu bir mucize ???

Eğer bir sorun yoksa mutlaka bir zamanı vardır.Biliyorum çok zor ama kendinizi üzmemeye çalışın.Allah'a dua edin.
Kafanızı rahatlatın.Kafaya taktıkça beyne sinyallar gidecek ve bu da hamile kalma olasılığınızı düşüürecektir.
Rabbim bilir hayırlı zamanı,O ol dediğinde hiç beklemediğiniz anda olacaktır.İnancınızı kaybetmeyin.

€min ol tek sen değiLsin buNu yaşayan..
İnsan bazen çıLdırcak konuMa geLio aşırı duydu yoğunLuğundan..
ßenim yengeMin iki çocuğu var hiç bi sorunu yok üçüncü çocuğu ne yapıp ettiyse oLmadı yaşı da geLdi 35 e aradan 2 sene geÇti bi baktı hamiLeymiş...
Yani demek istediğim kısırMış ,imkansızMış,doktor asLa olMaz demiş gibi şeyLerde takıLmayın Raßßim çocuğu oLan sağLıkLı bi kadına da ikinciyi vermeyebilio..
yani herşeyin bi zaManı var !
ßu yaşadığıMızın bi SINAV oLduğunu da unutmayaLım !..ßoL boL dua edeLim..
Mübarek Ramazan ayındayız boL boL istiğfar çekeLimde duaLarımız kabuL oLsun bu ayı iyi değerLendireLim inş..
AkLınızdan çıkarın demek gerÇekten zOr bende bizzat yaŞAdığım için biLiorum..
DıŞarı çıkayım havam değiŞsin diOsunuz arkadaşLArınızın çoğu ya hamiLe ya doğurmuş doLayısıyLa muhabbet konusu da onLArLa iLgiLi oLuo..
€wde oturayım kimseyi görmek istemiorum diosun kendini ewe kapattı oLuo ..
Şu çektiğiMiz sıkıntıLaRa isyan etmeden,dua ederek saßredersek Raßßim er geÇ bunun karşıLığını vereCek emin oLun..

Amin inşallah arkadaşım.ne güzel sözler söylemişsin duygulanmamak elde eğil. çok sağolun

evet çok doğru bazen çıldıracak gibi oluyorum ,çok zor arkadaşım...amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…