Anlamadım tam olarak.Görümceniz sizden önce evleniyor doğrumu anladım.Peki siz buna niye kızdınız ? Bu kadar niye üzdü sizi biraz daha açsanız mevzuyu
Siz neden gitmiyorsunuz nişana.
Davet edilmediniz mi tavır mı koyuyorsunuz ?
Yok ben görümcemden önce evleniyorum diye cok kompleksli
Görümcemin erkekarkadasinin ailesi görüsmeye gelmis kayinvalidemlerle haberim olmadi cagirilmadim ben onlar icin ne oldugumu sordum dogru dürüst cvp alamadim ozaman ne istemeye ne nisana gelmem dedim insan azda olsa der kizim yapma etme sen bu evin bu ailenin bi parcasi oldun küslük olmasin falan hatda istemeye gelcekleri günü bile demediler
Bumudur aile ya bana aileden bahsetmesinler
Aranızdaki durumu bilemem tabi ama tanışmaya geldiklerinde sizin bulunmanız gerekmiyor bence.
İsteme yada nişanda tabi ki gidersiniz.
Ortamı germeyin bence yoksa kıskanan sizmişsiniz gibi olur
Allah biliyor kiskanmiyorum dügünüme 2hafta kaldi bide araya nisan soktular ben onda degilimki
Bugün istemeye geldiler cagirilmadim bu ne ya?
bence siz de biraz büyütüyorsunuz gibi geliyor. hem gelin olan o aileye giren sizsiniz. evet onların da adım atması lazım ama kurulu düzene dahil olacak olan sizsiniz. adımları ilk siz atacaksınız. düğüne iki hafta kala nişan girmiş araya o insanların telaşesini neden hiç düşünmüyorsunuz bir de onlardan ince fikirlilik bekliyorsunuz? siz o evin kızı olacaksınız. sizi çağırmaları mı gerekiyor. yardım edecek birşey var mı diye orada bulunması gerken sizsiniz. bence dediğiniz gibi siz görümcenizi kıskanıyorsunuz düğün üzeri hem kendinizin hem de müstakbel eşinizin huzurunu kaçıracaksınız. hiç sesinizi çıkarmayın dahil olun derim yoksa çok ağlarsınız kıyıda köşede. huysuz gelin diye adınızın çktığıyla kalırsınız.
Düğününüze iki hafta kalmış , kendinizi stres altına sokmayın bence.
En güzel günleriniz güme gider.
Ama bu durum ters.
Ne istemeye ne nişana gelmem demişsiniz belki ondan diyecem ama ters yinede.
Nişanlınız ne diyor bu duruma ?
Görümceyle aranız çok mu kötü belki o istemedi sizi?
Demek ki isteme işini ailecek yapmak istediler bunun için problem yaratmaya gerek yok elbette nişana sizi de davet edecekler şimdi stresli olabilirler evlilik işi kolay birşey değil problem yok ortada siz biraz alınmışsınız ki gerçekten üzülmenize gerek bile yok
Benimkisi kiskanclik degil benim kafama takilan sey su biz gecen seneden beri görümcemin konusuyla ilgileniyoruz nisanlanmak icin ona sorduk evlenmek icin ona sorduk ondan izin aldik neyse yinede birsey demedim benim annem kayinvalideme söyledi size her konuda yardim edecegiz kizinin nisani istemesi falan olursa ne oldu peki? Ne istemeye ne nisana cagirilmadim cagirmasinlar kendileri bilir bana deseler bak isteme olcak falan ben seve seve yardim ederdim hatda görümcem bana nedense küs ona yine sicak bi sekilde yaklasmaya calistim yüzüme bakmadi
Benmi büyütiyorum olayi? Gelin olcak olan benim ama kuaförden cikariliyorum bumudur ya? Daha cok olaylar var yazmadigim
Ama bu benim yaptigim kiskanclik degil
İşin ayrıntısını bilmiyorum maalesef. Ama eğer başka olaylar da varsa belki diğer arkadaşın dediği gibi görümcenizden de kaynaklanıyor olabilir. Müstakbel eşinizi seviyorsanız onun hatırı için hiçbirşey yokmuş gibi davranın bence. Hatta yerinizde olsam ben herşey normal gibi davranır herşeyde destek olurdum sonra da kaynanamla yalnız kalıp konuşmaya çalışırdım. Annecim böyle böyle oldu siz de telaştasınız ama ben de biraz üzüldüm düğünüme de az aldı stresliyim filan gibi hem dertleşin hem de derdinizi söyleyin bence anlamamalrı için bir sebep yok.
Çok da düşünmeyin her ailede olur öyle gerginlikler hiç kolay değil hem düğün hem nişan insanlar isimlerini unutuoyrlar o karmaşada. Siz ortalığı toparlayan olun güçlü durun. Hem o zaman müstakbel eşiniz de mutlu olacaktır çabaladığınızı görünce.
Yok ben görümcemden önce evleniyorum diye cok kompleksli
Görümcemin erkekarkadasinin ailesi görüsmeye gelmis kayinvalidemlerle haberim olmadi cagirilmadim ben onlar icin ne oldugumu sordum dogru dürüst cvp alamadim ozaman ne istemeye ne nisana gelmem dedim insan azda olsa der kizim yapma etme sen bu evin bu ailenin bi parcasi oldun küslük olmasin falan hatda istemeye gelcekleri günü bile demediler
Bumudur aile ya bana aileden bahsetmesinler
Bakin kendiniz ailecek diyorsunuz bana ozaman biz bir aileyiz demesinler yada sen bu aileyr girdin kurallarimiza uymak zorundasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?