Yani herseyi ben abartiyorum öylemi? Herseyde suclu olan benim?
Görümcemin isine geldiginde pesimde fir döner isi olmayinca yüzüme bile bakmaz bukadar olmaz ya
Sana sen suçlusun denmediki fazlamı alıngansın ?
Karşıma bırak napıyorlarsa yapsınlar sen onlara yaranmak iyi olmak zorunda değilsin senin hayatın ayrı ayrı bir ev kuracaksın.
İllaki eşinin tarafı ile iç içe olman illaki seni herşeye dahil etmeleri yada dahil olman gerekmiyor.Bunu bi anlasan.
Birz mesafe koy,saygını koru ve kendi mutluluğuna bak başkaları napıyorsa yapsın.[/Q
yanlışlıkla beğen butanuna bastım..arkadaşlarım ben yeni üyeyim,uzun zamandırda bu siteyi ziyaretçi olarak takip ediyordum.konuya gelince arkadaş alıngan değil,bilmem farkında mısınız ama üslubunuz çok sert,sürekli;hata sende,niye abartıyorsun,bunda ne var gibi yaklaşımlar içindesiniz..yazıldığı zaman dertler basit gibi geliyor,önemli olan yaşamak;yaşanmıyorsada empati kurmak..dertlerin şekli farklı olsa da acılar hep aynı,sonuçta içi yanıkyor mu yanıyor ..rica ediyorum anlayış biraz lütfen :116:
yanlışlıkla beğen butanuna bastım..arkadaşlarım ben yeni üyeyim,uzun zamandırda bu siteyi ziyaretçi olarak takip ediyordum.konuya gelince arkadaş alıngan değil,bilmem farkında mısınız ama üslubunuz çok sert,sürekli;hata sende,niye abartıyorsun,bunda ne var gibi yaklaşımlar içindesiniz..yazıldığı zaman dertler basit gibi geliyor,önemli olan yaşamak;yaşanmıyorsada empati kurmak..dertlerin şekli farklı olsa da acılar hep aynı,sonuçta içi yanıkyor mu yanıyor ..rica ediyorum anlayış biraz lütfen :116:
Allah biliyor kiskanmiyorum dügünüme 2hafta kaldi bide araya nisan soktular ben onda degilimki
Bugün istemeye geldiler cagirilmadim bu ne ya?
Isteme olayına cagrilmaniz mi gerekiyor bilmediğimden soruyorum yanlis anlamayın..
offf onlar senin arayıp sormanı bekliyolardır şimdi.bence bırak hevesini alsın görümcen,sende düğününün tadını çıkar..hiç umursamıyomuş gibi davran..hatta git o nişana süslen püslen gülücükler saç..herkes aaa ne kadar güler yüzlü gelininiz varmış desin.nişanın gündemine otur,görümcende madem çatlıyo orta yerinden ayrılsın :))))) bak o zaman sen kazanmış olacaksın....
Kime sorduysam evet cagirmayip ayip etmisler dediler
Allah biliyor kiskanmiyorum dügünüme 2hafta kaldi bide araya nisan soktular ben onda degilimki
Bugün istemeye geldiler cagirilmadim bu ne ya?
istemeye neden çağırsınlar ki anlamadım. evlenmemişsiniz bile daha. ben evli olduğum halde görümcemi istemeye geldiklerinde çağırmalarını istemem. ya da çağırmalarını beklemem. gitmem. sadece nişana giderim olur biter. bence düğününüze iki hafta kala sinirleriniz bozulmuş sizin. gerilmişsiniz. normaldir.
bence tanışma merasiminde sizin olmanız gerekmiyor, o yüzden haber vermemişlerdir bunda alınganlık yaptığınızı düşünüyorumama sonra sormuşsunuz ben sizin için neyim diye sanırım istediğiniz cevabı alamadığınız için bi küskünlük olmuş.. bence fazla takılmayın, aile olmak kolay değil. gerçekten evlendiğiniz zaman tek eşinizle değil ailesiyle de evlendiğinizi anlayacaksınız evlenmeden önce derdim ki eşimle evlenicem ondan sorumluyum ama hiç öyle değilmiş..
siz iyi geçinmeye bakın ve nişan veya düğünde gidin.. ya da o kadar beklemeyin başka hazırlıklarda yardımcı olun elinizden geldiğince
Ya olay bizde su biz evliyiz soy isimlerini aldim ama dügün 2hafta sonra evet sinirim alt üst oldu herseye agliya bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?