topiğin hayırlı olsun şekerimMerhaba kızlar. Bir çoğumuz birçok yöntem deniyoruz, kimimiz bebişine kavuşurken kimimiz de beklemedeyiz. Hamişliği ekimde öğrenmeyi hedfleyenler olarak birbirimize destek olalım.
Tecrübelerimizi paylaşalım ne dersiniz?
İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Umudunu kaybetme,adalet mutlaka yerini bulur.Bat 29eylul..2ay once dusuk yaptim..bugun ogretmen atama kontenjanlari aciklandi kesin atanamiylrum maalesf..artik cocuk yapip evde oturcam bu adaletsiz egitm sisteminde..bebis isteyen herkes hayirlisiyla guzel haberler alsin insallah
Bat listesi oluşturalım o halde :)topiğin hayırlı olsun şekerimbat 6 ekim kısmetse ekimden umutluyum
Bat listesi oluşturalım o halde :)
evrem_evrem11...........29 Eylül
allbaby.........................6 Ekim
persa33........................11 Ekim
Gelen oldukça ekleriz. Bu topik uğur getirecek hepimize inşallahhh
İnsallah hayirli haberler alalim:)Bat listesi oluşturalım o halde :)
günaydınlar :) topimiğiniz hayırlı olsun bende varım bat 6 ekim :) umarım olmaz bebişim olur artık
benimde 1 ekimdi tarih ama bugün doktora gittiğimde yara olduğunu öğrendim doktor ilaç verdi sanırım çalışmalara ara vercez ekimide es geçicez galibagünaydınlaraynı günü bekliyoruz hadı hayırlısı güzelim
Benim de bat ekleyin kızlar ben de geldiimmmBat listesi oluşturalım o halde :)
selam kızlar buaray yeni üye oldum.Bende sizler gibi umudumu Ekim ayına bırakacağım.Gerçi regli günüm 22 eylül deMerhaba kızlar. Bir çoğumuz birçok yöntem deniyoruz, kimimiz bebişine kavuşurken kimimiz de beklemedeyiz. Hamişliği ekimde öğrenmeyi hedfleyenler olarak birbirimize destek olalım.
Ayni gunu bekliyoruz:)insallah guzel haberler aliriz:)Benim de bat ekleyin kızlar ben de geldiimmm29 eylül
Bat 29 eylul canim bni de ekleyebilir msnBat listesi oluşturalım o halde :)
Ben birinci bebişime kavuşalı bayağı oldu.İnşallah darısı sizin başınıza :)Merhaba kızlar. Bir çoğumuz birçok yöntem deniyoruz, kimimiz bebişine kavuşurken kimimiz de beklemedeyiz. Hamişliği ekimde öğrenmeyi hedfleyenler olarak birbirimize destek olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?