Umudumuz 2014 Ekim =)

SELAM KIZLAR ,bende ekime umudunu sarkıntanlardanım..cumartesi doktora gittim ve son gaz çalışmalarabaşladım bakalım kısmet

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bu ay prolaktin hormonumun düştüğünü öğrendim ve çok mutluyum inşallah ekim ayında bebek istiyorummmm

"Olursa olur olmazsa olmaz, cay demleriz " allbaby si koccamannn sevgiler benden.
Kizlar olmadi Ekim caylari benden. Beni de ekler misin persa33 ? Tahmini regli tarihim 15 ekim. Bugun olmam lazimdi ama klomen iki gun atacak sanirim. Esimde cumartesi seferden dönüyor. Haydi bismillah ♥

elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Sayımız gittikçe artıyor kızlar. İnşallah nazar boncuklarının yanına bebiş ikonu koyup hamişş yazmak da nasip olur hepimiz için. Tam gaz çalışıyoruz bu ay. Tohumları eylülde ekip ekimde meyvesini alacaz inşallah:)) herkes bol bol çalışsın kocişlerin de beline kuvvet ne diyelim hhahaha:)))

işte budur yaa umuttur insanı yaşatan diyoruz ve yeni ay için bismillah diyip başlıyoruz...bu arada duyduğumuz gördüğümüz bildiğimiz ne varsa paylaşarak destek veriyoruz birbirimize BİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ demi ama

sen kocişle arayı sıkı tut gün aşırı gönlünü yapıver pratikte tamamlanınca taktikte beni takip et olcak bu iş
Iki cizgiyi gorene kadar yok gonul monul haha saka bi yana da iste ilk dusukten sonra sanki olsa da hep ayni sey olacakmis gibi geliyor insana. Bir de dogru duzgun doktor kontrolu olamadim, dusugun sebebini sordum hic bisey yok deyip durdu doktorum. Simdi bir deli cesareti deniyorum bakalim hayirlisi olsun hakkimizda

anladım canım her düşüğün bi sebebi var diyolar ama dr açıklama yapmalıydı.neyse geçmiş geçmişte kalmıştır biz önümüze bakalım bide bu yönden bak sonuçta hamile kalabiliyosun ben onu bile yaşamadım ovulasyon testi bu konuda ümit verici ben inanıyorum bebek yakında gelecek

Doktorun dedigi gunumuzde her dort hamilelikten biri dusukle sonuclaniyormus normalmismis.. Canim bazen denk gelmeyince gelmiyor, arkadasim bir sene denedi, ovulasyon testi de kullandi olmadi. Doktora gitti, birseyin yok dediler, yumurta catlatma ignesi vurdular ilk seferde hamile kaldi simdi yedi aylik. Dedigim gibi bazen hicbir sey yokken de denk gelmeyebiliyor. En hayirli en guzel zamanda gelir insallah melegin

persa33 kız benim adım silinmiş listeden beni de eklesene listeyeeee,yoksa hamileyim de haberimmi yok ondan mı silindiii

Canim dr degilim ama okuduklarimdan duyduklarimda diyebilirimki insan vucudu muhtesem bir yapi. Gebelik baslamasi en uygun spermin secilmesinden tut, gebelik olusurkenden mukemmeli yaratmaya calisiyor. Eger olmuyorsa kendi eliyor atiyor diyebilirim. Bir sey yok dediyse doktorun rahim yumurtalarinda birsey yoktur ancak o ay dedigim gibi birseyler eksik olmus ve vucudun onu atmistir. Bence bu aslinda muhtrsem bisey eger atmasa karsina farkli sorunlar gelebilirdi. Herseyin hayirlisi dicez ve devam edicez. Sakin endiselenme ve korkma. Yapisal durumlar ayri ama psikolojik durumlar da gebeligi gebe kalmayi cok etkiliyor. O sebepten icini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…