Umudumuz 2014 Ekim =)

Benimde bat 9 ekim. 3 ay once dusuk yapmistim kizlar.simdi tekrar dusunuyoruz. Hayirlisi bakalim.

Son düzenleme:
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
Bu topik hepimize uğur getirsin, Allah bir an önce bebişlerimizi kucağımıza versin, hayırla, sağlıkla, huzurla

amin inş. kızlar herkese uğurlu gelsin

benim de 27 eylülllll
inşallah hepimiz güzel haberler alırız
bu arada arkadaşlar ben ovulasyon testi denedim bu ay yalnız 2 gün üst üste çift çizgi çıktı :s normalmi sizce??

Benim ba 5 ekim inşallah bu sefer olur gerçi bende bu sinir oldukça zor da :'(

Arkadaşlar tedavi gören var mı aranızda yada doktor kontrolünde olan...
Yoksa herkes kendi kendinin doktoru mu

Sinirlerimizi bozmasak, biraz rahat olsak, dusunmemeye çalışsak olacak da gel de takma:)

Arkadaşlar tedavi gören var mı aranızda yada doktor kontrolünde olan...
Yoksa herkes kendi kendinin doktoru mu
Ben bugün doktora gittim. Bu ay da klomen kullan dedi. Rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim. Daha çok erken dedi. Ara vererek de olsa bu ay 3. Klomen kullanisim olacak. Ben ısrar edince bu ay da deneyelim olmasa onumuzdeki ay çekeriz dedi. Ikna etti, pazartesi yumurta olcumune çağırdı. Geçen aydan çatlamamis yumurta kalmamış şükürler olsun, kist yok.

Sinirlerimizi bozmasak, biraz rahat olsak, dusunmemeye çalışsak olacak da gel de takma:)
Ah ya gel de sinir olma :-X bugün okul açıldı ve yurt nöbetleri başladı soğan kürü yapıyorum ama bu aksam ve yarın sabah icemiycem :'( nasıl şifa olsun böyle sinirlerim tavan yaptı yine

Bende geçen ay klomen sonrası ovitrelle kullanmış ama gebelik oluşmadı. Reglinin 3.günü gel dedi yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Tüm umutlar Ekim'eeee...

Ah ya gel de sinir olma :-X bugün okul açıldı ve yurt nöbetleri başladı soğan kürü yapıyorum ama bu aksam ve yarın sabah icemiycem :'( nasıl şifa olsun böyle sinirlerim tavan yaptı yine
Böyle durumlarda kaynatıp şişeye koy içersin bu şekilde, aksatmamaya çalış

Bende geçen ay klomen sonrası ovitrelle kullanmış ama gebelik oluşmadı. Reglinin 3.günü gel dedi yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Tüm umutlar Ekim'eeee...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Evlenmeden önce doktora gidenlere hayret ederdim. Nasıl açıyorsunuz heleki erkek doktora diyordum. Gel görki benimki de yol geçen hanına döndü:)))))

halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
kyung............................5 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim

Böyle durumlarda kaynatıp şişeye koy içersin bu şekilde, aksatmamaya çalış
İlk ders günü ya ders programi belli değildi öyle denk geldi bundan sonra hazirlikli giderim yarın sabah 5-10 dakka eve ugricem hazırlayıp iceyim inşallah içime sinmiyor tam kafaya koymusken yaa :-(

Cok heyecanli:))hayirlisiyla insallah bu listedeki arkadaslarla hamilelik surecini paylasiriz :)

Hanımlar merhabalar benim bu gün bat günüm henüz regl olmadım. Ama galiba bu ay da bebişim gelmedi anneciğine hiçbir belirti yok o yüzden beni ekleyebilirsiniz ekim ayına

Bende varım canım bat 20 eylül gelmez olasica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…