amin inş. kızlar herkese uğurlu gelsinhalemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
Bu topik hepimize uğur getirsin, Allah bir an önce bebişlerimizi kucağımıza versin, hayırla, sağlıkla, huzurla
Ben bugün doktora gittim. Bu ay da klomen kullan dedi. Rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim. Daha çok erken dedi. Ara vererek de olsa bu ay 3. Klomen kullanisim olacak. Ben ısrar edince bu ay da deneyelim olmasa onumuzdeki ay çekeriz dedi. Ikna etti, pazartesi yumurta olcumune çağırdı. Geçen aydan çatlamamis yumurta kalmamış şükürler olsun, kist yok.Arkadaşlar tedavi gören var mı aranızda yada doktor kontrolünde olan...
Yoksa herkes kendi kendinin doktoru mu
Ah ya gel de sinir olma :-X bugün okul açıldı ve yurt nöbetleri başladı soğan kürü yapıyorum ama bu aksam ve yarın sabah icemiycem :'( nasıl şifa olsun böyle sinirlerim tavan yaptı yineSinirlerimizi bozmasak, biraz rahat olsak, dusunmemeye çalışsak olacak da gel de takma:)
Böyle durumlarda kaynatıp şişeye koy içersin bu şekilde, aksatmamaya çalışAh ya gel de sinir olma :-X bugün okul açıldı ve yurt nöbetleri başladı soğan kürü yapıyorum ama bu aksam ve yarın sabah icemiycem :'( nasıl şifa olsun böyle sinirlerim tavan yaptı yine
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..Bende geçen ay klomen sonrası ovitrelle kullanmış ama gebelik oluşmadı. Reglinin 3.günü gel dedi yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Tüm umutlar Ekim'eeee...
İlk ders günü ya ders programi belli değildi öyle denk geldi bundan sonra hazirlikli giderim yarın sabah 5-10 dakka eve ugricem hazırlayıp iceyim inşallah içime sinmiyor tam kafaya koymusken yaa :-(Böyle durumlarda kaynatıp şişeye koy içersin bu şekilde, aksatmamaya çalış
Cok heyecanli:))hayirlisiyla insallah bu listedeki arkadaslarla hamilelik surecini paylasiriz :)halemoon....................22 Eylül
Bu topik hepimize uğur getirsin, Allah bir an önce bebişlerimizi kucağımıza versin, hayırla, sağlıkla, huzurla
Bende varım canım bat 20 eylül gelmez olasicahalemoon....................22 Eylül
merhaba canım ben geldimKIZLAR KİMSE YOKMUUUUUU????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?