Umudumuz 2014 Ekim =)

doktorum önemli değil dedi kisti adetle gider dedi. başlamasam daha iyi galiba
Canim 3 ay önce klomenle kistim oldu doktor her ay adet olunca gider dedi ama gitmedi hatta büyüdü şimdi 4 cm olmuş ve ameliyat olma riski var tahliller sonucunu bekliyoz

Canim 3 ay önce klomenle kistim oldu doktor her ay adet olunca gider dedi ama gitmedi hatta büyüdü şimdi 4 cm olmuş ve ameliyat olma riski var tahliller sonucunu bekliyoz

canim oncelikle gecmis olsun. Ben ilaca basladim bu ay zaten tekrar kullanmayı düşunmüyorum. Gebelik olmazsa bi daha ki ay artik baslarim küre. Simdi ilaca basladim o yuzden korktum küre baslamaya.

canım sende başladın mı buhara.bende oturdum bu ay inşallah güzel haberler veririz ikimizde.

Canim benimki 9 ekim mis yanlış hatirliomusum onu düzeltin sevnrm birde benm çok kasik ağrım var ya senedede varmı
benim yumurtalar sağda fakat 2 kasığımda ağrıyor. Sağ daha fazla ağrıyor. cisimi bile yaparken 2 buklum oluyorum. su yumurta akı kıvamındakı akıntı gelse ıcım ferahlıcak. yumurtanın catladıgını anlarım barı[/QUOTE]
Günaydın canm aynen bende cisimi yaparken ole oluo işlem tamamlandi artık beklemedeyiz ama o dediğin yumurta akı kivami bendede gelmedi acaba catlamadimi benim bugunde çok kasik ağrım var her iki taraftada

günaydın kızlar kırmızılar sabahın beşinde geldi.oysa çok umutlanmıştım son 2 günde üzgünmüyüm değilmiyim bilmiyorum.

günaydın kızlar kırmızılar sabahın beşinde geldi.oysa çok umutlanmıştım son 2 günde üzgünmüyüm değilmiyim bilmiyorum.
üzgün olama zaten canım sende bızle ekım gurubuna transfer oldun kısmet napalım. yenı ay yenı umutlar dıyoruz morallerı yuksek tutuyoruz :)

canım sende başladın mı buhara.bende oturdum bu ay inşallah güzel haberler veririz ikimizde.
inşallah canım ya ben 2 gun yaptım bugun de yapıcam 3 olacak. gunde 1 kez yapıyorum ılıskı oncesı. kalkar kalmaz maca baslıyos

gunadın yavrular

gece ruyamda ıkız oglum vardı kucagımda. bırı esmer bırı sarısın..
ıkısını aynı anda kucagıma alıp tasıyordum anneme goturmek ıcın ama tasıyacak gucum yoktu oturdum esımı cagırdım.. tasıyamadın mı ıkısını dedı ve saskındı. bırını o aldı bırını ben öyle bır ruyaydı ıste:) 3tur ruyamda ıkız oglum oldugunu goruyorum hayırlara cıkar ınsallah

kızlar maydanoz buharını ne içinyapıyorsunuz.

Günaydın canm aynen bende cisimi yaparken ole oluo işlem tamamlandi artık beklemedeyiz ama o dediğin yumurta akı kivami bendede gelmedi acaba catlamadimi benim bugunde çok kasik ağrım var her iki taraftada[/QUOTE]
canım benım dun kasık agrım coktu ama bugun azaldı. akıntı desen bende de olmadı:))
olmayabılıyormus ya takılmayalaım ona bence.. bız calısmalara devam edelım..

kızlar maydanoz buharını ne içinyapıyorsunuz.
ya rahımde ıltıhap veya tuplerde yapısıklık varsa acıyor dedıler ben de yaptım. cunku yaptırmadıgım tek sey rahım fılmı. ınsallah bu ay becerırım de yoksa onumuzdekı ay cektırecem

canım soğan kürü dıyorumm baska da bısey demıyorum. zıkkım gıbı de olsa amelıyattan ılactan ıyıdır. o kıst gıtmedıkce ıhtımalın azalır canım. benım de hazıranda kıst oldu klomenden dolayı. kurle gıttı. mıden hasssassa eger , problem varsa ac karna zeytın yagı ıc. sonra sogan suyu..
zeytın yagı telafı edıyor .. tadı kotu gelıyorsa da burnunu kapat ıc burnunu acmadan ustune bısey ye oyle ac burnunu hıc gelmıyor tdı

ya rahımde ıltıhap veya tuplerde yapısıklık varsa acıyor dedıler ben de yaptım. cunku yaptırmadıgım tek sey rahım fılmı. ınsallah bu ay becerırım de yoksa onumuzdekı ay cektırecem
anladım canımsizlere kolaygelsin inş. işe yarar emekleriniz boşa gitmez.bende ayın 30 unda doktora gideceğim.eşim ile birlikte bütüntahlil felan nevarsa yaptıracağım.artık bende dayanamıyorum bişey varsa hemen tedavisine başlamak istiyorum.

Kızlar şimdi ben 11 Eylülde adet oldum.. Bu ayki stratejim şu şekilde. Bir sonraki adet gelene kadar gün aşırı devam edecem ilişkiye..
Yumurtlama dönemi geçti diye bırakmayacam.. Eski insanların hepsinin yığınla çocuğu var.. Hepsinin yumurtlama gününe denk gelmesi imkansız gibi..
ilişki günleri:
17 eylül çarşamba
20 eylül cumartesi
22 eylül pazartesi
23 eylül salı (çatlatma iğnesinin 36 saati dolduğunda)
bu şekilde devam edecek..
Sizce perşembe cumartesi diye mi devam edeyim yoksa çarşamba cuma diye mi? yani bugün dolu mu olsa ihtimal artar boş mu?

Ben hormon ve smear testini cok önceden yapmıştım. Fakat ciddi anlamda tedavi ve testlerimi mayısın sonunda yapmaya basladım.. şimdiki aklım olsa rahım fılmını de o zaman cektırırdım. dr bekle bekle dıye dıye 4 ay gectı

çarşamba cuma yap araya boş gün koyma sıkı çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…