Bat listesi oluşturalım o halde :)
evrem_evrem11...........29 Eylül
allbaby.........................6 Ekim
persa33........................11 Ekim
Gelen oldukça ekleriz. Bu topik uğur getirecek hepimize inşallahhh
kızlar ben hala olmadım sadece kasık ağrısı batma şeklinde ağrılar var test yapmadım sizce yapmalımıyım daha erken mi?Bekledim sabah regl olmadim bi heyecanla test aldim geldim eve elimde kaldi yine test kirmizilari gordumbidahaki aya insallah nasip napalim
evet22 eylulde mi olman gerekiyodu?
Canm yani normale gore olman gerekio evet ama adetlerin her ay 28 günde bir gelio muydu bu ay ekstra bi ilaç falan kullandnmi acaba omu yaptı geckme bide bugün mu başladı kasik batması varmı ydi daha oncedekızla
kızlar ben hala olmadım sadece kasık ağrısı batma şeklinde ağrılar var test yapmadım sizce yapmalımıyım daha erken mi?
28 günde bir oluyorum sat 22 ağustos idi
evet adetlerim her ay düzenli seyreder ayrıca uzundur hiçbir ilaç kullanmıyorum ağrı kesici bile içmiyorumCanm yani normale gore olman gerekio evet ama adetlerin her ay 28 günde bir gelio muydu bu ay ekstra bi ilaç falan kullandnmi acaba omu yaptı geckme bide bugün mu başladı kasik batması varmı ydi daha oncede
heyecanım bir geliyo bir gidiyo kızlar allhtan hayırlısı ben kendimi tutup cumaya kadar test yapmayacağımBugunde bi sabret bakalim olmazsan sabah yap canm hayirlisi insallah:)
sirke banyosu da işe yarıyor. söylemesi ayıptır oturabileceğiniz bir leğene ılık su doldurup, içine bir bardak sirke koyup içine oturabilirsiniz. geçmiş olsun.Kizlar fikirlerinize ihtiyacm var. Doktora gittim hafif enfeksiyo var die fitil verdi. 7 gunluk. Ve iliski yasak. Ve bu hafta yumurtlama haftam. Maydonoz buhari olayini da deneyom diyorum ama fitil bitince mi deneyim. Yoksa aksam buhari yapip fitili gece yine uygulasam mi ya da bitince haftaya mi yapsam. Ama yumurtlama donemini kaciriyorum..nolur bi fikir verin..
Canm bence test yapmalisin eğer varsa bence kesin çıkar çünkü adetin geçmiş yani hani adetten önce belirti yaşayıp beklicem desen anlicam boşuna kendini strese sokma en azndan ben olsaydım yapardımevet adetlerim her ay düzenli seyreder ayrıca uzundur hiçbir ilaç kullanmıyorum ağrı kesici bile içmiyorum
bebek olmasını istediğim için.kasık ağrım geçenhaftadan beri var adetlerimde bu ağrıyı hissetmiyordum.
en küçüğü 22 mmCanim adetin 12.günü gittiğimde 19.80 mm demişti 14.gün gene gttim birazdaha büyümüş dedi iğne vurdu işte seninle yumartlarimizda aynı olabilir en küçük 23 muydu senin
yap canım varsa cıkar zaten hadı guzel haber verırsın ınsallahkızla
kızlar ben hala olmadım sadece kasık ağrısı batma şeklinde ağrılar var test yapmadım sizce yapmalımıyım daha erken mi?
28 günde bir oluyorum sat 22 ağustos idi
hşgeldin aramıza tatlım, kapımız herkese açık.. inşallah yeni bebiş unutturur sana yasadıklarınıkızlar beni de alın aranıza ben ekimde alamam güzel haber ama belki sonraki ay inşallah geçtiğimiz salı 6 haftalık bebişimi kaybettimumudum sonraki aya
Ay hadi insallahhhhh yaa heycanliyim ama ben sende pko varmydi canmen küçüğü 22 mm
yok canım.. hıc bır sorun yok ne bende ne esımde nasıl olmuyor anlamıyorum:)Ay hadi insallahhhhh yaa heycanliyim ama ben sende pko varmydi canm
hayırlı haberi cuma veririm kızlar allh herkesin gönlündekini nasip etsin.yap canım varsa cıkar zaten hadı guzel haber verırsın ınsallah
hşgeldin aramıza tatlım, kapımız herkese açık.. inşallah yeni bebiş unutturur sana yasadıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?