kıayamam sana canım benım kusura bakma tekrar sıktım canını benım kalbı durdu ya 8haftaya gırıcektık doktor kendın atamazsın dedı ben anestejı altında oldum kanamam 10 gun surdu ama hala kahvelekelerım oluyo doktor kurtaj oldugum gunden bır ay sonra adet olucaksın dedı baklaım heralde adete kadar lekeler devam edıcek ole ıyı bılıyorum kı canım benım acını ama hayırlısı buymus hakkımız da verende allah alanda rabbım daha buyuk acı yasatmasın ıns gebe sevındırıcek uzel allahım hepımızı ben ınanaıyorum
ben artık kacar kızlar opuldunuz
Cnm Allah sabır versin. Birdaha yaşatmasın inşallah Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...
birsumummm Allah sana bi daha boyle acı yaşatmasn cnmm bnmm herşey geride kalsn sımsıkı tutunsun küçük melegn bu sefer sana inşşşşşşşşş
inşallah cnm arkadaşım..bu son olsunda yaşadıklarımız acı hatıra olarak kalsınnn...
Allahım hepimize nasib etsin hayırlı evlatlar
bnm de ailem eşimn annesi aile hekimim bi kaç tane okldan arkdas ve dostum blıo cnm Allahtan evli olp da bebişi olmayanlar da çok o yuzden bi iki soleyp gecıo blmeyenler ben de dıorm saha sıra bana gelmedi die :)) şimdi kloyu bahane edyrm 60lara düşnce düşnuorm dıorm
kayınvaliden mi diyor o lafı..ne kadar anlayışsız o nedemek öyle.
canım işte gerçekten de insanları anlamak çok zor oluyo bazen..ama moralini bozma sakın...
eşinle iyimisiniz mutlumusunuz gerisi boş gerçektende birsumum..
yok canım söyleme okuldakilere....
en iyisi mümkün olduğunca sylememek..
yaz tatili geldi zaten dediğin gibi..
canım benim..
Allahım bir daha yaşatmasın..
üzme kendini ne olur.dediğin gibi moral çok önemli..
her şey çok güzel olacak birsumum
kızlar bende kaçayım..şu işlerimi toparlim olur mu??
akşamları gelebilirim ancak..eşim laptop alana kadar böyle..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olun
canlarımm biz ev bakıyoruz bu evden çıkıcam..
eşimin bi arkadaşı aradı ev için oraya bakmaya gidicez..şimdi..
akşama gelirim ama..hepinizi öpüyorum..iyiki varsınız..
tmm cnlarm ben de çıkıorm kaynvaldeme gtczzz görşrzzzzzzzzzz muckssssssssssssss hepnzeeeeeeeeeeeeekızlar bende kaçayım..şu işlerimi toparlim olur mu??
akşamları gelebilirim ancak..eşim laptop alana kadar böyle..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olun
Ben daha bebek düşünmeden önce soran meraklılara daha var zamanı diyordum kimisine önce zayıflayayım kimisine eşimin yüksek lisansı bitsin filan diyordum. Büyük konuşmuşum demkki .olmadı bu zmana kadar.ama artık zayıfladım yükseklisansta bitti sayılır gelsin artık dimi...
hoşgeldin canımmmmmm bizde seni özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkızlarrrr merhaba kk ya uzun zamandır girmiyordum sizler yoksunuz diye ama çok özlemiştim hepinizi topiğimiz hayırlı olsun ne iyi etmişsiniz
bende geldim..sizleri çok özledim..
gülüm,hulyam,duygum,birsumum,ozi kader aarkadaşlarım nasılsınızzzzzzzzzzzz...kopmayalım birbirimizden bir daha..
hadı bakalım hayırlı olsun canım sakın korkma acıyo falan dıyolar ama okadarda degıl bebıs ıcın deger ıns bısey cıkmıcak zaten ozaman dahada rahatlıcaksın hakkınd ahangısı hayırlı olucaksa ıns ona yonlendırsın rabbım aynen canım ya ozellıkle suan bu topıkte ısmını saydıgın arkadaslardan hangısı kalırsa cunku gercekten onlar benım ıcın ılk gunlerımden ıtıbaren herseyımı bılen arkadaslarım ve cok degerlıler ıns teker teker hatta beser beser sevınc cıglıları atıp beraberce şükredıcez
canım ben kk da sadece eski topiğimize yazıyordum..orası da bir süre sonra tanımadığımız kişilerle doldu sizlerle de karşılaşamayınca ben de bıraktım girmeyi..
birazda moralman iyi değildim sanırım uzaklaştım..şimdi iyiyim.
neler mi yaptım birsumum 1 yılım doldu bebiş yok..geçen ay adetimin 3.günü hormon tahlilleri yaptırdım hepsi temiz çıktı..bu ay adetim bitince dr gittim hsg çektirdim temiz çıktı...kısmetse önümüzdeki ay ilk aşılamamı yaptırcam..biliyorum aşılamada şans küçük ama buralarda tüp bebek yapacak yer de yok...dr 2-3 kez aşılama önerdi..
önümüzdeki yaza kadar aşılama+normal yolla denemeye devam edeceğim canım olmazsa önümüzdeki yaza ankaraya erken gidip bir tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorz bakalım birsumum..canım işte böyle..umutla yol almaya devam ediyorum..
sen de iyisin inş tatlım..
oyy oyy oyy maşallahh uzun zamandırr göremediğim merak ettiğim hatunlar toplanmışşşş.Sizleri çooooooookkkkkk özledimm kuzularr. Sınavdı işti güçtü koşturmaca başladı bende.Çarşamba izinimiz başlıyorr.Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim 1,5ay falan yokum topiğimiz size emanett umarım gelince çok güzel haberlerinizi alıırım bbu topik şans getirsin hepimize. Hepinizi çoooooooook seviyorum müsait olabilirsem yarın uğramaya çalışırım malum izine gideceğiz birçok iş birikmiş sınavlardan dolayı yapamadım onları yapıcam.Bu arada psikoloğa gittim yarın ilk seansım başlıyor.Herşey çok güzel olacak inşallah.Bebiş için stresten kurtulmam lazımmış ben kurtuldum doktorda desteklerse bu iş olur.3aydır adet olamadım stres yüzünden.Hadi hayırlıısı(sevinmeyin15gün önce negatif çıktı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?