Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

meganm hatrlıorm evtt bi profa gdıodu bahsetmştn Allah daha fazla çektirmesin Allah sizlere sabır versn cnm zorrr

kıyamam canım rabbım yardımcınız olsun cok zor bılıyorum allahım sızlere guc kuvvet versın hayat işte hersey bızım için allahım kaldıramıyacagımız acılar vermesın ıns kayınpederınede her ıkı rahmetten bırını nasıp etsın acılarını dındırsın

geçmiş olsun canımmm inşallah değin gibi olur acıları diner ailede birinin hasta olması çok kötü biliyorummm...

inşallah en kısa zamanda dönersin aramızaaa

iyi tatiller canım sana şimdidennn....kendini iyi hissetmene çok sevindim drlar ne kadar bize yardım etmeye çalışsalarda asıl biz kendimize yardım edip kendimizin dr olmak zorundayız...tatil de süper iyi gelecek sana eminim ki belki tatilden üç kişi olarak dönersin(inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)

Gunaydınn kızlarrr guzel bi gune mrbbb Bugun benm sınıfmın veda gecesi var 8 btıo artık ben de sınıf ogretmenı olrak azcık kuafore falan gdip giyinp suslencem bakalm Yarın da histeroskopi çok yognm degl mi Bana dua edn kızlar yarın ii sonçlar çıksn inşşşşşşşşşş bugun de moral olcak bana benden hberler boyle işte brazdan spor kuaför randevu falan boyle gececek bugun ....

günaydın canımmmmm baya bir işin varmış bugünnn ama olsun güzel şeyler bunlar tedavi öncesi moral olur sana
histereskopi içinde lorkma birşey çıkmıcak bence kontrol amaçlı yapılıyor hepsi

günaydın canımmmmm baya bir işin varmış bugünnn ama olsun güzel şeyler bunlar tedavi öncesi moral olur sana
histereskopi içinde lorkma birşey çıkmıcak bence kontrol amaçlı yapılıyor hepsi

kesnlkle hulyammmm moral oluo valla inşşçıkmıcak hiçbşeycıkk dogru kontrol amaçlı yapılan şeyler ...zaten çok sevecenler ya braz heycnlym ama oraya gdnce gececek gdecek hepsi...

kesnlkle hulyammmm moral oluo valla inşşçıkmıcak hiçbşeycıkk dogru kontrol amaçlı yapılan şeyler ...zaten çok sevecenler ya braz heycnlym ama oraya gdnce gececek gdecek hepsi...

heycanın olması çok normal canım ben ikinciye başlıyorum bende bile heycan var...hemde ilkinden daha da çokkk...ilkinde heycandan çok korku vardı bunda hiç korkmuyorumm...çok inanıyorum olacağına...
olmazsa çok üzülürmüyüm diye düşünmüyorummm allahdan gelecek herşeye razıyım artık olmazsada vardır bir bildiği elbettt

size başka hangi testler yapılacak canım söyledirmi birşey:44:

cnm hormnlara bakldı bi de bulaşıcı hastlklara falan bakldı şimdi ginera btnce bi hafta sonra bat gelnce arıcam drek ilaçlara başlancak ignelere yanii ....
bnm bi arkdasım var zayflama topgnde kan pıhtılşmasına baktrsan çok ii olur dedi onu sorucam mutlaka ...

kan pıhtılaşmayasına baktırabiliyorsan baktır canım ama eğer dr gerek yok diyorsa coraspirin veriyo zaten bana ilk denememde bakmamışlardı ama koraspirin vermişlerdi
şimdide istememeşti doktorum ama genetik testi için zeynep kamile gidince ordaki dr baktıralım dedi...senin bat ne zaman canımmmm...benim 2 siydi ama dedim ya yumurtalar geç çatladı herhalde geç olucam işimede yarar zaten geç olmasııı

hoşbuldum cnm nasılsın senle bayadır denk gelemiyoduk neler yapıyosun

evet yaaa ben aslında çok fazla girmiyordum şimdi yeni yeni başladım girmeye topiğimizi açınca inşallah yeni topiğimiz uğurlu gelir bizeeee
ben genetik testleri yaptırdım canım 3-4 hafta sonra onlar çıkacak sonra herşey hazır olunca temmuz adetiyle tedaviye başlıcam hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah
sen nasılsın canım hastan nasıl olduuu

bende fırsat buldukça girip çıkıyorum daha iyi kayınvalidem inş. cnmtestlerin sonuçu iyi çıkar tedavinde güzel geçer ALLAH gönlüne göre versin cnm hakkında hayırlısı olsun tatlım

senn ne zaman çıkcak cnm sonçlar tmm coraspin verr olmadı ya zaten titizler sanmıorm hiç bi ayrntıyı atlamıcaklar ya ben buraya çok guvendm bu ii bşey die düşnuorm sanki boyle herşeyi en ince şeklde düşnuolar edıolar gibi gelıo bana içim o yuzden rahat yanii zaten siz de varsnz Allah razı olsn hepnzden ii şeyler olcakkk hepmzz içinn inşşşşşşşşşşşşşş

bende fırsat buldukça girip çıkıyorum daha iyi kayınvalidem inş. cnmtestlerin sonuçu iyi çıkar tedavinde güzel geçer ALLAH gönlüne göre versin cnm hakkında hayırlısı olsun tatlım

inşallah canım ya allah hepimizin gönlüne göre verir
kayınvalidende inşallah taz zamanda eski sağlığına kavuşurrr
sen düşünüyormusun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…