Eşimin babası rahatsız durumu ciddi dün yanındaydık gece hastanede kaldık.Yarın yine gidicez.Malesef şifası yok.Dua edin nolur Allah Kaayınpederimin acılarını dindirsin Eşime ve sevdiklerine sabır dayanma gücü versin.
Eşimin babası rahatsız durumu ciddi dün yanındaydık gece hastanede kaldık.Yarın yine gidicez.Malesef şifası yok.Dua edin nolur Allah Kaayınpederimin acılarını dindirsin Eşime ve sevdiklerine sabır dayanma gücü versin.
oyy oyy oyy maşallahh uzun zamandırr göremediğim merak ettiğim hatunlar toplanmışşşş.Sizleri çooooooookkkkkk özledimm kuzularr. Sınavdı işti güçtü koşturmaca başladı bende.Çarşamba izinimiz başlıyorr.Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim 1,5ay falan yokum topiğimiz size emanett umarım gelince çok güzel haberlerinizi alıırım bbu topik şans getirsin hepimize. Hepinizi çoooooooook seviyorum müsait olabilirsem yarın uğramaya çalışırım malum izine gideceğiz birçok iş birikmiş sınavlardan dolayı yapamadım onları yapıcam.Bu arada psikoloğa gittim yarın ilk seansım başlıyor.Herşey çok güzel olacak inşallah.Bebiş için stresten kurtulmam lazımmış ben kurtuldum doktorda desteklerse bu iş olur.3aydır adet olamadım stres yüzünden.Hadi hayırlıısı(sevinmeyin15gün önce negatif çıktı )
Gunaydınn kızlarrr guzel bi gune mrbbbBugun benm sınıfmın veda gecesi var 8 btıo artık ben de sınıf ogretmenı olrak azcık kuafore falan gdip giyinp suslencem bakalm Yarın da histeroskopi çok yognm degl mi Bana dua edn kızlar yarın ii sonçlar çıksn inşşşşşşşşşş bugun de moral olcak bana benden hberler boyle işte brazdan spor kuaför randevu falan boyle gececek bugun ....
günaydın canımmmmm baya bir işin varmış bugünnn ama olsun güzel şeyler bunlar tedavi öncesi moral olur sana
histereskopi içinde lorkma birşey çıkmıcak bence kontrol amaçlı yapılıyor hepsi
kesnlkle hulyammmm moral oluo valla inşşçıkmıcak hiçbşeycıkk dogru kontrol amaçlı yapılan şeyler ...zaten çok sevecenler ya braz heycnlym ama oraya gdnce gececek gdecek hepsi...
kesnlkle hulyammmm moral oluo valla inşşçıkmıcak hiçbşeycıkk dogru kontrol amaçlı yapılan şeyler ...zaten çok sevecenler ya braz heycnlym ama oraya gdnce gececek gdecek hepsi...
size başka hangi testler yapılacak canım söyledirmi birşey:44:
cnm hormnlara bakldı bi de bulaşıcı hastlklara falan bakldı şimdi ginera btnce bi hafta sonra bat gelnce arıcam drek ilaçlara başlancak ignelere yanii ....
bnm bi arkdasım var zayflama topgnde kan pıhtılşmasına baktrsan çok ii olur dedi onu sorucam mutlaka ...
oooooo kimler gelmiş topiğimize hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum cnm nasılsın senle bayadır denk gelemiyoduk neler yapıyosun
evet yaaa ben aslında çok fazla girmiyordum şimdi yeni yeni başladım girmeye topiğimizi açıncainşallah yeni topiğimiz uğurlu gelir bizeeee
ben genetik testleri yaptırdım canım 3-4 hafta sonra onlar çıkacak sonra herşey hazır olunca temmuz adetiyle tedaviye başlıcam hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah
sen nasılsın canım hastan nasıl olduuu
kan pıhtılaşmayasına baktırabiliyorsan baktır canım ama eğer dr gerek yok diyorsa coraspirin veriyo zaten bana ilk denememde bakmamışlardı ama koraspirin vermişlerdi
şimdide istememeşti doktorum ama genetik testi için zeynep kamile gidince ordaki dr baktıralım dedi...senin bat ne zaman canımmmm...benim 2 siydi ama dedim ya yumurtalar geç çatladı herhalde geç olucam işimede yarar zaten geç olmasııı
bende fırsat buldukça girip çıkıyorum daha iyi kayınvalidem inş. cnmtestlerin sonuçu iyi çıkar tedavinde güzel geçer ALLAH gönlüne göre versin cnm hakkında hayırlısı olsun tatlım
hoşşgeldn zeynepcimmmmmmm
hoşbulduk cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?