Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

3 hafta sonra çıkar dediler canımmm bir sorun çıkmazsa
aklına takılan birşey olursa sor tabi
heryer bir olmuyo her merkezin kendine göre düzenleri var sen akılına takılan en ufak şeyleri bile dr sor mutlaka
güven çok önemli zaten tüp bebek de ilgide tabi

Son düzenleme:

tmm cnm sorcam evt ilgi açklama çok çok onmli şeyler

zeynebcim izmirdeym ben smyranada başladım tedaviye çok optk seni gel yne

ben de çıkıormöm hulyam gdeym spora bakalm sonra kuaföre gtcm opyrmmm görşrzzzzzzzzzzz

Canım duygumm teşekkür ederim 1.5ay falan sonra aşılama yapılacak banada .Gelince hepiniz hamiş olun emiii :)Göbek tokuşturucaz hep birlikteŞimdi psikoloğa gidiyorum gelince anlatırım ne olup bittiğini
Canımmm benimm Allah sabırlar versin dayanma gücü versin çare yok desende çıkmadık candan umut kesilmez.Umarımm Rabbim şifalar nasip eder
hülyammm canımmm özledimm sizii doyamadan tatile gidiyorum beyaaaaUmarım 3 kişi döneriz diycemde hala adet olamadığım içim yumurtlama falanda yoktur herhaldee dua edinn hepinizi çok seviyorum
Duygum sonucun tertemizz çıkar inşallah banada histeroskopi yapacaklar gatada bakalım ne zaman olur belli değil gelince tedavimi başlatacağızSen git
süslen eğlennn sefan olsun moralini hep yüksek tut emiiii
Ohh vallaaa herkess ciddi tedavilere başlıyor yani yüksek ihtimalle hamişiz inşallahhh.Allahım ol der ve olurr inşallah

gülbebekiiimmmmmmmmmmm
canım hayırlı uğurlu olsun topiğimizzz inşallahhh
duygu
hülya
birsum
aysunn ::13:
çok özledim sizi ve sizinle burda olmak çok güzeeeelllllllllllllll

gelince gelişmeleri bildir canım çok özlücez seni inşallah iyi haberlerle gelirsinnnnn
tek dileğim vede duam 3 kişi olarak dönmenizzzzbu yumurtlama işleri pek belli olmuyo belkim süpriz yapar bebeğin sana
bu yaz hepimize uğurlu gelir inşallah birbirimize hep dualr etmeye devam edelim allah büyükkk
gülbebekiiimmmmmmmmmmm
duygu
hülya
birsum

sağol canım hoşgeldinnnnn bende çok özlemişim sizleri
inşallah şans getirir topiğimiz bizeeee

gülbebekiiimmmmmmmmmmm
duygu
hülya
birsum
Canımm hoşgeldin inşallah bu topik uğur getirir hepimizeee Senide burda görmek çok güzelll canımm benimmm

İnşallah kuzummmm benimmm dediğin gibii bencede yumurtlama işi pek belli olmuyor bir bakmışsınn hamileyim.Psikoloğa gittim ya bana ne dese beğenirsiniz ben anneliğe hazır değilmişim ikilemde kalıyormuşum o yüzden olmuyormuş ne alaka dedim yaaaNeyse ben birdaha gitmem psikoloğa falan anlatamıyor bile ne dediğini bilmiyor şivesi bir tuhaf anlayamadım pekTamam dedim çıktım ordaan

hıııı demekki piskoloğun da başka piskoloğa ihtiyacı varrrr
sen ona dr etseydin keşkeee
sen kendi kendin dr ol bence canım en iyisi kendini iyi hissettiğini söylüyorsun zaten şimdi tatilede çıkınca o da iyi gelecek sana eminim ki
tatil rotanızı çizdin miii yolculuk nerelere

hoşş byulduk hülyamm
amin inşaşşah uğurlu gelir hülyammm

tmm gülümm bebegmm gtt cnm sen psklguna evt beklıor hberlerini tertemz bi sayfa başlıorz desenee hepmz içinnn yeppyenii umutlarla neşeyle...herşey çok .çook ii olcak inşşşşşş
gülbebekiiimmmmmmmmmmm
duygu
hülya
birsum
eminemmmmmmmmmmm sensinnnn demiiiii yanlmıormmmmm hoşşşgeldnnnnn çok sevndmmm seni gördgmeeee

evet benim duygum nasılsın bakalım bende çok sevindim seni gördüğüme canım benim
hoşbuldukk

evet benim duygum nasılsın bakalım bende çok sevindim seni gördüğüme canım benim
hoşbuldukk Eki Görüntüle 436833

iisn demi eminemmm ya ayrı kaldık bi süre kafamızı bir derleyp toplaylm dedk gücümüzü topladk tedavilere başladık yne güç birliği yapp bi araya geldk sizin gibi eski dostlar da gelıo yazıo ya inan bizi çok mutlu edıo bu hepmz bu zor sureci brlkte atlatcz inşşş guzel olcak herşeyy....

kızlar topuzumu yaptrdmm gyncem brazdannn buruk aslnda içim de çocuklarm mezun oluoo alşmştm onlara neyse kendi bebişmn gelmesne az kaldı inşşş ...
konşma da yaptrlıolar sınıf öğretmnlerne çokk heyecnylmmm :18:

iyim duygum çok sağol
Inşallah topladığınız o güçle bebeler daha çabuk gelecek

Benim kendimden umudum yok nedense takılıyorum işte öylesine
Hayırlısı olsun diyorum kızım bukadar istemse bekli kafaya takmıcam ama kızımın kardeşim olsaydı diye başlayan her cümlesi beni yıkıyo ne diyelim belkide böylesi hayırlı bizim içinde sağlık olsun yapıcak birşey yok

Mezuniyet töreniniz var galiba değilmi :44:
yarında benim kızımın gösterisi var heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…