saol cnm iim ben de neolsn heyecnylm yarın histreskopi çektrcem sonra da tüp için ilaçlara başlıorm ben de artık tedavilere başladık hepmz Allah utandırmasn inşşşşşşş
senn ne zaman çıkcak cnm sonçlar tmm coraspin verr olmadı ya zaten titizler sanmıorm hiç bi ayrntıyı atlamıcaklar ya ben buraya çok guvendm bu ii bşey die düşnuorm sanki boyle herşeyi en ince şeklde düşnuolar edıolar gibi gelıo bana içim o yuzden rahat yanii zaten siz de varsnz Allah razı olsn hepnzden ii şeyler olcakkk hepmzz içinn inşşşşşşşşşşşşşş
3 hafta sonra çıkar dediler canımmm bir sorun çıkmazsa
aklına takılan birşey olursa sor tabi
heryer bir olmuyo her merkezin kendine göre düzenleri var sen akılına takılan en ufak şeyleri bile dr sor mutlaka
güven çok önemli zaten tüp bebek de ilgide tabi
tmm cnm sorcam evt ilgi açklama çok çok onmli şeyler
zeynebcim izmirdeym ben smyranada başladım tedaviye çok optk seni gel yne
Canım duygumm teşekkür ederim 1.5ay falan sonra aşılama yapılacak banada .Gelince hepiniz hamiş olun emiii :)Göbek tokuşturucaz hep birliktehoşgeldnn topgmznnn sahibiiikız ozlucz senni beee yenin buldk zaten eskisi gibi brbrmzi olsn zaman cabuk da gecıo psklg işine çobiok sevndm cunku pskloji iiyse herşey daha cabuk grıo yolna bu bi bucuk ay içinde dra da gtcn demi ? sor iice cnm bnm nie bu duzenszlk senn bi ara duzenlydi aslnda yne duzelck kısa zamanda hatta bu tatlde görrsn bak gezz dolaşş bak keyfne cnm bnmm topk bize emanet kayntmaya dvm ederiz sen gelnce de tamm gaz dvmmm şmididenn hayırlı yolclkkk gülümeeeeeeee kçib e miiiiii
Canımmm benimm Allah sabırlar versin dayanma gücü versin çare yok desende çıkmadık candan umut kesilmez.Umarımm Rabbim şifalar nasip ederEşimin babası rahatsız durumu ciddi dün yanındaydık gece hastanede kaldık.Yarın yine gidicez.Malesef şifası yok.Dua edin nolur Allah Kaayınpederimin acılarını dindirsin Eşime ve sevdiklerine sabır dayanma gücü versin.
hülyammm canımmm özledimm sizii doyamadan tatile gidiyorum beyaaaaiyi tatiller canım sana şimdidennn....kendini iyi hissetmene çok sevindim drlar ne kadar bize yardım etmeye çalışsalarda asıl biz kendimize yardım edip kendimizin dr olmak zorundayız...tatil de süper iyi gelecek sana eminim ki belki tatilden üç kişi olarak dönersin(inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)
Duygum sonucun tertemizz çıkar inşallah banada histeroskopi yapacaklar gatada bakalım ne zaman olur belli değil gelince tedavimi başlatacağızGunaydınn kızlarrr guzel bi gune mrbbbBugun benm sınıfmın veda gecesi var 8 btıo artık ben de sınıf ogretmenı olrak azcık kuafore falan gdip giyinp suslencem bakalm Yarın da histeroskopi çok yognm degl mi Bana dua edn kızlar yarın ii sonçlar çıksn inşşşşşşşşşş bugun de moral olcak bana benden hberler boyle işte brazdan spor kuaför randevu falan boyle gececek bugun ....
Ohh vallaaa herkess ciddi tedavilere başlıyor yani yüksek ihtimalle hamişiz inşallahhh.Allahım ol der ve olurr inşallahevet yaaa ben aslında çok fazla girmiyordum şimdi yeni yeni başladım girmeye topiğimizi açıncainşallah yeni topiğimiz uğurlu gelir bizeeee
ben genetik testleri yaptırdım canım 3-4 hafta sonra onlar çıkacak sonra herşey hazır olunca temmuz adetiyle tedaviye başlıcam hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah
sen nasılsın canım hastan nasıl olduuu
gelince gelişmeleri bildir canım çok özlücez seni inşallah iyi haberlerle gelirsinnnnnCanım duygumm teşekkür ederim 1.5ay falan sonra aşılama yapılacak banada .Gelince hepiniz hamiş olun emiii :)Göbek tokuşturucaz hep birlikteŞimdi psikoloğa gidiyorum gelince anlatırım ne olup bittiğini
Canımmm benimm Allah sabırlar versin dayanma gücü versin çare yok desende çıkmadık candan umut kesilmez.Umarımm Rabbim şifalar nasip eder
hülyammm canımmm özledimm sizii doyamadan tatile gidiyorum beyaaaaUmarım 3 kişi döneriz diycemde hala adet olamadığım içim yumurtlama falanda yoktur herhaldee dua edinn hepinizi çok seviyorum
Duygum sonucun tertemizz çıkar inşallah banada histeroskopi yapacaklar gatada bakalım ne zaman olur belli değil gelince tedavimi başlatacağızSen git
süslen eğlennn sefan olsun moralini hep yüksek tut emiiii
Ohh vallaaa herkess ciddi tedavilere başlıyor yani yüksek ihtimalle hamişiz inşallahhh.Allahım ol der ve olurr inşallah
gülbebekiiimmmmmmmmmmm
canım hayırlı uğurlu olsun topiğimizzz inşallahhh
duygu
hülya
birsum
aysunn ::13:
çok özledim sizi ve sizinle burda olmak çok güzeeeelllllllllllllll
Canımm hoşgeldin inşallah bu topik uğur getirir hepimizeeegülbebekiiimmmmmmmmmmm
duygu
hülya
birsum
gelince gelişmeleri bildir canım çok özlücez seni inşallah iyi haberlerle gelirsinnnnn
tek dileğim vede duam 3 kişi olarak dönmenizzzzbu yumurtlama işleri pek belli olmuyo belkim süpriz yapar bebeğin sana
bu yaz hepimize uğurlu gelir inşallah birbirimize hep dualr etmeye devam edelim allah büyükkk
sağol canım hoşgeldinnnnn bende çok özlemişim sizleri
inşallah şans getirir topiğimiz bizeeee
Canımm hoşgeldin inşallah bu topik uğur getirir hepimizeeeSenide burda görmek çok güzelll canımm benimmm
İnşallah kuzummmm benimmm dediğin gibii bencede yumurtlama işi pek belli olmuyor bir bakmışsınn hamileyim.Psikoloğa gittim ya bana ne dese beğenirsiniz ben anneliğe hazır değilmişim ikilemde kalıyormuşum o yüzden olmuyormuş ne alaka dedim yaaaNeyse ben birdaha gitmem psikoloğa falan anlatamıyor bile ne dediğini bilmiyor şivesi bir tuhaf anlayamadım pek Tamam dedim çıktım ordaan
gelince gelişmeleri bildir canım çok özlücez seni inşallah iyi haberlerle gelirsinnnnn
tek dileğim vede duam 3 kişi olarak dönmenizzzzbu yumurtlama işleri pek belli olmuyo belkim süpriz yapar bebeğin sana
bu yaz hepimize uğurlu gelir inşallah birbirimize hep dualr etmeye devam edelim allah büyükkk
sağol canım hoşgeldinnnnn bende çok özlemişim sizleri
inşallah şans getirir topiğimiz bizeeee
tmm gülümm bebegmm gtt cnm sen psklguna evt beklıor hberlerini tertemz bi sayfa başlıorz desenee hepmz içinnn yeppyenii umutlarla neşeyle...herşey çok .çook ii olcak inşşşşşşCanım duygumm teşekkür ederim 1.5ay falan sonra aşılama yapılacak banada .Gelince hepiniz hamiş olun emiii :)Göbek tokuşturucaz hep birlikteŞimdi psikoloğa gidiyorum gelince anlatırım ne olup bittiğini
Canımmm benimm Allah sabırlar versin dayanma gücü versin çare yok desende çıkmadık candan umut kesilmez.Umarımm Rabbim şifalar nasip eder
hülyammm canımmm özledimm sizii doyamadan tatile gidiyorum beyaaaaUmarım 3 kişi döneriz diycemde hala adet olamadığım içim yumurtlama falanda yoktur herhaldee dua edinn hepinizi çok seviyorum
Duygum sonucun tertemizz çıkar inşallah banada histeroskopi yapacaklar gatada bakalım ne zaman olur belli değil gelince tedavimi başlatacağızSen git
süslen eğlennn sefan olsun moralini hep yüksek tut emiiii
Ohh vallaaa herkess ciddi tedavilere başlıyor yani yüksek ihtimalle hamişiz inşallahhh.Allahım ol der ve olurr inşallah
eminemmmmmmmmmmm sensinnnn demiiiii yanlmıormmmmm hoşşşgeldnnnnn çok sevndmmm seni gördgmeeeegülbebekiiimmmmmmmmmmm
duygu
hülya
birsum
tmm gülümm bebegmm gtt cnm sen psklguna evt beklıor hberlerini tertemz bi sayfa başlıorz desenee hepmz içinnn yeppyenii umutlarla neşeyle...herşey çok .çook ii olcak inşşşşşş
eminemmmmmmmmmmm sensinnnn demiiiii yanlmıormmmmm hoşşşgeldnnnnn çok sevndmmm seni gördgmeeee
evet benim duygum nasılsın bakalımbende çok sevindim seni gördüğüme canım benim
hoşbuldukk Eki Görüntüle 436833
iisn demi eminemmm ya ayrı kaldık bi süre kafamızı bir derleyp toplaylm dedk gücümüzü topladk tedavilere başladık yne güç birliği yapp bi araya geldk sizin gibi eski dostlar da gelıo yazıo ya inan bizi çok mutlu edıo bu hepmz bu zor sureci brlkte atlatcz inşşş guzel olcak herşeyy....
kızlar topuzumu yaptrdmm gyncem brazdannn buruk aslnda içim de çocuklarm mezun oluoo alşmştm onlara neyse kendi bebişmn gelmesne az kaldı inşşş ...
konşma da yaptrlıolar sınıf öğretmnlerne çokk heyecnylmmm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?