Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

o zaman hep birlikte söyleyelim : İNANIYORUZ OLACAK

aaaay söylerken bile heyecanlı.. allahım inş yaaaaa

Bir arkadaşımın hamiş haberi ile başladıkk hatta haberi gelmemişti suemin ve öğrendiğimizde mutluluktan uçtuk daha sonrada umutege bu sırayla devam etti edecekte inşallah

Son düzenleme:
Bir arkadaşımın hamiş haberi ile başladıkk hatta haberi gelmemişti suemin ve öğrendiğimizde mutluluktan uçtuk bu sırayla devam etti edecekte inşallah

inşallah canım inşallah..hayırlı uğurlu olsun hepimiz adına herkese..nazar değmesin tabiki bi yandanda

kızlar 2013 uğur getirsin hamişim haberleri bol olsun bu uğur böcükleriii topiğimize uğur getirsin .Hayırlı uğurlu musmutlu güzel yıllarımız olsun inşallah.Karnımız dolsun yeni yılınız kutlu olsunnn

ah buraya da yazayım bana da uğur getirsin öyle çok istiyorum ki

ben kendime bi uğraş buldum kızlar gene diyete başladım...

karatay diyetinin kitabını aldım uyguluyorum hiç açlık hissetmiyorum tam tersine daha çok yiyorum

hemen fark etmeye başladı...yaza kaar çok iyi vermiştim tedavi stres vs hepsini geri aldım veee artık dur demek gerekiyordu başladım bakalım bugün 4.günüm..

Canımmm süpersin diyetin hayırlı olsunnn istediğin kilolarına bir an önce kavuşş vee göbeciğe bebeciği kondur inşallah

Canımmm süpersin diyetin hayırlı olsunnn istediğin kilolarına bir an önce kavuşş vee göbeciğe bebeciği kondur inşallah

sağol canım.bebiş gelene kadar fit olayım değil mi?? hamileyken alırım nasıl olsa

inşllah gülümmmmmmmmmmmmm...

kızlar hareketlenmiş yine topiğimiz çok sevindimmmm
bu sene hepinize uğurlu gelir inşallah sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin allah bize

merhaba kizlaaar.....

ben yine dondum dolastim kk ya geri geldim.. sizlersiz yapamiyorum. :) eski nick im yagmurdamlasi.

yarin yeni doktorumuzla ilk randevumuz var cok heyecanliyim, bugun bu adet dongunum 4.gunu, yarin 5 olcak, bu ay gec kaldik obur ay basliycas diyebilir.
ama olsun ins yeniden bi seyler yapmaya baslayacagimiz icin cok umutluyum! hilal ve meg de buraya gelsin burasi bizim topigimiz olsun..

benim de diyete baslamam lazim aysun cum.. gecen sene yine bu zamanlar bir baslamistim haziran a kadar super zayiflamistim amaa sonra hepsini geri aldim
bakalim ins yarindan itibaren basliycam.

2-3 haftadir gribim onla ugrasiyorum bi de az kaldi ins geciyor, antibiyotik aliyorum.

onun disinda 2013 te ins mezun olmak istiyorum, doktoramin 5. senesi. bitince de is aramaya baslayacagim. bugun bi sinif arkadasimi gordum, 7-8 aylik olmus galiba karni, herkes son sene bebek yapiyor, bu sene olsa cok iyi olcak ins Rabbimin izniyle :)

bizde gelismeler bu sekilde. sizler nasilsiniz???

yağmurrr canım hoşgeldin gel arasıra bırakma bizi

tedavin hayırlı olsun canım herşey yolunda gitsin bebişin gelsin sana inşallah...tüp bebek mi deneyeceksiniz aşılama falan mı cnm

kiloya gelince bende diyetteyim beraberce veririz inş...

Canım ne güzel haberlerle döndün tedavi sürecinizde hiç bir sorun çıkmadan inşallah bebişi göbüşüne kondururlardiyete başla kuzumm kg ver rahat rahat gelsin bebiş Aysunla yarışın bakalım bu konularda yarışınca insan dahada hırslanıyorinşallah bu sene mezunda olursun nasipse bende bu sene mezunum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh.Bebişlerimiz annelerinin mezuniyetini bekliyor

gulbebeimin ugurlu topiği bak cok sukur agır agırda olsa sırayla verıyoruz mujdemzı rabbım hepımızı sevındırsın ıns benım için biraz erken ama sevınmek ıstıyorum bır kuzu var içimde rabbım nasıp ederse sızınde dualarınızla annesıne tutunucak ıns sizlerı cok sevıyoruz teyzelerı inş hersey guzel olucakkkk

Canımmm benimmm çok şükür Rabbime değerin dahada katlanacak inşallah biz buna inanıyoruz.Yüce Rabbim yardım etsin ol derse olur inanmak çooook önemliii çok şükürrrr

ozim çok sevindim canım değerin daha da artacak inşallah..
bende buna yürekten inanıyorum herşey çok güzel olacak..

gülümmmmmmm senin günün baya geçti dimi hem çizelgende varrrrrrrrrrrrrrrr ay çok heyecanlandım bebiş gelmiştir inşallah

aysunum geçtide öylesine yaptım kuzum içimden geldii regle kadar dursun umarım gelmez

aysunum geçtide öylesine yaptım kuzum içimden geldii regle kadar dursun umarım gelmez

inşallah bebişin gelssin gülümmm..
nede güzel olmuş çizelgen

benimde batım yarın bel ağrım var gibi

kış kış kırmızılar kış kış
gel gel bebiş gel gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…