o zaman hep birlikte söyleyelim : İNANIYORUZ OLACAK
aaaay söylerken bile heyecanlı.. allahım inş yaaaaa
Bir arkadaşımın hamiş haberi ile başladıkk hatta haberi gelmemişti suemin ve öğrendiğimizde mutluluktan uçtuk bu sırayla devam etti edecekte inşallah
Aynen canım umutlarla güzelliklerle acısıyla tatlısıyla güzel bir ortam bizde kopamıyoruz kopmayalımda zaten.Herşey çook güzel olsun inşallah.Biz bu topiği hamiş kalamayanlara uğur getirsin diye açtıkBirde burda deneyelim dedik totem misaliii
Eki Görüntüle 587800
kızlar 2013 uğur getirsin hamişim haberleri bol olsun bu uğur böcükleriii topiğimize uğur getirsin .Hayırlı uğurlu musmutlu güzel yıllarımız olsun inşallah.Karnımız dolsun yeni yılınız kutlu olsunnn
ah buraya da yazayım bana da uğur getirsin öyle çok istiyorum ki
ben kendime bi uğraş buldum kızlar gene diyete başladım...
karatay diyetinin kitabını aldım uyguluyorum hiç açlık hissetmiyorum tam tersine daha çok yiyorum
hemen fark etmeye başladı...yaza kaar çok iyi vermiştim tedavi stres vs hepsini geri aldım veee artık dur demek gerekiyordu başladım bakalım bugün 4.günüm..
Canımmm süpersin diyetin hayırlı olsunnn istediğin kilolarına bir an önce kavuşş vee göbeciğe bebeciği kondur inşallah
merhaba kizlaaar.....
ben yine dondum dolastim kk ya geri geldim.. sizlersiz yapamiyorum. :) eski nick im yagmurdamlasi.
yarin yeni doktorumuzla ilk randevumuz var cok heyecanliyim, bugun bu adet dongunum 4.gunu, yarin 5 olcak, bu ay gec kaldik obur ay basliycas diyebilir.
ama olsun ins yeniden bi seyler yapmaya baslayacagimiz icin cok umutluyum! hilal ve meg de buraya gelsin burasi bizim topigimiz olsun..
benim de diyete baslamam lazim aysun cum.. gecen sene yine bu zamanlar bir baslamistim haziran a kadar super zayiflamistim amaa sonra hepsini geri aldim
bakalim ins yarindan itibaren basliycam.
2-3 haftadir gribim onla ugrasiyorum bi de az kaldi ins geciyor, antibiyotik aliyorum.
onun disinda 2013 te ins mezun olmak istiyorum, doktoramin 5. senesi. bitince de is aramaya baslayacagim. bugun bi sinif arkadasimi gordum, 7-8 aylik olmus galiba karni, herkes son sene bebek yapiyor, bu sene olsa cok iyi olcak ins Rabbimin izniyle :)
bizde gelismeler bu sekilde. sizler nasilsiniz???
merhaba kizlaaar.....
ben yine dondum dolastim kk ya geri geldim.. sizlersiz yapamiyorum. :) eski nick im yagmurdamlasi.
yarin yeni doktorumuzla ilk randevumuz var cok heyecanliyim, bugun bu adet dongunum 4.gunu, yarin 5 olcak, bu ay gec kaldik obur ay basliycas diyebilir.
ama olsun ins yeniden bi seyler yapmaya baslayacagimiz icin cok umutluyum! hilal ve meg de buraya gelsin burasi bizim topigimiz olsun..
benim de diyete baslamam lazim aysun cum.. gecen sene yine bu zamanlar bir baslamistim haziran a kadar super zayiflamistim amaa sonra hepsini geri aldim
bakalim ins yarindan itibaren basliycam.
2-3 haftadir gribim onla ugrasiyorum bi de az kaldi ins geciyor, antibiyotik aliyorum.
onun disinda 2013 te ins mezun olmak istiyorum, doktoramin 5. senesi. bitince de is aramaya baslayacagim. bugun bi sinif arkadasimi gordum, 7-8 aylik olmus galiba karni, herkes son sene bebek yapiyor, bu sene olsa cok iyi olcak ins Rabbimin izniyle :)
bizde gelismeler bu sekilde. sizler nasilsiniz???
ozim çok sevindim canım değerin daha da artacak inşallah..gulbebeimin ugurlu topiği bak cok sukur agır agırda olsa sırayla verıyoruz mujdemzı rabbım hepımızı sevındırsın ıns benım için biraz erken ama sevınmek ıstıyorum bır kuzu var içimde rabbım nasıp ederse sızınde dualarınızla annesıne tutunucak ıns sizlerı cok sevıyoruz teyzelerı inş hersey guzel olucakkkk
Eki Görüntüle 607136
Canımmm benimmm çok şükür Rabbime değerin dahada katlanacak inşallah biz buna inanıyoruz.Yüce Rabbim yardım etsin ol derse olur inanmak çooook önemliii çok şükürrrr
aysunum geçtide öylesine yaptım kuzum içimden geldii regle kadar dursun umarım gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?